Šta je novo?

Battlefield 3

Ali oni opet mogu da igraju na serverima na kojima je isključen Pbuster!?

Bila bi finta da im se banuje Origin nalog, tj Battlelog sa BF3 igrom, i da im ostave mogućnost da kupe opet ali ako kupe sa starim Origin ID da im negde gore u uglu piše da su već jednom bili izbačeni sa EA servera.

Uf kako bi im lupao šamare od kuće do kuće svima redom....

ako dobiju Hardware ban moraju kupiti novo kuciste...

Neka mi neko objasni pojmove:

Battlefield 3

Battlefield 3 Limited Edition

Battlefield 3 Back To Karkand

neda mi se da trazim po netu st je sta....

Ja imam Battlefield 3 Limited Edition

Back To Karkand su 4 mape sa nekoliko novih oruzja i vozila iz BF2, koje dobijas besplatno ako imas limited edition ili placas ako nemas.

BF3 - običan BF3 bez ekspanzije.
BF3 LE - igrica sa ekspanzijom.
BF3 BtK - ekspanzija.

Ti imaš igricu sa ekspanzijom.

P.S. Aje objasni leba ti to za novo kućište!? Ne kapiram... našta dobijaju HW ban!?

P.S. Aje objasni leba ti to za novo kućište!? Ne kapiram... našta dobijaju HW ban!?
Wednesday June 30th, 2004. The cost of hacking on PunkBuster(TM) servers has just gone up significantly. PunkBuster(TM) now computes Hardware GUIDs for various pieces of hardware on players systems while playing on PunkBuster(TM) servers. We use multiple private one-way hashes so that no serial number information for individual computers can be determined by admins or anyone else who may try to obtain this information from a Hardware GUID (and as always, no personal information of any kind is examined, stored or transmitted by PunkBuster(TM)). When players raise a violation that corresponds to hacking or interfering with PunkBuster(TM) normal operation, we now (in addition to Global PB GUID bans) are Globally banning the new Hardware GUIDs across all games supported by PunkBuster(TM) (including games supported in the future). So punks who are determined to cheat so badly on PB-enabled servers that they try to hack PunkBuster(TM) may now need a new computer in addition to a new cdkey in order to return to PunkBuster(TM) servers. As with previous PB GUID Global bans, the new Hardware GUID bans are permanent and will not be lifted. As always, players who are affected by these Global bans will still be able to play on non-PB servers. Honest users should never "test" hacks that claim to interfere with PunkBuster(TM). We have successfully tested this new feature set over the past few weeks for a few supported games and will be rolling it out to all supported games over the next few days and weeks. Additionally, PunkBuster(TM) servers will be updated to signify whether kicks for Global bans are for PB GUIDs or the new Hardware GUIDs.

Ovde sve pise:

http://www.pbbans.com/appeal_ban.php

Poslednja izmena:
Al sta kuciste, ne kapiram :D

Verovatno preko Mac adrese ili cega vec al i to se da srediti za par min :)

Nije preko mac adrese....

Ako si upoznat sa terminom steam_id (nosteam verzije igara kao na primer L4D1,L4D2,CSS,CS 1.6 P48) onda bi trebao da znas nesto vise o tome...maticna ploca je tu glavni faktor pri dodeli id) PB to isto konfigurise...to ovde radi PB , u L4D1,L4D2,CSS,CS 1.6 P48 ruski rewcrew izbacuje emulator koji to konfigurise...

Poslednja izmena:
Kako ce oni ovo pratiti mac adrese neki seriski brojevi ili ....?
Znam da svako parce hardvera ima svoju MAC adresu,to ti je kao *** kod nas smrtnika ili IMEI na mobilnim ili broj sasije na autu...hacker noob osnosnu PUNK ce morati da menja pola konfe ili u najboljem slucaju plocu i jos po nesto:) da bi zaigrao ponovo na PB serverima.
E sad,znam i da ima programa za promenu MAC adrese odredjenog hardvera...

E tako je..nema svaki harver iz kucista svoju mac adresu vec ima serial number..mac adresa se odnose na mreznu karticu....mac adresa ti je kod MW2 alteriw.net-a......

U L4D1,L4D2,CSS,CS 1.6 P48 nosteam regenerise harver koji imas i to ti kreira u jedan jedini steam id primara evo STEAM_0:1:16771942 ,a u BF3 to regenerise iz hardvera PB...ako jednom bude banovan u bilo kojoj igri id na pb vise nemozes uci ni na jedan server ni u kojoj igri sa pb zastitom...

Poslednja izmena:
sto zezate atomija??
batlefield3,battlefield 3 limited edition i back to karkand,to su sve razlicite igrice. ja ne znam sto ga zezate

Uff kako mrzim spawn raping na metrou. Zavukli se u zgrade i samo nas kidaju a ne smemo da ih nukujemo sa rpg-ovima. Na kraju sam se iznervirao, nukovao petoricu rpg-om i dobio kick...

Džaba. Trenutno najpopularniji cheat...hack ili još preciznije macro je No Recoil 0.98 BETA. PB ga ne lovi (a kako sam ukapirao niti će u neko skorije vreme). Ako ste primetili da vas stalno roka neki support sa neke sumanute daljine...pa još konstantno headovi, velika je verovatnoća da koristi upravo baš taj macro.

Imam dog tagove sa svih promocija pa cak i Dr. Pepper koji je dostupan samo u Americi :D Jedino mi fali Razerov dog tag :( Ako ga neko ima i voljan da podeli nek se javi :p

Džaba. Trenutno najpopularniji cheat...hack ili još preciznije macro je No Recoil 0.98 BETA. PB ga ne lovi (a kako sam ukapirao niti će u neko skorije vreme). Ako ste primetili da vas stalno roka neki support sa neke sumanute daljine...pa još konstantno headovi, velika je verovatnoća da koristi upravo baš taj macro.
Admini mogu da odrade screen shoot i da utvrde da li je citer ili ne....

Primer:

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-00fbec0f-vb241275.html

Poslednja izmena:
Sta je na toj slici ?

Kod Macro-a ni video ne pomaze.

To se odnosi samo ako je Macro namestanje kako ce mis da radi kad se klikne. npr ti drzis klik a on klikne pa napravi pauzu od 0.1sec pa klikne ....
to je samo logicno razmiljanje zbog samog imena ,nisam nigde citao kako radi

Pa zaslužio si, zar ne? :)

Ma upao na neki levi server, gde admin cas dozvoljava rpg i m320, cas ne dozvoljava. A spawn camping je skroz truo. Pogotovo jer je server sa 1000 tiketa, a vec na 500 su nas imali... Blah... Ima li ovde par dobrih igraca da organizujemo par skvodova za vikend sad posle nove, i da razbijamo metro... Nema ko da me isprati kad igram, uletim sam na stepenice pobijem 5 al sesti me ispresavija... :)

Сад нас је батица клао на каспијану из своје базе. док га нису бановали преко 60 килова. Где се пријављују такви лобоси?

Odi na profil citera imas znak uzvika u gornjem desnom uglu profila pored share klkni na znak uzvika i napisi da je citer itd... sta je koristio.

Hahahaha sinoć ulazim na neki server 64/64 posle par dana ne igranja BF3 (SBB mi pravi problem pinga pa mi je ping u igrama 600+) igralo se Noshahr Canals, ja se sponujem gde su kontejneri i gde je pruga na strani koja je do zida onog velikog gde se nalazi i zastava. Kada sam se sponowao u tom trenutku su rusi počeli da dižu tu zastavu, okreću se dvojica prema meni i gledaju jedno 3-4s u mene, ja dva puta klik i rešim ih :) prođem iza kutija zakoljem jednog snajpera, drugom bacim bombu gore na onaj lim iznad zastave, ubijem još 2-icu kod vagona, u tom trenutku leti helio i ja spremam RPG, medjutim nešto sam se smotao i krivo opalim raketu i ona zvrši na brdu nekih 100m od mene i ubijem četvoricu njihovih u bazi.

Cela ova egzibicja je trajala kao u nekom akcionom filmu, svega 3 minuta, a u pozadini mi je još trebala pesma Inidijane Dzonsa :)

Ishod svega ovoga je BAN na 24h :D realno ja igram i smejem se jer ne verujem koliko me ***** a pritom nisam nikakav BF3 igrač :D Za svo ovo nerviranje od kada je izašao BF3 ovo je jedina situacija gde sam vrištao od smeha i igrao i rešavao ljude :)

Poslednja izmena:
Ajde zezam se malo sta se lozite....bolje imati brdo devojaka nego biti gejmer.

Kada kupim novo kuciste snimacu klipove kako igram BF3 ,ali iz treceg lica..

A tebe bogdene sam vec opominjao da se ostavis guposti....

Veruj mi, samo treba uhvatiti trenutak nepaznje i doci s ledja. Evo moja sinocna scena na metrou. Krece runda, trcimo svi dole iz metroa, ja im vicem samo rasuj druge stepenice, niko nikad ne cuva jer svi idu na nukovanje glavnih stepenica i levog prolaza, i niko me ne isprati, ja uleteo sam, istrcao gore pa desno u onaj prolaz gde su oni ormari, resavam jednog, drugog, treceg... 11 likova sam resio u roku od 30s nisu znali sta ih je snaslo. :)

Poslednja izmena:
Moraću jednom da probam tu foru na metro mapi vidjao sam X klipova na YT gde ljudi rešavaju kompletan tim za nekih minut-dva na tu prevaru :D

Vrh Dno