Šta je novo?

Battlefield 2

kod mene se ne ispoljavaju ti bagovi koje navodite... (jedino sto se desi je da uhvati prijateljski helikopter nekada kao cilj)

Jel moze neko da mi kaze koliko kosta original i gde moze da se kupi u Beogradu?

EXTREME.CO.YU

OKO 3600 DIn !!! :,,:

Buy and enjoy ... bugs come and go ... statistic stay

gx-x je napisao(la):
kod mene se ne ispoljavaju ti bagovi koje navodite... (jedino sto se desi je da uhvati prijateljski helikopter nekada kao cilj)

Ni meni. Ali kome pricamo, ne veruju nam, mi smo neshvaceni. :D

Kako ti izgleda onda softverski RAM?

Poslednja izmena:
Zasto ram? Odakle ti ta ideja? Verovato ili ne, meni je identicnu stvar prijavljivao kada mi je crk'o dial-up modem. Izbacivao mi non stop BSOD-ove.

Cekaj bre....Civil kako ti uopste igras BF2...lan,single player...?Sumnjam da igras klasican MP preko neta s obzirom na modem, sem ako nisi u medjuvremenu presao na neki drugi vid konekcije.

Mene isto sputava modem, pa nista od BF2, zato jos uvijek ponekad zaigram BF1942, on bar moze na modemu, a i server je u Hrvatskoj, pa mi je ping oko 160ms.

trancephorm je napisao(la):
najverovatnije ti je prso RAM i to hardverski... a mozda i ploca.

Nije ni RAM. ni softverski ni hardverski ...a ni ploca ...

cim pise DRIVER IRQL ... znaci da je problem sa driverom .... kod mene je upalilo vracanje Nvidia drivera sa 84.21 na 77.77 ....:banana: :banana: :banana:

i upgrade Audio drivera !!!!!!!!

Doduse terao sam memoriju na 1 T i vratio na 2 T ???!!!! ali tek posle igranja B 2 !!!!

Znaci u normalnom radu nisam ni osetio ... ali planiram opet da vratim nazad na 1 T da vidim da li je to u pitanju ...

Procesor nije Clockovan... a memorija nesto sitno ... i to zbog Gigabyte ploce !!!!

Poslednja izmena od urednika:
Overkill je napisao(la):
Cekaj bre....Civil kako ti uopste igras BF2...lan,single player...?Sumnjam da igras klasican MP preko neta s obzirom na modem, sem ako nisi u medjuvremenu presao na neki drugi vid konekcije.

Naravno. To je bilo odavno.

Jel dovoljan wireless 256/256 za igranje preko neta na stranim i nasim serverima?

teoretski jeste i vise nego dovoljan, pitanje je kakav ti je kvalitet veze.
a gledajuci odnos up/down npr. 256/64 je malo za 40+ igraca, a 128/128 dovoljno.

Инсталирао сам full patch 1.3, али сад игра уопште неће да се подигне. Претпостављам у чему је проблем ,) Да ли овај patch може да се деинсталира, или ћу морати комплетну игру из почетка да стављам?
Игра ли се БФ2 у некој играоници у граду регуларно? Може ли да се сврати?
Поз.

mitrowsky je napisao(la):
Да ли овај patch може да се деинсталира, или ћу морати комплетну игру из почетка да стављам?

Ovo drugo.

Ili da iskopash krek za v1.3, samo gde cesh to naci ovde ne pitaj da ne bi dobio keca iz vladanja.... ;)

DjoleNS je napisao(la):
Ili da iskopash krek za v1.3, samo gde cesh to naci ovde ne pitaj da ne bi dobio keca iz vladanja.... ;)
Нисам питао и нећу. Вратио сам се на 1.0 и колико видим сервер 195.222.33.243 ради са том верзијом, али не могу да уђем. Овде
је као дато решење, али...:S:

Poslednja izmena:
Ma chiji si ti Mitrowski - identifikuj se !! i mojni ti dodjem u taj 38.

Poslednja izmena:
uopste ne treba raditi nista sa BF2, original fino radi na svim serveriama, proverite da li imate cd bf2 ubacen, ili makar image/mini image koji ste napravili od vaseg originala. Ako i posle ovoga nastavite da trazite no-cd patcheve onda vam niko ne moze pomoci...

Uzgred, juce se pojavio novi booster pack "Armored Fury". Kupio (10$) i instalirao, ono malo sto sam igrao, izgleda da nije lose..3 nove mape, novi helis (neki Scout ili tako nesto) i novi avi(j)on (Thunderbird...onaj namenjen unistavanju oklopnih vozila). Vise utisaka kad budem pikao malo vise.

EVO ZA SVE ONLINE IGRAČE IZ SRBIJE:

BF2 classic maps: 82.208.4.199

BF2 custom maps: 82.208.4.198

marqueshinho je napisao(la):
EVO ZA SVE ONLINE IGRAČE IZ SRBIJE:

BF2 classic maps: 82.208.4.199

BF2 custom maps: 82.208.4.198
Pa tu ima manje od 10 igraca kad god sam se konektovao.*ebes bf2 bez guzve :eyebrows:
Inace stvarno je sa 1.3 neisplativo igrati ako nemas original.Onaj bihnet na 1.0 je ludnica non-stop neka kaze ko sta hoce.Jedino kad bi iskljucili friendly fire jer se uvek nadje neka budala kojem je to zabavno.
Inace ovo je prva igrica koju ozbiljno razmatram da kupim.Ali mnogo bre 40e :zgran:

Poslednja izmena:
Zavisi, ja recimo ne volim guzvu tako da mi taj server i vise nego odgovara. 16 na 16 za mene je savrseno. Inace, server nije radio oko 3 nedelje pa je zbog toga izgubio igrace ali siguran sam da ce se stanje vrlo brzo stabilizovati.

A zasto je neisplativo igrati 1.3 bez originala ?

Vrh Dno