Šta je novo?

Battlefield 3

naravno da ce biti "moguce" igrati 64 igraca, ali kako ce to da radi kad u BC2 ne moze 90% servera sa 32 igraca sa kalkulacijama tog tipa izaci na kraj? Ono scena, ping mi pishe 100, svima manje vishe slican, a realna slika: opalim metak, vidim kako pogadja lika, ali se nista ne deshava,.. reloadujem novi okvir klikam zum ponovo i lik pada, obio sam ga headshotom (ono malopre)... Proveo sam tauzenku sati u igri, znam sta pricam, voleo bi da nisam u pravu.

PA to nema veze sa balistikom koliko mi se cini. Los hitbox i hitreg + los netkod, isisavaju sav fun.

+1 za nov sajt

p.s. vidim da pod " klanovi " nemate onaj " 40yo " :D

Poslednja izmena:
Baci mi link njihovog sajta na PM. Iskreno, prvi put čujem za taj klan :)

hahahaha, upeco se :) Salim se malo, mada generalno svi ovi blizu 40 godina pripadaju po defaultu u isti :)

Mozda ubuduce kod vas organizujete jedan " event " gde bi sa jedne strane bili ovaki ko mi od " 40 " i sa druge oni " mlajsi " tipa Mr.Normal :) pa kud koji mili moji :d

Kada je već započeto bez zvaničnog saopštenja evo ga jedno :)

"U našem regionu, kao i državi, ima puno ljubitelja Battlefield naslova. Od kada je Battlefield izašao, razlikovao se od drugih multiplayer pucačina i uspeo da zadobije veliki broj ljudi, kako u svetu, tako i kod nas. Povodom toga, par entuzijasta iz srpskih klanova odlučilo je da napravi prvi srpski Battlefield Communty i tim povodom Vam ga i predstavljamo www.battlefield-srbija.com ! Posle višenedeljnog rada na sajtu, vestima i organizaciji, možemo Vam sa ponosom predstaviti skoro završen portal. Par ključnih stvari su pokrenute od strane naše redakcije, kao što je dobijanje DICE-ovog zvaničnog odobrenja, pri tom bismo postali i zvanični community na ovim prostorima što bi itekako doprinelo popularnosti i pouzdanosti u davanju informacija. Kako smo već lično kontaktirali DICE, uskoro očekujemo potvrdu."

Više o "nama" i sajtu možete pročitati ovde :)

hahahaha, upeco se :) Salim se malo, mada generalno svi ovi blizu 40 godina pripadaju po defaultu u isti :)

Mozda ubuduce kod vas organizujete jedan " event " gde bi sa jedne strane bili ovaki ko mi od " 40 " i sa druge oni " mlajsi " tipa Mr.Normal :) pa kud koji mili moji :d

Igrao sam na sigurnu kartu. Zamisli da stvarno postoji klan pa da ih uvredim :)

Dobra ideja za event ;)

Bravo za novi sajt. Eno, zapljuno sam se i sad samo da mi odobrite nalog pa da spamujem board :D

Baci mi link njihovog sajta na PM. Iskreno, prvi put čujem za taj klan :)
Koji si njuber :D

Lm, 40yo je fiktivni klan koji smo oformili Karma i ja. Registrovali bi ga al nema nigde da se zvanicno rehistruje osim da se dize sajt/forum a to mi/nam se ne radi. Nas mnogobrojni klan broji cak 2 clana (slovima: dva) i to smo, kao sto se moglo predpostaviti Karma i ja. Pozvani su svi koji zele da se prikljuce. Preduslov: da imate godina oko 40 :D Inicijacija: 10 upola sa lukom i pivo svakom postojecem clanu ili protivvrednost samo u pivu :D Znaci, ko prvi devojci placa samo 2x gore navedeno. Svaki naredni placa +1 u odnosu na proslog :D
(nekako sumnjam da cu oim privuci naivne al ajd)

E al' zato S-Quad Damage (S-QD) dokumenovano postoji kao klan ali opet bez foruma ili sajta. Evo mogli bi ovaj novi sajt da iskoristimo kao host pa da ga zaspamujemo :D :D

Koliko znam to za betu su jos rekli na E3 sajmu i valjda je dostupna svima, a ne samo ko je kupio MOH.

Pa da, biće dostupna svima, ali onda to ne bi bilo pošteno prema kupcima MOH-a. Jedini pravi potez je da kupci MOH LE dobiju betu ranije. Vreme će pokazati...

Pa valjda su kupili da bi igrali MOH, a ne da bi cekali godinu dana na B3. Mislim ko je samo zbog toga kupio, onda ne znam sta da mu kazem. :D

Ma ima svakakvih :)

U svakom slučaju ako je nešto obećano onda...

Braća Rusi potrvdili Punkbuster: http://battlefield-srbija.com/vesti/76-punk-buster-potvren

• Hitbox biće puno unapređen u odnosu na Bad Company 2
  • Recoil biće znatno veći i trebaće nam vremena navići se
  • Closed beta za vlasnike MOH LE je takođe potvrđena ali se još uvek ne zna datum
  • U igri će postojati VOIP kako sistem komunikacije
  • Postojaće tri slota za kastomizaciju oružja
  • Karakteri će imati mogućnost kastomizacije
  • Battlefield 3 biće odlično optimizovan
  • Sistemski zahtevi neće biti savršeni, već razumljivi
  • Osećaj igre neće biti ni nalik BF2 i BC2
  • Još uvek nema zvanične potvrde za commo-rose
  • Postoji tajno odeljenje u okviru zgrade DICE-a na kome se radi na nenajavljenom projektu ;)
  • Battlelog je web aplikacija za Battlefield 3
  • Battlefield 3 će biti kompetitivno orijentisan (cyber sports)

Eto i closed beta mozda jos i ranije izadje ili onu open odloze.

A ovakve izjave me plase:

"Sistemski zahtevi neće biti savršeni, već razumljivi" :D

- Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2.
- Recoil is really hard and needs to get used to.
- The closed betatest for MoH owners will be held but no word on date yet.
- There will be ingame VOIP.
- The anticheat system is PunkBuster.
- There are three slots for weapon customization.
- Character customization will be up but no word on details.
- BF3 will be greatly optimized. DICE is willing to optimize it for all platforms and hardware.
- System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable.
- The feeling of BF3 is truly different. It`s not BF2 and not BFBC2.
- BF3 will be highly cybersports-oriented.
- There`s no final decision about commo-rose at DICE.
- There`s closed area at DICE office where people work on unannounced project .
- Battlelog is a web-application for BF3.

Gdin_M @ Ovo je original,pa prevedi.

Poslednja izmena:
- System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable.

Bolji prevod bi bio da sistemski zahtevi nece biti "preterani" vec razumni (podnosljivi/ prihvatljivi/ razlozni/ umereni...) :wave::wave:

Valjda znaju sta rade ;)

Vrh Dno