Šta je novo?

Battlefield 3

bolje i nemoj da snimas klipove. dovoljno je pogledati tvoj status u igrici ili da se pogledaju mape koje si igrao i na kojim si mestima u timu sa fenomenalnim skorom

Poenta je samo da ako si u dobrom skvodu, odma na pocetku runde izrasujete i resite pola tima. Sinoc sam recimo sa jednim likom u skvodu izrasovao te prve stepenice ali odozgo na dole, znaci odma na pocetku runde utrcali na sporedne stepenice i pobegli iza voza i onda polako se sunjali, zauzeli trecu zastavu i napravili karambol, posle je samo bilo klasicno silovanje njihovog spona. :)

Na zalost retki su dobri skvodovi, svi igraju na K: D ratio niko ne igra na pobedu... recimo na mapama od 64 igraca, da imas dva dobro organizovana skvota u timu i runda je vasa. na mapama od 32, dovoljan je jedan skvod koji zna sta radi.

Poslednja izmena:
To jeste problem ako nemas dobar squad na**** si juce igram i od nas 4 u squad-u njih 3 koriste explosive specialization jedno 10 puta sam im pisao da promene dok nisu skapirali da nije potrebno da imamo 3 explosiva. A za zastave da ne pricam ja zauzmem jednu ovi moji izgube 2 :S

E upravo to, na zalost ne znaju nista da cuvaju, pucaju mehanicki samo sto vise fragova da naprave, a taktike nigde. Provucem im se iza ledja i vicem squadu, spawn on me asap, a oni bleje i sponuju se na pocetku... Po meni za metro idealan squad: dva inzenjera, jedan assault i jedan support. Recon je ovde uglavnom nepotreban i eventualno dolazi do izrazaja tek kad je base raping i velike distance gde puske nemaju efekta.

A zašto dva inženjera, po meni je assault mnogo potrebniji na metrou. I support treba zbog municije

Greska, 2 assault-a eventualno 1 ing i jedan support. I to da smo na teamspeak-u ili skajpu, pa zlo bi napravili realno.

bolje i nemoj da snimas klipove. dovoljno je pogledati tvoj status u igrici ili da se pogledaju mape koje si igrao i na kojim si mestima u timu sa fenomenalnim skorom
To je zato sto ja samo idem sa snipom i rokam,a slabo mi ide zato sto imam samo oko 25 fps na low....ja imam skill u cs 1.6 i u css sam pro...

Poredjenje babe i zabe. Stick to the topic.

Greska, 2 assault-a eventualno 1 ing i jedan support. I to da smo na teamspeak-u ili skajpu, pa zlo bi napravili realno.

Tri assaulta i jedan support eventualno. Dobitna kombinacija je 4 assaulta. Neko uzme extra ammo i nema potrebe za supportom, jedino ako ne planirate nade spam pa da vas neko filuje sa bombama. Naravno ovo vazi za servere gde nema RPG-a, M320 i ostalih trolololo gadgeta.
Ukoliko se uleti na metro gde je sve dozvoljeno, onda 3 ing-a i jedan assault da vas dize. Suportera uvek ima dovoljno da vas pune sa preko potrebnim projektilima koji se ispaljuju sa ramena. Btw jezim se od takvih servera :(

Ma meni je na takvim serverima M320 zakon. Bolji mi je dosta od RPG. Brže puca i puni, staneš pored supporta i ožeži.
Ali sad kad igram Metro tražim servere samo sa puškama, od onih silnih eksplozija i treskanja zaboli me i glava i oči, izgubi svaki smisao onakvo igranje.

Edit: A igram sa assaultom na Metrou zbog revive-a. Nakupiš poena isto koliko i sa kilovima i osvajanjem zastava

Poslednja izmena:
Ma koji crni rpg i m320, bezim od takvih servera, to nije igra, to je klasicno izivljavanje ko ce vise da baci bombi i projektila. Samo puske... Nekad sam igrao i kao recon na metrou, al kao takav ne mogu mnogo da pomognem svom timu... Zato samo puska i samo rush na protivnika, generalno svi igraju kampersku igru, cekaju na zicer, cim malo dinamike ubacis u igru, tipa uletite vas dva tri na njih, pogube se totalno. :)

Ovo je tema za Battlefield, niko vam ne brani da otvorite "CS" temu i tamo je vorsipujete :)

Ma nema poente objasnjavati, odlicne su i jedna i druga igra, no to nije tema ovde i samo bi se spamovalo. Dakle samo bf3. Jel neko raspolozen posle novaka da popalimo ts i rostiljamo metro?

Gde ima najjeftinije da se uzme Back to Karkand?

neverovatno je da i dalje nisu resili mnoge probleme koji su suludi za igru u 2011/2012 godini

mislim legnem u zgradi, i lik me upuca u nogu koja mi viri kroz zid ?!?! spawn i dalje je katastrofalan.. i dalje se zapinje o mali ivicnjak kada se kreces po mapi... mislim ftw ***, a nesto se hc fanovi ove igre podsmevaju cod-u ... ajte molim vas...

teamplay je skoro nesta sa pojavom b2k, nema ni trunke onog spontanog teamplaya sa pocetka igranja

Poslednja izmena:
Neko koristio PDW-R ? Poceo malo s njo vidim nema recoil skoro nista. nisam jos optiku dobio. Kakva je po pitanju stete i po pitanju daljine uporedo sa recimo M416..

neverovatno je da i dalje nisu resili mnoge probleme koji su suludi za igru u 2011/2012 godini

mislim legnem u zgradi, i lik me upuca u nogu koja mi viri kroz zid ?!?! spawn i dalje je katastrofalan.. i dalje se zapinje o mali ivicnjak kada se kreces po mapi... mislim ftw ***, a nesto se hc fanovi ove igre podsmevaju cod-u ... ajte molim vas...

teamplay je skoro nesta sa pojavom b2k, nema ni trunke onog spontanog teamplaya sa pocetka igranja

Ja sam ovo prvi put video svojim očima pre jedno 2 nedelje kada sam i zaklao lika tako kroz nogu od zida :D Mislim da čak negde imam i screenshot :D

Teamplay je umro onog dana kada je zvanično pušteno u prodaju BF3.

Ja zaista ne znam šta se dešava ali BC2 bre nije toliko propao na početku, mislim ljudi su bre do jaja igrali na serverima, osećala se neka pozitivna atmosvera prilikom igranja bilo koje mape sa bilo kojim skvodom, a ovde u BF3 ubi bože da ubodeš jednu partiju, jednu mapu i jedan server na kome nema izopačene "sam za sebe" igre, i to još ako si timski igrač gledaju te ko budalu. Ja sam igrao kao support pre neki dan na onoj mapi gde se kokamo u Tunelu i bio sam medju prva tri na kraju partije sa skoro 10000 bodova, imao sam bukvalno na stotine oživljavanja, i mnogi su me prokomentarisali kao u fazonu "vidi ovog što je oživljavao ljude stalno"...

Ne znam... barem lično ja sam se mnogo razočarao u igrače u ovom BF3, verovatno marketing uzima svoj danak, pa je svaka šuša sada kupila BF3 jer je videla na klipovima da je to FULL igra sa full grafikom i ostalo je istorija, baš bezvezna istorija.

^
+1
E zato sam i ja poceo da igram sam za sebe!Neki dan sam ispljuvan od dvojice clana moga tima da prestanem da ozivljavam,jer im kvarim koncepciju igranja!Kakva lakrdija od igranja!

^
+1
E zato sam i ja poceo da igram sam za sebe!Neki dan sam ispljuvan od dvojice clana moga tima da prestanem da ozivljavam,jer im kvarim koncepciju igranja!Kakva lakrdija od igranja!

Sto je najgore ne kapiram ni ja!Mozda hoce da se spawn-uju na drugom mestu,ali opet je na njemu dali hoce da prihvati moje ozivljavanje ili ne!Ma ima svakakvih retarda!Kao jucerasnje primer,lik seo u tenk i neda nikom da udje,a ako udje on ga raznese i tako dva puta za redom!Ja stojim i posmatram i ne mogu da se nacudim sta sve se moze videti!

Poslednja izmena:
Vrh Dno