Šta je novo?

Battlefield 3

BF3 stopped working na Sapphier 6970. Nov komp drajveri 12.1. Fix?

ko hoce da kupuje BF3 imam da mu dam kupon sa kojim dobija besplatno ovaj DLC Karkand.
Sad je na akciji pa je idealno, samo odcekirate Karkand, ukucate kod i dobijete ga za 0 funti/evra

Sta je bre ovo vise bem ti igru glupavu :smash::wall::S:
Jel' igra jos neko na 12.1 drajverima? Da li je moguce da ne mogu jednu yebenu igru da naprave da bude kompatibilno sa svime??? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pa kad ima zilion različitih permutacija hardvera, ja im se divim sto uopste radi :d :)

BF3 + Karkand za 7,5 evra:

Prilozi

• New Bitmap Image.jpg
    New Bitmap Image.jpg
    322.9 KB · Pregleda: 80
Probao sam da izbrišem ono tm u nazivu BF3 ali opet isto. Čitao sam o tome kao mogućem rešenju ali avaj.
Molim vas ako neko zna kako da rešim problem neka se javi.

@thierry henry

opusti se,ja ne igram od kad je izasao prvi pec :D

Ma meni radi brate igra ali ne radi na mašini od šuraka što sam ja sastavio(1300$). Ispade ja nemam pojma:). Nije mi jasno u čemu je problem uopšte? Ti imaš sličan problem?

pa od kad je izasao prvi pec,meni se igra zamrzne posle minut igranja. cekam ram memoriju,pa radim ponovo windows

Juce sam igrao mapu damavand peak, i lepo ti ih ja masakriram sa onim z11, tj. imao sam laser painter + guided missale, tako da sam skidao gotovo svaki heli i vozilo, ali posle sam popizdeo.
Lil me je 4x ubio u heliju, tj. 10x je izbegao guided missale, a niti je imao ecm , vec je imao samo flares + guided rockets, i prosto mi nije jasno kako je uspevao da izbegne rakete jednu za drugom. :S
Jeli postoji nacin da se izbegne ovako nesto :SSS

Sa bf3 se nikad ne zna meni je bugovao zbog avasta nisam mogao da join party itd... Od kad sam instalirao NOD nema problema cuo sam da hoce da zeza i sa audio driverima. Idi na support pa vidi snjima.

Win x64 tek instaliran na Crucial m4. Išao sam na support pa sam ištampao neke stvari da probam.

Igram kampanju,Misija Operation Guillotine,stizemo do blokade puta,nadredjeni trazi da ga pratim,on stane u zaklon i tako stoji,a trebamo da dodjemo neprijateljima s krila..

Igram kampanju,Misija Operation Guillotine,stizemo do blokade puta,nadredjeni trazi da ga pratim,on stane u zaklon i tako stoji,a trebamo da dodjemo neprijateljima s krila..

Alt+Tab, izblejis par minuta na netu....Kada se vrnes nazad ne bi trebalo da stoje ispod mosta vec bi trebalo da su nastavili...Barem je meni tako bilo :D

Win x64 tek instaliran na Crucial m4. Išao sam na support pa sam ištampao neke stvari da probam.

i meni zakucava u winu na kingstonu 120 gb (bez obzira gde je instalirana igra na ssd ili na hdd)... *** kad hocu da igram bf3 odem u win na obicnom hardu :)

ali sam primetio da je inace u igri sve vise seckanja... ebg

Poslednja izmena:
Brate mili probao sam milion stvari, drajvere razbe, disable origin in game, razne twekove, rezolucije. Kad sam promenio drajver na 11.12 radio je par minuta SP i udjem na MP i pukne pri ulasku u borbu. *** da li je moguće da dve retardirane kompanije ne mogu da naprave da sve radi kako treba za sve??? Platiš za igru i hardver toliko para i ovi ti se smeju u facu sa Stopped working. Mrs u pm!!!

Brate mili probao sam milion stvari, drajvere razbe, disable origin in game, razne twekove, rezolucije. Kad sam promenio drajver na 11.12 radio je par minuta SP i udjem na MP i pukne pri ulasku u borbu. *** da li je moguće da dve retardirane kompanije ne mogu da naprave da sve radi kako treba za sve??? Platiš za igru i hardver toliko para i ovi ti se smeju u facu sa Stopped working. Mrs u pm!!!

Koji Win? I da li je x32 ili x64?

KOd mene je bio sledeci slucaj.
Win 7 Enterprice sp1 x86 je podignut kad mi je stigla nova grafika ,oko mesec dana pre izlazka igre.
Igru sam prvi put pokrenuo jedno dve nedelje od njenog izlaska, i tad mi je lepo radila. Pucala je sa vremena na vreme,ali nsita strasno.
Kad je izasao patch krenuo je pakao, to je bilo neverovatno.
Pucanje igre na svakih 5 minuta,ali starno, ne preuvelicavam.
Na kraju sam opet oborio sistem i stavio Win 7 Enterprice Sp1 x64, i sad mi igra radi super, sto se tice stabilnosti,vise ne puca igra(to mi je bilo stvarno najbitnije,jer ubija svaku poentu i zelju za igrom),jedni sto sam primetio da mi malo secka igra sa vremena na vreme,ali cpu mi radi na def-u, mozda je do toga (ali sam i grafiku smanjuo na 1920x1080 medium), sutra cu da vratim na 3.2Ghz pa da vidim ima li razlike.
Nadam se da sam nekom pomogao,jer je mene ubijalo u svakom smislu

Koji Win? I da li je x32 ili x64?

x64 naravno. Svejedno bre 350$ karta ma da je win95 mora da radi. Kako je moguće da ja miran da se zaje...... I gubim dragoceno svoje vreme na ove dve usrane kompanije umesto da uživam u prazničnoj atmosferi?????

@Thierry Henry
Polako brate smiri se,zaboravio si prvo i osnovno pravilo a to je da nema pravila....nije tu prob do karte i kompanije,ja igram sa E6750 i ATI5770 bez ikakvih problema,uglavnom,desi se ponekad da me izbaci u pola partije ali vrlo retko.Win mi je utegnut kao pracka:)
Ja bih tu kod tebe akcenat stavio na softver i windows,procese aktivne,antivirus,services,internet(ruter),otvori preporucene portove za igru,disable UPNP..itd.

ako on mora nesto da namesta da bi mu bf radio,pored onakve masine,onda nemam reci
fuck ea

Ja igram sa driverima12.1 i sve radi savrseno, ali bukvalno.Desi se vrlo retko da me nekad server diskonektuje i vrati u battlelog, ali zaista retko. Ovi driveri su mi do sada najbolji.
Ja sam samo imao problem sa memory leakom ali sam to sredio putem page fajla i par sitnica i to je to. Cujem ljudi ovde imaju zalbe da igra pocne odjednom da stuca pa neka obrate paznju na iskoriscenje sistemske memorije u toku igre.

Poslednja izmena:
Probao sam da izbrišem ono tm u nazivu BF3 ali opet isto. Čitao sam o tome kao mogućem rešenju ali avaj.
Molim vas ako neko zna kako da rešim problem neka se javi.

***a, meni je to resilo problem. pre toga igra nije htela da startuje nego me je sam izbacivala... kad sam izbrisao tm, radi bez problema... osim sto mi ponekad zakuca u sred igre, zamrzne ili me izbaci... stvarno je izbagovana igra...

inace, da li neko zna kako da dobijem jos granata u toku igre? kad trazim ammo, i stanem iznam ammo cratea, popuni mi se municija u puski, dok granate ne dobijem. onda mi se odjednom pojave. nekad dobijem granate tri puta za redom u kratkom roku, a drugi put me ne ubiju sto godina i nikako da ih dobijem ponovo... nekad krenem sa dve granate, a nekad sa jednom, iako nisam namestio da imam vise granata...
jel zna neko nesto o ovome?

inace, da li neko zna kako da dobijem jos granata u toku igre? kad trazim ammo, i stanem iznam ammo cratea, popuni mi se municija u puski, dok granate ne dobijem. onda mi se odjednom pojave. nekad dobijem granate tri puta za redom u kratkom roku, a drugi put me ne ubiju sto godina i nikako da ih dobijem ponovo... nekad krenem sa dve granate, a nekad sa jednom, iako nisam namestio da imam vise granata...

Ušao si u squad gde neko koristi sqd frag perk pa se svima u squad-u povećava broj granata na dve. Kada niko nema taj perk onda imaš samo jednu.

Kao sto fortes rece, a ovo kako se pune granate je totalno random - ja kao support ih ponekad cekam skoro desetak sekundi, a ponekad ih dobijem za par sekundi (a nisam ni metak ispalio). A nekad mogu da spamujem sa njima do zore (kad ih imam po dva i nekoliko ammo cratea oko mene). A opet ni 3-4 ammo cratea ne garantuje da ce se brzo puniti granate.. nema pravila.

Nazad
Vrh Dno