Šta je novo?

Battlefield 3

Pa to ce biti zaista sex on fire : )))))) jao kakvi ce tu klipovi da se montiraju..sa sve ragdoll karate potezima kada mu zarijesh kamu u kichmu ... jao bre izlazi igro vise bre vise :d

Vise bre vise :d

[YOUTUBE]51Htl83dvFs[/YOUTUBE]

Hocu da obavim pre-order igre pa me zanima razlika izmedju verzija.

Vidim da postoji "Battlefield 3 Limited Edition", u cemu je razlika ?

Hocu da obavim pre-order igre pa me zanima razlika izmedju verzija.

Vidim da postoji "Battlefield 3 Limited Edition", u cemu je razlika ?

Svaka kopija koja pre-orderuje je "Limited Edition" i uz nju ide dodatak "Back to Karkand" (4 prerađene mape, vozila i oružje iz BF2). O ostalim bonusima ne vredi pričati jer ih mi u Srbiji ne možemo naručiti. Za detaljan pregled svih pre-order bonusa evo teksta: http://battlefield-srbija.com/vesti/57-pwp-bojkot-back-to-karkand-i-jeftina-sminka.

Gde je bre ona grafika koju ni jedan danasnji PC ne moze da prikaze na max? Navodno je ovo max podesavanje alfa verzije.

Oh well... bar je preko 500fps... :d

Ne verujem da ce izgledati losije od BC2 a iskreno mi se i *ebe. Nadam se da ce MP (o kome jos uvek mudro cute) biti dovoljno dobar da se potrosi par stotina sati. Ako ne, nadam se da ce bar RO2 valjati 🙂

Pa dobro, šta fali grafici, pogledajte ovo. "freakin reality!!" Više pažnje gameplay-u, manje grafici...

Jedva cekam da izadje ova igra i bas me interesuje kako ce raditi na mojoj masini koju sam sad skoro sklopio 🙂

Isto razmisljanje delim kao Perce, identicno u stvari. Ako i bude neki fail, nadajmo se da RO2 nece xD

+ NS2. Ne vidim zašto biste glasali novčanikom i podržavali EA za praktično istu igru kao pre 6 godina, i još izbačene/strimlajnovane neke stvari u odnosu na istu, i uz naravno neizbežne achievmente. Jedino površna ADD generacija mass consumera, jer jel'te ima NEW AWESOME SHINY $50M GRAPHICS AND PRODUCTION VALUES!!1!1!.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno