Ji 4Tze je napisao(la):ja stigao do 2nd Lieutenant presao 60k al nece da mi upgrejduje chin?![]()
Cheats off
pffff....Lieutenant Colonel bre!
gx-x
Ko zna...zna...ja ne masim
Ji 4Tze je napisao(la):ja stigao do 2nd Lieutenant presao 60k al nece da mi upgrejduje chin?![]()
gx-x je napisao(la):aj za nas sa jeftinijim ulaznicama prevedi te skracenice (BF2 ne moras)
Hvala.
Da dodam za one koji nisu upoznati radi se o mod-u na Kosovu, iliti mi vs nemacki KFOR.nesa-ltd je napisao(la):@all Izashao je novi MOD za BF2 Operacion peackeeper
I moj,uz ak-47 najbolja puska do polu distanci,50-60 metara ali dalje od toga svaki drugi ili treci metak masi dok kod G36E,kad pucas na single svaki metak pogadja centar na svakoj daljiniOverkill je napisao(la):Posle mnogo igranja - 782:18:09 (na rankovanim serveruma,i jos par stotina sati oficijalnih meceva) - AK-101 je moj apsolutni favorit.
Ji 4Tze je napisao(la):nego, kako komander daje one komentare za squad-ove?
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Iskreno, mene vise smorila jurnjava za poenima i rank-ovima, sad jurim samo medalje (nemam pojma cemu to). Iznervirao me EA ponovnim update-om i snizavanjem kritrijuma za neke medalje. Ja krv propljuvao igrajuci i skupljajuci poene, da ne pominjem koliko sam srozao SPM i K/D ratio i ostalo dok sam jurio Veteran Knife i Veteran Pistol, kad ono, prc...sad svako ocas posla moze da pokupi npr. Navy Cross.
Ji 4Tze je napisao(la):pa znam ja cemu to (jurenje medalja) - zbog onog lozackog dobosa, kad god dobijem neku medalju/ribbon/rank me odusevi ono tatara-tata-tatara![]()
jes, updejtovan mi rank, kad sam posle usao ponovo u igru, zveknem helish eryx-om i tamparamtatata-recomendation-for-promotion!!:d
nesa-ltd je napisao(la):bravo za listu :smoke:
Ochekivano Overkill usamljen na vrhu ...
Overkill je napisao(la):Moram priznati da nisam ocekivao,s obzirom da se poslednjih par meseci uglavnom "glupiram" tj. opusteno igram...
gx-x je napisao(la):@Overkill:
ja sam skontao da sto se vise trudim - sve vise hocu i na kraju to ispadne gore i po rezultat i zivce.
Ahahaha,bravoOverkill je napisao(la):Hehehe...pod opusteno mislio sam na recimo maltretiranje commandera.Znaci postupak je sledeci:
nadjes gde se doticni zavukao - odnosno zalegao, legnes pored njega i lagano ga guras...negde...na primer do vode, na sred ulice i sl.Obozavam da ih gurnem sa palube nosaca aviona u more...mozes da im zamislis facu kada provale gde su![]()
Overkill je napisao(la):Za ulazak na listu potreban vam je gamespy acc (naravno) i igranje na rankovanim serverima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari