Šta je novo?

Battlefield 3

Ako uzmem Intesinu Visa Internet karticu, sta da izaberem u Originu iz padajuceg menija? Visu? Da li na Internet kartici nazad dobijam i ona 3 sigurnosna broja? Ako neko moze sto pre da mi odgovori. Hvala.

Uzmi Intesinu internet karticu, idi na neki server sa B2K mapama, iskocice ti prozor za kupovinu i zatim odaberi Visa electron i slobodno upisi nase podatke za Srbiju. Naravno gledaj da ti u Originu bude zemlja USA kako bi dobio cenu u dolarima , jer u funtama i evrima je skuplje.

ja sam tako uradio ali mi je prebacio cenu u evre nakon upisivanja podataka cim je prepoznao da kartica nije US. probao jos jednom i bilo isto, nisam hteo da se cimam pa sam im platio tih 15e

i meni kad nije stala srcka zbog te razlike od 400 dinzi :p

Nova tema "Dusevni bol i BF3" :)

@mant3ra
Svaka ti cast ako mozes da igras na 30 fps i da se ne nerviras :) ali meni to dodje kao kasnjenje u igri pa vola ne mogu da pogodim... Ja na mojoj masini igram na medium i sve zivo off sto je moglo da bi dobio sto veci fps. Vec ispod 50 fps osetim da to nije to...

*** zar je moguce da sa tom konfom ne mozes da izvuces high50 fpsa> msm imas 2600k, verovatno klokovan, i 5850 kad klokne sigurno moze radi otprilike kao 6950...

*** zar je moguce da sa tom konfom ne mozes da izvuces high50 fpsa> msm imas 2600k, verovatno klokovan, i 5850 kad klokne sigurno moze radi otprilike kao 6950...

Nisi lepo video, nema on 5850 vec 5770 koja je mnogo slabija od 5850.

Poslednja izmena:
mirza82 nisi ti lepo video :)
flow je odgovorio na Damirov citat a Damir ima 5850 karticu ;)

Kad smo kod graf. imam mogucnost da dam svoju + 60e za
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102857

Tako zelim vase misljenje, da li cu videti ikakvu razliku u brzini (fps) ili ipak da sacekam jos malo (jer koliko znam terba izadje ati 7000 serija) tako da cu moci nesto bolje da kupim, a najvise bih zelio nesto tipa 6950 sa 2gb.
Tako ako neko moze da mi da savet (zelim iskljucivo ati, jer na istom sistemu mi je heckintosh) a jedno sto igram je bf3.

Poštovane kolege,

Čast mi je da vas obavestim da je Battlefield 3 ranked server od 40 slotova zakupljen na godinu dana :D :D :D

Server se zove, sada već standardno i prepoznatljivo
1st Serbian Battlefield 3 Server

i može se već pronaći preko Battleloga i dodati u favorite na linku http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/36341280-54e2-48e4-9e6a-537b50066dc0/

Za početak će se vrteti BTK mape dok ne dogovorimo kojim danima će ići koje mape/modovi.

Poslednja izmena od urednika:
Al sto vole nepotrebno da stave neku *****nu muziku...

Medju kometarima sa klipa, vidim da ih neki nas "zoki3001" proziva samo tako :D

CPU mi je klokovan 24/7, a graficka samo dok se igram. Probacu danas malo B2K mape na high mada sam siguran da ce fps ici ispod 50 na nekim delovima. A posto igram uglavnom kao recon to mi pravi problem ;) Mada jako sam zadovoljan sa medium fps uglavnom 70-100

Kako i gde i da li uopšte može, da mi u igrici ne ostavlja noz kao primarno oružije!?

Ako dva puta zamahnem nožem, treći put će ostati u rukama pa moram na dugme da prebacim na pušku, oću da mi bude kao u BC2 :(

[YOUTUBE]KtPquDCEPB8[/YOUTUBE]

Pa koliko se vidi i nema recoila, luk puca puni rafal bez imalo podrhtavanja !

Nisanio ili ne, sve mu ide u istu tacku laserski precizno.

dovoljno reci rusi, najveci chiteri na svetu

ja sam otkrio da je na gtx570 i phenomom II prosto milina igrati na medium... minimum 60, 70, avg oko 85-90... to je igra :)
a iskreno i ne vidim razliku ogromnu izmedju medium, high i ultra... samo su boje nekako zivlje i i sve je blistavije na ultra... ali radi na 35 fpsa i secka :)... sinoc sam citavo vece picio na medium i nista mi nije falilo... nisam osecao nikakvu potrebu za ultrom :)...

Inace, imam pitanje sto se toce otkljucavanja snipera. Pocetni snajperi su SVD i MK11. Kad gledam oruzja u battlelogu, tu mi je kao 'otkljucana' samo sv98 puska sa nekih 13000 od 13000 poena. E za SVD i MK11 pise da navodno nisu otkljucani, odnosno ne vidi im se lepo slika, vec samo senka i pise da imam 46000 od 195000 poena. Sta se desava kada stignem do 195000 poena? Cini mi se da to nisu otkljucavanja gedzeta za puske jer se oni valjda dobijaju ubistvima?
Takodje, koliko vidim, najbolji snajp u regularnoj verziji je M98B, ali da bi se otkljucao treba 'samo' oko 150000 poena. Nije mi jasno o cemu se tu radi? Ako je M98B najbolji snajp i treba 150000 da se otkljuca, sta se desava kad stignes do 195000 poena i 'otkljucas' SVD i MK11 koji su ocito vec otkljucani jer ih koristim od pocetka igre... ako neko moze da mi razjasn...

takodje, kakav je M98B u odnosu na SV98?

i, za kraj, kakva su vam iskustva sa M39 EMR koja se otkljucava u co-op?

M98B sam otkljucao prosli vikend ali nisam imao vremena da eksperimentisem sa njim, posto uglavnom igram sa sv98 na kom mi je sve otkljucano. Uglavnom, SV98 je sjajna puska al ne treba mnogo da pricam o njoj, verovatno znas. A po onome sto sam gledao na yt, razlika izmedju m98b i sv98 je u tome sto je valjda na m98b malo jaci metak valjda i brze putuje, dakle na long distance nemas onaj pad ko sa sv98.

Inace, imam pitanje sto se toce otkljucavanja snipera. Pocetni snajperi su SVD i MK11. Kad gledam oruzja u battlelogu, tu mi je kao 'otkljucana' samo sv98 puska sa nekih 13000 od 13000 poena. E za SVD i MK11 pise da navodno nisu otkljucani, odnosno ne vidi im se lepo slika, vec samo senka i pise da imam 46000 od 195000 poena. Sta se desava kada stignem do 195000 poena? Cini mi se da to nisu otkljucavanja gedzeta za puske jer se oni valjda dobijaju ubistvima?

Vidis da pored tih pusaka imas zastavu.To znaci da kad dodjes do tih poena moci ces da koristis i jednu i drugu pusku bilo na kojoj strani,sto sada ne mozes.

kakav kralj onaj sa bazukom, jedno vreme sam se i ja malo ivezbao sa istom, ali ni blizu kao on :)

omiljena stvarcicam, raketom u rebra snajpera :p

Vrh Dno