Šta je novo?

Battlefield 3

@Thierry Henry
Polako brate smiri se,zaboravio si prvo i osnovno pravilo a to je da nema pravila....nije tu prob do karte i kompanije,ja igram sa E6750 i ATI5770 bez ikakvih problema,uglavnom,desi se ponekad da me izbaci u pola partije ali vrlo retko.Win mi je utegnut kao pracka:)
Ja bih tu kod tebe akcenat stavio na softver i windows,procese aktivne,antivirus,services,internet(ruter),otvori preporucene portove za igru,disable UPNP..itd.

Ma brate nov Win x64, bukvalno ništa nije instalirano sem par igara, win fwl, Avira i par programa kao što su 7zip, realtemp, cpuz, linx i to.
Probao sam da sve sklonim, iskopčao sve sem tastature i miša, ma nema šta nisam probao. Ne znam, možda taj switch na kartici?! Probaću to danas. Kao što sam na Ati temi napisao, probaću tu kartu u mom kompu a moju 560ti u njegovom pre nego što je vratimo. Ako se neko seti još nečega neka javi ako može. Hvala momci!

Ne znam, meni sve gore i gore rade back to karkand mape. Toliko mi secka da postaje ne igrivo, a to nije bio slucaj u pocetku kada je izasla B2K expnzija

koja glupost sa tim granatama... znaci lik na metrou stoji pored ammo carta i spamuje granatama, ima 60:9, ocito ih stalno dobija... ne znam kako... uzas

Da li postoji gora mapa od Metro-a!? Najgora spamersko nobovska mapa ikada urađena za BF serijal...

Inače i ja sam primetio da B2K mape sada više seckaju, laguju, koče itd nego na početku kada su izašle... :( Celoj ovoj igrici treba jedan reinstall

Ako mozete, pokusajte da nadjete Metro bez RPG/M320. Mrzeo sam i ja Metro dok nisam pronasao takav server, sad mi je iskreno jedna od boljih mapa.

Najgora spamersko nobovska mapa ikada urađena za BF serijal...

Nije to do mape, to je do pajsera igraca koji je takvom naprave, abuse-e svakog elementa samo radi usrxxxg score-a

koja glupost sa tim granatama... znaci lik na metrou stoji pored ammo carta i spamuje granatama, ima 60:9, ocito ih stalno dobija... ne znam kako... uzas

Uzmes support kalsu, ne ispalis ni jedan metak, stanes u neki zaklon , izbacis ammo box i na otprilike 4s mozes da bacas granate. Jednom sam to uradio na Metro mapi i izbacio oko 7,8 granata na taj nacin ali me ubrzo smorilo

Da li postoji gora mapa od Metro-a!? Najgora spamersko nobovska mapa ikada urađena za BF serijal...

Inače i ja sam primetio da B2K mape sada više seckaju, laguju, koče itd nego na početku kada su izašle... :( Celoj ovoj igrici treba jedan reinstall

ova igrica jos nije trebala da izadje

Ako mozete, pokusajte da nadjete Metro bez RPG/M320. Mrzeo sam i ja Metro dok nisam pronasao takav server, sad mi je iskreno jedna od boljih mapa.

Ahaaaaaaaa.... nisam znao za ovaj "tip's" ovo radikalno onda menja stvari :)

@BogdanB to sam i ja isto rekao onaj dan kada je izašla Beta... ali šta je tu je, nama ostaje da se nadamo da će barem svake 2 nedelje da izbacuju patch dok ne srede igru kako i treba.

Btw, da li neko zna kako se namesta Origin browser plugin za Waterfox? Ako pokusam da instaliram redovno, Windows ga instalira samo za Firefox.

Evo dva ok only Metro servera bez rpg-a, m320, usas

Instinct-Gaming.org - 24/7 Metro | No RPG/M320/USAS
METRO -WiO- [NO RPG & M320] -1000 Tickets by ngz-server.de

Izgleda da je psu. Sve češće sam imao no video. Stavio sam moju 560ti i opet no video. Iskopčao sve sem win diska i grafike i opet ništa. Posle par puta pc neće ni da se upali na dugme. Sutra menjam.

Eh evo bas instalirao bf3 reko da probam kako ide na novoj konfi :) u SP leti sve na ultra 50-65 fps-a konstantno, medutim MP nisam probao ali sigurno je manji fps, uglavnom sad za sad sam zadovoljan :D

Kako kada igram Kharg Island, odbranu.. da se spawnam na pistu za avione a ne u bazu pored obale ? Samo mi se jedno desilo slucajno da me spawna u bazio gdje je pista.

