To je zato sto ja samo idem sa snipom i rokam,a slabo mi ide zato sto imam samo oko 25 fps na low....ja imam skill u cs 1.6 i u css sam pro...bolje i nemoj da snimas klipove. dovoljno je pogledati tvoj status u igrici ili da se pogledaju mape koje si igrao i na kojim si mestima u timu sa fenomenalnim skorom
Greska, 2 assault-a eventualno 1 ing i jedan support. I to da smo na teamspeak-u ili skajpu, pa zlo bi napravili realno.
jake mi igrice cs HAHAHAHAHAAHHAA
bas si vickast... kako mozes da prozivas cs, koji je legenda uvek bio, i uvek bice, za jednu igricu poput battlefielda... molim te...
bas si vickast... kako mozes da prozivas cs, koji je legenda uvek bio, i uvek bice, za jednu igricu poput battlefielda... molim te...
Tako je!!
bolje i nemoj da snimas klipove. dovoljno je pogledati tvoj status u igrici ili da se pogledaju mape koje si igrao i na kojim si mestima u timu sa fenomenalnim skorom
Greska, 2 assault-a eventualno 1 ing i jedan support. I to da smo na teamspeak-u ili skajpu, pa zlo bi napravili realno.
neverovatno je da i dalje nisu resili mnoge probleme koji su suludi za igru u 2011/2012 godini
mislim legnem u zgradi, i lik me upuca u nogu koja mi viri kroz zid ?!?! spawn i dalje je katastrofalan.. i dalje se zapinje o mali ivicnjak kada se kreces po mapi... mislim ftw ***, a nesto se hc fanovi ove igre podsmevaju cod-u ... ajte molim vas...
teamplay je skoro nesta sa pojavom b2k, nema ni trunke onog spontanog teamplaya sa pocetka igranja
Ko je rekao da ću ja da snimam klipove!? :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari