Šta je novo?

Battlefield 2

Ji 4Tze je napisao(la):
ja stigao do 2nd Lieutenant presao 60k al nece da mi upgrejduje chin? :)

Cheats off :p
pffff....Lieutenant Colonel bre!
gx-x
Ko zna...zna...ja ne masim :D

eto...ja jos nisam ni probao da budem komander, smaranje mi je i kad sam squad leader :p

PRMM deluje interesatno, ali nisam siguran da bi mi to bilo zabavno (citaj: previse zivaca bi mi iskidalo), maltene samo zbog team i kill indikatora. Stvar ukusa. FH2 je nesto slicno cini mi se, ali u WW2 varijanti, ako ni tu ne bude kill indikatora...pfff :p Svakako je sjajno sto ljudi prave takve modove, ali ja sam ipak vise u fazonu cekanja na BF 2149 i QW-a (sa akcentom na QW)

ili bese BF 2142...kako god...

Poslednja izmena:
nesa-ltd je napisao(la):
@all Izashao je novi MOD za BF2 Operacion peackeeper
Da dodam za one koji nisu upoznati radi se o mod-u na Kosovu, iliti mi vs nemacki KFOR.
Samo malo sam igrao, za sada mi je najbolja mapa Battle for Tutin.
Svakako ovo je 0.1d release tako da ima par bagova (a narocito bag sa zvukom koji se regulise podeasvanjem zvuka na medium quality). Lepo je videti da su kod nasih koristli najnoviji Zastavin program (npr. M21 5.56mm + 40mm bacac granata :D ). Jedino je steta sto je voice jos uvek na engleskom a ne na srpskom. Sve u svemu mod sa fantasticnim potencijalom i nadam se da ce se dalje razvijati.
DL i ostalo na www.opk.de

Overkill je napisao(la):
Posle mnogo igranja - 782:18:09 (na rankovanim serveruma,i jos par stotina sati oficijalnih meceva) - AK-101 je moj apsolutni favorit.
I moj,uz ak-47 najbolja puska do polu distanci,50-60 metara ali dalje od toga svaki drugi ili treci metak masi dok kod G36E,kad pucas na single svaki metak pogadja centar na svakoj daljini

Najmocnije fragolovacko oruzje?
J-10 na Wake, Su-30 na Daikingu, helis i tenk na Sharky i tenk na Mastuuru

najmocnije fragovalocko oruzje - dobar spec ops i support u istom timu kad idu zajedno ;)

Ji 4Tze je napisao(la):
nego, kako komander daje one komentare za squad-ove?

Desni taster na squad, pa onda Recommend ili Rebbuke, u zavisnosti sta oces (prvo pohvala a drugo, da ih izgrdis), najaci je onaj komentar: I moja baba bi uradila bolje!:D

Hey, Ji, pa update-ovao ti je rank :p Sad si 2nd Lieutenant. Congratulations !!!

Iskreno, mene vise smorila jurnjava za poenima i rank-ovima, sad jurim samo medalje (nemam pojma cemu to). Iznervirao me EA ponovnim update-om i snizavanjem kritrijuma za neke medalje. Ja krv propljuvao igrajuci i skupljajuci poene, da ne pominjem koliko sam srozao SPM i K/D ratio i ostalo dok sam jurio Veteran Knife i Veteran Pistol, kad ono, prc...sad svako ocas posla moze da pokupi npr. Navy Cross.

Poslednja izmena:
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
Iskreno, mene vise smorila jurnjava za poenima i rank-ovima, sad jurim samo medalje (nemam pojma cemu to). Iznervirao me EA ponovnim update-om i snizavanjem kritrijuma za neke medalje. Ja krv propljuvao igrajuci i skupljajuci poene, da ne pominjem koliko sam srozao SPM i K/D ratio i ostalo dok sam jurio Veteran Knife i Veteran Pistol, kad ono, prc...sad svako ocas posla moze da pokupi npr. Navy Cross.

pa znam ja cemu to (jurenje medalja) - zbog onog lozackog dobosa, kad god dobijem neku medalju/ribbon/rank me odusevi ono tatara-tata-tatara :D :D

jes, updejtovan mi rank, kad sam posle usao ponovo u igru, zveknem helish eryx-om i tamparamtatata-recomendation-for-promotion!! :D :d

Poslednja izmena:
Ji 4Tze je napisao(la):
pa znam ja cemu to (jurenje medalja) - zbog onog lozackog dobosa, kad god dobijem neku medalju/ribbon/rank me odusevi ono tatara-tata-tatara :D :D

jes, updejtovan mi rank, kad sam posle usao ponovo u igru, zveknem helish eryx-om i tamparamtatata-recomendation-for-promotion!! :D :d

Nemoj da zaboravis ono: You have been recommeded for award ;)

nesa-ltd je napisao(la):
bravo za listu :smoke:

Ochekivano Overkill usamljen na vrhu ...

:) Moram priznati da nisam ocekivao,s obzirom da se poslednjih par meseci uglavnom "glupiram" tj. opusteno igram...

Overkill je napisao(la):
:) Moram priznati da nisam ocekivao,s obzirom da se poslednjih par meseci uglavnom "glupiram" tj. opusteno igram...

Sticicemo te, sticicemo te mi... :p

@Overkill:

ja sam skontao da sto se vise trudim - sve vise hocu i na kraju to ispadne gore i po rezultat i zivce. Kad igras opusteno i jos ako imas 101 , cudo kao je zabavno zavlaciti ljudima grante u gace sa raznih lokacija :) Definitivno sam navucen na te granate i ne bi ih menjao za rucne grante nikada :d Voleo bi da vidim facu od nekih snajpersita kad cuju "pfff" i okrenu se i vide trag od dima kako im se priblizava LOL

Hehehe...pod opusteno mislio sam na recimo maltretiranje commandera.Znaci postupak je sledeci:
nadjes gde se doticni zavukao - odnosno zalegao, legnes pored njega i lagano ga guras...negde...na primer do vode, na sred ulice i sl.Obozavam da ih gurnem sa palube nosaca aviona u more...mozes da im zamislis facu kada provale gde su :D .
E ta akcija neki put oduzme jako puno vremena pa na kraju zavrsim rundu sa 20-30 poencica...ali nema veze...vredi citati komentare commandera kada provale sta im se desilo.Najbolji su oni koji tvrde da su pronasli novi BUG i naravno psuju EA i DICE :D

Poslednja izmena:
Overkill je napisao(la):
Hehehe...pod opusteno mislio sam na recimo maltretiranje commandera.Znaci postupak je sledeci:
nadjes gde se doticni zavukao - odnosno zalegao, legnes pored njega i lagano ga guras...negde...na primer do vode, na sred ulice i sl.Obozavam da ih gurnem sa palube nosaca aviona u more...mozes da im zamislis facu kada provale gde su :D
Ahahaha,bravo:D
Nego mene nema na listi,ne znam u cemu je problem?

Mozda nema jos uvek dovoljno poena da bi uleteo na listu!?

@nikolaf7: Kako ti je nick?

Nema ni mene na listi :trust:
Sta je potrebno za ulazak na listu? Mis'im, imam vise od 400 poena :d

Poslednja izmena:
Za ulazak na listu potreban vam je gamespy acc (naravno) i igranje na rankovanim serverima.

Overkill je napisao(la):
Za ulazak na listu potreban vam je gamespy acc (naravno) i igranje na rankovanim serverima.

Ja nemam GameSpy Account, pa me ima na listi, nikad nisam taj account ni pravio samo onaj osnovni iz igre, ali zato sam do sada igrao samo na ranked serverima.

hmm...mislim da ga on sam napravi, posto ga ja nisam pravio, a imam ga, mozda gresim.

'bem li ga...ja sam vec imao acc pa pravo da vam kazem...pojma nemam:d

Cekajte, da se razumemo, prilikom instaliranja igre cini mi se da se nudi da se instalira GameSpy software (nisam ga instalirao)? Nalog sam napravio iz login screen-a BF-a.

Imam oko 3500 poena, nazalost nemam vremena za igranje... Jel igrate na nekom odredjenom serveru ili svako za sebe na ranked serverima? Sta bi sa onim bosanskim, jel se update-ovao na verziju 1.22?

ja u zadnje vreme samo letim, tj. iz liste servera, ukucam gulf of oman i zatar wetlands pa tako igram.
inace, prosle nedelje smo se spontano skupili ovako, bice opet, isto spontano :)

Nazad
Vrh Dno