Isto vazi kada igram napad i odbranu na Operation Firestorm. Gdje su ti avioni ? Znaci rush mod.

Kada sam prvi put slucajno dobio spawn na Kharg Island na pistu.. nisam uletio u avion vec bio na pistio ja i jos 1-2 lika ..kako uopste odabrati pistu ?

Ne znam, meni sve gore i gore rade back to karkand mape. Toliko mi secka da postaje ne igrivo, a to nije bio slucaj u pocetku kada je izasla B2K expnzija

Ja sam iz tog razloga smanjio rezoluciju na 16:10

Izgleda da je psu. Sve češće sam imao no video. Stavio sam moju 560ti i opet no video. Iskopčao sve sem win diska i grafike i opet ništa. Posle par puta pc neće ni da se upali na dugme. Sutra menjam.
Vrlo verovatno da je do napajanja,ima logike....reko si da ti je sve radilo sa ostalim igrama ali te BF zezao,grafa,proc i sve ostalo crpi vise snage kada je BF3 u pitanju,dodao si neke jace komponente,jace potrosace,napajanje ti je bilo na izdisaju a sada je riknulo skroz...

Da evo uzeli smo Seasonic x660 gold na popustu boxing day sutra za 100$. Kada dodje javljam šta se dešava. Izvinjavam se za off.

i ja igram na dva takva servera, dopada mi se jer otprilike znam odakle dolaze, igrao sam neke na otvorenom, trcim po nekim livadama pola sata i ne naidjem nigde na neprijatelja... e to mi je bilo bas dosadno

I onda je strasno kad ja kazem da bi redukovao i izbacio pola stvari iz igre,a prvo bi "nastradalo" sve sa splash-om

ja se slazem da je malo bedno kad likovi onako spamuju minobacacima, granatama i bazukama... msm stvarno... kapiram da sve to jeste deo jedne vojske... ali na mapi poput metroa, trebalo bi da svako u toku jedne smrti ima mozda dve, tri granate, a ne da ne mozes nikog da naciljas jer se toliko trese pod od neprestanih eksplozija :)

Eh evo bas instalirao bf3 reko da probam kako ide na novoj konfi :) u SP leti sve na ultra 50-65 fps-a konstantno, medutim MP nisam probao ali sigurno je manji fps, uglavnom sad za sad sam zadovoljan :D

da, drasticno je manji fps... i meni je bio na ultra 50-60, sad igram na medium da bih imao 60-120 :)

Poslednja izmena od urednika:
Kao sto sam i mislio... Ruje su najveci lazovi

e drugari nabavio sam Back to karkand dlc key i imam problem ne mogu ga aktiviram kako ste vi to aktivirali ??

jel se ide na redeam item code?

You selected Get Back to Karkand DLC for free with the purchase of Battlefield™ 3! from SAPPHIRE Select Club’s Free Promotions page.
Your product code is: XXXXXXXXXXXXXXX
Follow these steps to redeem your code:
1. Go to http://store.origin.com/ and add the PC downloadable version of Battlefield 3™ to your order.
2. Enter your code in the Promo Code field and click "Apply"; a complimentary downloadable copy of Back to Karkand will be added to your order.
3. Complete your purchase.
Codes expire April 30, 2012.
Internet connection and Origin account required for coupon redemption. You must be 13+ years of age. Limit one offer per person. By accepting this offer, participants agree to be bound by this disclaimer and by any other requirements set out in promotional materials, which may be amended or varied at any time by EA. Offer may not be substituted, exchanged, sold or redeemed for cash or other goods or services. Product subject to availability. Void where prohibited, taxed or restricted by law. Game available in the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Polish, Russian, and Japanese (subtitles).
SAPPHIRE Technology is not responsible for shipping, handling, taxes, freight, customs, duties, or any additional costs associated with the redemption of this promotion. Some promotions may require you to sign up to websites external to SAPPHIRE Technology. Please ensure that you review these websites’ terms and conditions and any subscriber agreements before you join.
SAPPHIRE Select Club Administrator

odem odradim ja sve to i nece ja stavim BF3 koji imam vec kupljen ubacim tamo promo code i kaze fazon da ne moze jer imam vec BF3

evo slike
kb3akx.jpg

da nije da je ovo samo promo kod u slucaju kupovine da se dobije ovo extra.

To ti je izgleda kod ako sad kupuješ BF3. Pošto ga već imaš moguće da ti neće važiti

Nazad
Vrh Dno