marcedjani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.04.2007
- Poena
- 319
@ R0B0T0
gde moze da se uzme Northern Strike za 600 din??? Kupujem odma'!
gde moze da se uzme Northern Strike za 600 din??? Kupujem odma'!
Evo u čemu je problem - od skoro za BF2142 Punk Buster instalira dva servisa u Windows: PNKBSTRA koji treba da bude non-stop aktivan u windowsu i PNKBSTRB koji se pali po startovanju igre. Oba servisa moraju da budu propuštena kroz firewall. Najlakše je da uključiš firewall, odeš u windows/system32 folder i tamo nađeš pnkbstra.exe i pnkbstrb.exe i ručno im dozvoliš pun pristup netu.Poceo punkbuster da me izbacuje na skoro svim serverima, na znam u cemu je fazon????
Nisam radio nista sto vi ne bi, odjednom je pocelo. pusti me da udjem u igru i taman kad namestim oruzje i krenem da igram, on me izbaci!:crash: :wall: Poceo sam da pizd*m polako. Cak sam i antivirus iskljucivao...
Jel ima neko ideju?
Ljudi, je l' igrate vi ovo??? Bas sam u fazonu da je kupim iako mnostvo ljudi filozofira kako je igra bezveze. Meni se ideja BF-a u buducnosti bas dopada i ubedjen sam da je igra super! Interesuje me misljenje vas iskusnijih BF-ovaca, prepoznacete se.![]()
1. Kako se igra TITAN MOD ??? Apsolutno mi NISTA nije jasno, gde treba da idem, sta da radim... usput, video sam i neki ASSAULT LINES ili tako nesto... sta je to?
2. Zasto su mi oruzja tako smesna i slaba? Kada cu moci da dobijem recimo pusketinu kao unlock a ne neke gadgete??? Ubijaju me kao od sale a ja moram da se otelim dok ubijem nekoga, posebno iz daljine...
3. Otkljucao sam neko ****** za assault i sada recimo zelim da ga vratim, znaci da ga ne nosim sa sobom... ne moze!?? Pokusam u toku igre na CUSTOMIZE da ga drag'n'drop-ujem ali nece.
4. Nervira me sto imam milion necega u rukama i hocu da se oslobodim svega toga a ne moze! Angry
5. Kako u toku igre da otkljucam nesto kada dobijem mogucnost? Izasao sam iz igre u glavni meni ali i dalje ne vidim opciju.
6. Kako da dajem naredbe kada sam SL ??? Ovo NIKADA nisam radio ni u BF2 ali ovde izgleda mora jer se samo tako dobijaju poeni. Otvori mi se meni i ja samo mogu da kliknem na ISSUE ORDERS prilikom cega on kaze "pregrupisite se tu!!!" i to je kao sve!? Da li mogu da naredim da napadaju neku zastavu i kako ili to moze samo komandant? Ili nesto drugo?
7. Kakav je ovde sistem bodovanja, mnogo malo se dobija bodova, kill nosi samo jedan poen?
ILI možeš da juriš i dalje po zemlji i da čuvaš / zauzimaš silose jer oni nastavljaju polako da uništavaju neprijateljskog titana.
Kad titan počne da eksplodira, trči napolje, iskoči sa njega i tik pred zemljom otvori padobran. Tada ćeš dobiti titan survival pin koji ti donosi 20 poena valjda.
Imaš više vrsta unlockova
1. Oprema koja se zasebno dodaje u customize meniju zajedno sa novim oružjem
2. Poboljšana standardna oprema koja nema gde da se dodaje, već je stalno aktivna (bolji medpack, bolji supply, bolji optički nišan i sl)
3. Osobine koje važe za sve klase i takođe ne mogu da se dodaju ili oduzimaju (brže trčanje, brži oporavak posle trčanja, bombe, više municije za pištolj i sl)
4. Oprema samo za squad leadera koja može da se dodaje i oduzima po želji, sem poslednjeg unlocka koji samo ubrzava vreme spawna preko squad beacona za 2-3 sekunde za taj squad.
Vremenom ćeš naučiti preko brojeva da biraš oružja. Na svu sreću, uvek su na istim
Pritisneš caps lock, pa klikneš na Field upgrade i odatle izabereš. Pogledaj sliku.
Manje se poena dobija na standardne stvari, ali se mnogo više dobija preko ordenja i značaka. Brže se napreduje nego u BF2.
Roboto, puno ti hvala na iscrpnom odgovoru, pored tebe cu jos i da zavolim ovu igru jer jos uvek nisam siguran sta da mislim o njim, a i malo igram pa je to mozda i zbog toga...![]()
A kako da udjem na neprijateljskog titana? Je l' mogu samo onom letelicom i nikako drugacije?
Je l' znas za onaj neki treci mod koji sam video, Assault lines ili tako nesto?
A sto moram da otvorim padobran tik pred zemljom? Sigurno nije u tome fora, vec samo da se spasem?
Znaci, moram da otkljucam SVE gadgete za sadasnju pusku da bih mogao da dobijem sledecu?
Kako to mislis da se mnogo vise dobija preko ordenja i znacaka?
Vidim da se dosta brzo napreduje, jako sam malo igrao (mozda jedva 2-3 sata) a vec sam 3-4 puta dobio novi cin. Samo, pitanje je dokle ce tako da ide, ne bih voleo da je samo na pocetku tako sitno a da ga posle mnogo ukrupne, da mi mnogo bodova treba za sledeci rank.
Ako budem prvi na mapi dobijem 1000 poena??? Nije moguce!? Ne znam da li sam te dobro razumeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari