Izvoli...
ali poenta je u tome što zvučno pozicioniranje skoro ne postoji.
Što se mene tiče, zvuk bolje da ne bude kao u BC2... Da se razumemo, kvalitet zvuka je savršen (wartapes) ali poenta je u tome što zvučno pozicioniranje skoro ne postoji. Tako da se prvo diviš zvuku a onda se počinje frustracija jer ne možeš da provališ da li je neprijatelj levo, desno ili iza tebe.Kao ni koliko je udaljen. Što je presudno u FPS-u...
Kod mene je bilo sasvim drukcije iskustvo, mada za ps3 verziju (pc sam samo pretrcao single i uninstalovao, ne obrativsi pri tom puno paznje stvarima koje su me vec kupile). Zvuk si mogao da provalis (tj ko odakle puca) ako su zvucnici bili dovoljno glasno odvrnuti ( 5.1 u mom slucaju ).
Pucnjava se i na ratistu jako tesko locira. Prvo sto zavisi od daljine (zvuk putuje pri 300m/s) tako da gadjanje tenkovima, snajperisanje, artiljerisanje... se cuje sa zakasnjenjem
Druga stvar je sto, isto u vojsci , kada smo imali gadjanja , sa nama uporedo su imali i mitraljesci i izvidjaci. Iako su bili razvuceni po celom strelistu , jedino sto ste mogli da provalite je da li su iza ili ispred vas. Nema sanse da moze da se tacno proceni samo na osnovu zvuka , ko se gde nalazi.
Mislim da oni nisu imali u vidu taj nivo realnost i pri pravljenju zvuka (obzirom da su svi vojnici opremljeni "Batman" padobranom koji se otvara i zatvara kad skočiš sa visine od 2 m) već da je u pitanju čist propust.
Kada uopste izlazi bre, nemogu da docekam, jel ima nekih najava
2000-2300 preorder kod....
2000-2300 preorder kod....
Battlefield 3 Battlelog web destination – featuring powerful social tools, feeds and detailed player stats. Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars. We look forward to providing more information on these features in the near future!
...Perhaps Activision will sell bullets separately in Modern Warfare 3. Or perhaps the magazine is a solid piece of metal and the rifle shreds pieces off and slings them towards the enemy....
Yok,nema podrsku za Dx 9,to jest za Win XP.Sta nece na XP-u da radi WTF????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari