Šta je novo?

Battlefield 3

Izvinite za off topic, ali imam jedan problem.

Dakle prosle sedmice sam narucio novi komp, evo spec:

i7 2600k
mobo: MSI P67A-GD65 B3, Socket-1155
ram: Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 8GB CL9
grafa: Gainward GTX 570 1280MB

ali medutim, kazu da moraju promijeniti grafu i maticnu ako mislim da dobijem komp ove sedmice inace cu morati cekati jos sedmicu ili dvije, tako da su mi
umijesto Gainward-ove predlozili Asus-ovu verziju: ASUS GeForce GTX 570 1280MB PhysX CUDA, i maticnu negdije u rangu s ovom navedenom (tacno koja je neznam) sto se mene tice nema problema ukoliko su performance graficke identicne, i naravno iste mogucnosti maticnih ploca. Stvarno mi je daleko cekati jos 2 sedmice :S:
Sta vi mislite? Pozzz :wave:

Bolje uzmi Asus...

M98B sam otkljucao prosli vikend ali nisam imao vremena da eksperimentisem sa njim, posto uglavnom igram sa sv98 na kom mi je sve otkljucano. Uglavnom, SV98 je sjajna puska al ne treba mnogo da pricam o njoj, verovatno znas. A po onome sto sam gledao na yt, razlika izmedju m98b i sv98 je u tome sto je valjda na m98b malo jaci metak valjda i brze putuje, dakle na long distance nemas onaj pad ko sa sv98.

Ja sam koristio malo SV98, ali sam tesko pogadjao neprijatelje na 200, 300, 400 metara. Sad sam otkrio da moras da dizes nisan za jedno pola centimetra, a mozda i vise ako je veca razdaljina... a i nervira me onaj bolt sistem, jer sam navikao da mi u kaunteru sam to uradi, a ovde moram da pritisnem jos jednom pucanje da bi ponovo repetirao pusku... za sad mi je bilo najlakse sa pocetnim auto snajpovima, koje sam uvek mrzeo u kaunteru...

Koja glupost da moras da budzis do toliko poena da bi mogao da koristis bilo koju od te dve puske (koje su inace prilicno slicne)... onda sve to znaci da i nema nesto specijalno dobrih snajpova za otkljucavanje...

koja vam je najbolja assault puska? provalio sam da mi je sa emicom i kalasom izuzetno tesko da nekog pogodim na daljinu, valjda zbog toga sto moras da gadjas dosta iznad, i ocito treba vremena da se udje u stos, posto sam mnogo navikao na kaunter...

inace, jel koristio neko M39 EMR? da li je bolja od SVD i MK11?

FAMAS mi je najbolja, posle nje AK-74M i M16A3. F2000 i M416 iz nekog razloga nisam ni koristio.

Poslednja izmena:
AEK-971 :) Doduše AN-94 je isto odlična samo mi smeta malo veći recoil. KH-2002 mi se nije svideo a FAMAS nisam probao. Sve ostale su prosečne. Mada sve je stvar navike.

Kakav je AN-94 u odnosu na isti iz BC2?

Nazalost me lik iz klipa blokirao tako da ne mogu da mu odgovorim ni privatno ni javno. U pitanju je editovanje macro-a i to ga je izgleda pogodilo jer je najblize istini. Steta, a cinilo se kao da nema odgovora na tako nesto.
Tuzno je sto ljudi koriste te forice ali ipak postoje ljudi koji imaju takodje malo vise mozga da koriste svoje masine...

Takve treba vratiti u kameno doba, o struji do kraja zivota da sanjaju.

m416 je zakon,barem dok sam igrao do prvog peca,posle peceva nemam pojma kakav je

Pa posle 2. patcha f2000 je zestoko dignut recoil. m416 nisu dirali mnogo i ja se slazem da je odlicna puska. Ali manji rate of fire je otezavajuca okolnost kad se nadjes ispred nekog sa f2000 ili aek-om(onaj drugi)
Novi L85 ima mozda najmanji recoil od svih assault pusaka, prosecan rate of fore ali je odlican za vece razdaljine.

Ja iskreno nisam osjetio bitnu razliku za F2000 sada i prije patcha. I dalje mi je dobra

što se tiče AN94 puške koju sad trenutno forsiram mogu reći da sam zadovoljan njome i da mnogo zavisi od toga kako si je optimizovao prema sebi i naravno što duže igraš to ti je i lakše da pogodiš metu. Naravno nije jednostavno pogoditi jer ima velik recoil pa zato ja i ne menjam rate of fire pucam sa po dva metka bilo blizu il daleko bitno je da meci pogadjaju metu. Sledeća na redu mi je verovatno KH2002 ili FAMAS i tako redom pa onda prelazim na support da igram mesto assault-a, dok inženjera igram po potrebi stalno, a snjpere uopšte ne volim da igram tako da će mi ostati na kraju liste baš ako moram da igram sa njom.

Poslednja izmena:
Vala ste bili u pravu za M416, bije samo tako. Kad se otključaju potrebni dodaci, jao veseljaaa

sutra bi trebalo da mi posalju 2x2gb :D
kad stigne to,sledi novi windows,pa da probamo onda igricu ako hoce da radi

nisam listao sve postove ima ih mnogo.Mozda i i ma odgovor na problem.Naime igra mi radi normalno u gameplay,ali mi secka prilikom intro-a i prilikom cutscena.Zna li neko,sta to moze biti.Drajveri su mi svi update-ovani, direct x...?

jel ti f2000 ok i za daljinu? posto pise da joj je range long, ne very long
Posle patcha su je dosta promeili, mnogo vise cima , pogotovo na daljinu. Iskreno izbegavam da je koristim ako je bas daleko protivnik,bolje mi je da ga sacekam ili da pridjem, pa da ga izresetam.

Nazalost me lik iz klipa blokirao tako da ne mogu da mu odgovorim ni privatno ni javno. U pitanju je editovanje macro-a i to ga je izgleda pogodilo jer je najblize istini. Steta, a cinilo se kao da nema odgovora na tako nesto.
Tuzno je sto ljudi koriste te forice ali ipak postoje ljudi koji imaju takodje malo vise mozga da koriste svoje masine...

O cemu se ovde radi , ne mogu da povezem poruku ni sa cim?

Covek koji igra bez recoila.

Aham, the one and only jednocelijski organizam :)

Cekaj ovo je neki turnament???? WTF?
Kao prvo zar ne bi trebalo ba bude HC ?
Drugo kako ovaj chiter uopste igra ovako, tj. kako je ovo dozvoljeno, nema ni 0.01% recoil-a :S mislim stvarno, ovakve treba banovat pod hitno, a u bf3 ovakvi igraju i na turnirima xDDD :wall::crash::zgran:

Vrh Dno