Šta je novo?

Battlefield 2142

Mene samo zanima na kolikim Mapama ste igrali mislim koliko je bilo najvise igraca na mapi na kojoj je neko od vas igrao i kako je to funkcionisaslo?

pa mozes da biras mape na kojima je ogranicenje od npr 20 igraca, a mozes i da igras na full 32 na 32 (znaci ukupno 64) koliki je i maksimum. funkcionise savrseno :D skoro da osetis pesak/sneg u ustima

Da, moze na image :crash: :bottle: malo sutra
KAKO BRE da skenjas disk, a i ako ga skenjas dacu ti ja 10 evra da kupis novi. Sta si se usr'o, 'bo te disk.

Ja cu da probam da napravim image originalnog diska, verujem da ce tako raditi...

Sto se tice sjebavanja diska, zasto da razmisljam? Ipak sam igru platio 45 evra i ne bih zeleo da mi disk ode u vecna lovista sto se generalno desava diskovima posle dosta drndanja. Jeste da je serijski broj vazan ali opet...

Imam jos 2 pitanja:

1) Zasto kada god udjem u mounted gun/vozilo/nesto i kada izadjem iz vozila, uvek mi se u ruci nalazi health kada sam assault a ne puska koju sam imao kada sam usao u to nesto.

2) Kada u CUSTOMIZE meniju izaberem recimo defibrilator i sacmaru, zasto u istom tom meniju ne mogu da vratim sacmaru kako bih imao manje stvari u rukama?

Imam jos 2 pitanja:

1) Zasto kada god udjem u mounted gun/vozilo/nesto i kada izadjem iz vozila, uvek mi se u ruci nalazi health kada sam assault a ne puska koju sam imao kada sam usao u to nesto.

Zato sto je igra "savrsena"...neuporedivo bolja od BF2...sto bi neki rekli :)

A mi smo u vrtiću i ova fora će sad da me pogodi žestoko :)

@Civil - meni se to do sada ni jednom nije desilo, nemam predstavu kako si to uspeo da izvedeš.

aj obrati paznju malo sledeci put kad budes igrao, i gledaj da ne budes u sred neke borbe. i javi da li ti se promeni oruzje kad izadjes iz vozila.
sto se tice sacmare; jel ti teska za nosenje ili imas nesto pametnije da nosis ili ti traje mnogo duze kad menjas oruzje? :D

Ma civil mi reče da menja oružje na F, a ne preko brojeva. Ko zna šta sve istiska po tastaturi kad izađe iz vozila ;) Jesi menjao neke tastere u konfiguraciji?

Poslednja izmena:
Ne na F nego na Q. Oruzja menjam na Q. Sto posto mi ne daje pusku kada se skinem sa mounted gun-a/necega, ali ajde, provericu ponovo.

Sto se tice sacmare, nije nista od toga sto je Markedjani rekao :) nego prosto je necu koristiti a smara me tj. imam jedno cudo vise u ruci koje mi ne treba i zbunjuje me prilikom promene pa me je zanimalo da li neki bag u pitanju ili sta, jer ako mogu da je uzmem iz "ostave" logicno je da mogu tamo i da je vratim.

Evo proverio sam. Kada udjem sa jednim gadget-om u ruci, izlazim sa onim sledecim. Pojma nemam zasto se to desava.

Komande sam promenio, znaci na F ulazim u nesto a ocigledno da on na to F i promeni oruzje. Zasto je to tako - pojma nemam.

100% je u promeni komandi na tastaturi problem. Vidi da nisu neke u konfliktu. Ja igram sve po defaultu, pa nema nikakve frke. Što ne probaš tako, naviknućeš se veoma brzo.

Ma daj, pa 10 godina igram kako igram, kako mislis da sada to menjam? To je bukvalno nemoguce! :) Ali probacu da vidim da li ima nekog konflikta i pogledacu za sta sluzi F po defaultu.

F po defaultu ti je za menjanje oružja. Odmah posle puške tu ti je... pogodi šta ;)

Ja sam kupio u radnji Plato u Knezu a bilo je i u radnji Plato na platou. ;)

Otkud Tampa na 2142 ??? Nisam igrao duuugo ali znam da je ta mapa do sada bila samo na BF2 i to je bila najneverovatniji krs u istoriji svih mapa medju svim igrama ikada napravljenim... :D

Izašle su paralelno i za BF2 i za BF2142 neka fora kao Intel ih je sponzorisao. Nisam hteo da je instaliram jer za BF2142 mora da se instalira i onaj beta patch 1.4, a za njega kako sam čuo i nema dovoljno servera.

Nevezano za Tampu, pogledajte ove slike :) Pored Quake Warsa, ovaj mod FirstStrike mi je prvi na spisku igara za redovno igranje :) Pored filmsikh borbi u svemiru će biti i dosta borbi na zemlji. Can't wait!

sshot1_lrg_INGAMES01.jpg

sshot1_lrg_INGAMES02.jpg

sshot1_lrg_INGAMES03.jpg

sshot1_lrg_INGAMES04.jpg

Poslednja izmena:
Reinstalacija igre?

baš tako, moraš totalni reinstall. Zato ja nisam instalirao tu betu 1.4

Ja sam tek poceo da igram bf2142 pa me zanima jel ima mozda nekih srpskih servera u igri?

Dogurao sam do generalskog čina (tj, poslednjeg koji može regularno da se dobije) i poslednji put kada sam proverio bio sam sedmi igrač na Top 10 listi igrača iz Srbije. Sada već ne znam na kom sam mestu, nisam odavno igrao. Čekam da izađe taj famozni patch 1.4.

Evo sad sam video da sam spao sa 7. na 12. mesto :)

Poslednja izmena:
Evo sad sam video da sam spao sa 7. na 12. mesto :)[/QUOTE]

Ako otvorim rang listu pojavi mi se zbirno za sve drzave gde vodi neki fanatik iz Nemacke.Predpostavljam ako stikliram cauntry da se pojavljuje automatski lista za Srbiju.Ako je tako,onda sam se iznenadio da sam ja na 39.mestu.Aaaa eto meni samopouzdanja.Drzte gace stize dr.E.

Poslednja izmena:
Vrh Dno