gx-x je napisao(la):kod mene se ne ispoljavaju ti bagovi koje navodite... (jedino sto se desi je da uhvati prijateljski helikopter nekada kao cilj)
vkozomar je napisao(la):i pise DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ima li neko predtavu sta bi moglo biti ...
Virtuelna memorijaapolon je napisao(la):Kako ti izgleda onda softverski RAM?
trancephorm je napisao(la):najverovatnije ti je prso RAM i to hardverski... a mozda i ploca.
Overkill je napisao(la):Cekaj bre....Civil kako ti uopste igras BF2...lan,single player...?Sumnjam da igras klasican MP preko neta s obzirom na modem, sem ako nisi u medjuvremenu presao na neki drugi vid konekcije.
mitrowsky je napisao(la):Да ли овај patch може да се деинсталира, или ћу морати комплетну игру из почетка да стављам?
Нисам питао и нећу. Вратио сам се на 1.0 и колико видим сервер 195.222.33.243 ради са том верзијом, али не могу да уђем. ОвдеDjoleNS je napisao(la):Ili da iskopash krek za v1.3, samo gde cesh to naci ovde ne pitaj da ne bi dobio keca iz vladanja....![]()
:trust: ?!nesa-ltd je napisao(la):Ma chiji si ti Mitrowski - identifikuj se !! i mojni ti dodjem u taj 38.
Pa tu ima manje od 10 igraca kad god sam se konektovao.*ebes bf2 bez guzve :eyebrows:marqueshinho je napisao(la):EVO ZA SVE ONLINE IGRAČE IZ SRBIJE:
BF2 classic maps: 82.208.4.199
BF2 custom maps: 82.208.4.198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari