ja sam otkrio da je na gtx570 i phenomom II prosto milina igrati na medium... minimum 60, 70, avg oko 85-90... to je igra

a iskreno i ne vidim razliku ogromnu izmedju medium, high i ultra... samo su boje nekako zivlje i i sve je blistavije na ultra... ali radi na 35 fpsa i secka

... sinoc sam citavo vece picio na medium i nista mi nije falilo... nisam osecao nikakvu potrebu za ultrom

...
Inace, imam pitanje sto se toce otkljucavanja snipera. Pocetni snajperi su SVD i MK11. Kad gledam oruzja u battlelogu, tu mi je kao 'otkljucana' samo sv98 puska sa nekih 13000 od 13000 poena. E za SVD i MK11 pise da navodno nisu otkljucani, odnosno ne vidi im se lepo slika, vec samo senka i pise da imam 46000 od 195000 poena. Sta se desava kada stignem do 195000 poena? Cini mi se da to nisu otkljucavanja gedzeta za puske jer se oni valjda dobijaju ubistvima?
Takodje, koliko vidim, najbolji snajp u regularnoj verziji je M98B, ali da bi se otkljucao treba 'samo' oko 150000 poena. Nije mi jasno o cemu se tu radi? Ako je M98B najbolji snajp i treba 150000 da se otkljuca, sta se desava kad stignes do 195000 poena i 'otkljucas' SVD i MK11 koji su ocito vec otkljucani jer ih koristim od pocetka igre... ako neko moze da mi razjasn...
takodje, kakav je M98B u odnosu na SV98?
i, za kraj, kakva su vam iskustva sa M39 EMR koja se otkljucava u co-op?