- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
BF3 stopped working na Sapphier 6970. Nov komp drajveri 12.1. Fix?
pa od kad je izasao prvi pec,meni se igra zamrzne posle minut igranja. cekam ram memoriju,pa radim ponovo windows
Ma nije do hardvera jer radi lepo u drugim igrama svim. Ne razumem kakva glupost.
igraj ispocetka tu misiju, bagujeIgram kampanju,Misija Operation Guillotine,stizemo do blokade puta,nadredjeni trazi da ga pratim,on stane u zaklon i tako stoji,a trebamo da dodjemo neprijateljima s krila..
Igram kampanju,Misija Operation Guillotine,stizemo do blokade puta,nadredjeni trazi da ga pratim,on stane u zaklon i tako stoji,a trebamo da dodjemo neprijateljima s krila..
Win x64 tek instaliran na Crucial m4. Išao sam na support pa sam ištampao neke stvari da probam.
Win x64 tek instaliran na Crucial m4. Išao sam na support pa sam ištampao neke stvari da probam.
Brate mili probao sam milion stvari, drajvere razbe, disable origin in game, razne twekove, rezolucije. Kad sam promenio drajver na 11.12 radio je par minuta SP i udjem na MP i pukne pri ulasku u borbu. *** da li je moguće da dve retardirane kompanije ne mogu da naprave da sve radi kako treba za sve??? Platiš za igru i hardver toliko para i ovi ti se smeju u facu sa Stopped working. Mrs u pm!!!
Koji Win? I da li je x32 ili x64?
Probao sam da izbrišem ono tm u nazivu BF3 ali opet isto. Čitao sam o tome kao mogućem rešenju ali avaj.
Molim vas ako neko zna kako da rešim problem neka se javi.
inace, da li neko zna kako da dobijem jos granata u toku igre? kad trazim ammo, i stanem iznam ammo cratea, popuni mi se municija u puski, dok granate ne dobijem. onda mi se odjednom pojave. nekad dobijem granate tri puta za redom u kratkom roku, a drugi put me ne ubiju sto godina i nikako da ih dobijem ponovo... nekad krenem sa dve granate, a nekad sa jednom, iako nisam namestio da imam vise granata...
jel zna neko nesto o ovome?
inace, da li neko zna kako da dobijem jos granata u toku igre? kad trazim ammo, i stanem iznam ammo cratea, popuni mi se municija u puski, dok granate ne dobijem. onda mi se odjednom pojave. nekad dobijem granate tri puta za redom u kratkom roku, a drugi put me ne ubiju sto godina i nikako da ih dobijem ponovo... nekad krenem sa dve granate, a nekad sa jednom, iako nisam namestio da imam vise granata...
jel zna neko nesto o ovome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari