@Filipenko - u potpunosti si u pravu da će biti QW vs BF2142. EA games je poznat po tome što hoće da bude uvek konkurentan. Po meni to nije loše jer bi to trebalo malo da poboljša kvalitet igrama, ali odmah znam koja će igra da bude bolja -
Enemy Territory: Quake Wars! 😀 Sve to jednostavnog razloga što Splash Damage kada krene da radi na nekoj igri, on je i završi i sve bude baš kao što i treba sa skoro savršenim balansom među jedinicama. Sa druge strane EA uvek pokušava da nešto napravi brže bolje (kao što rekoh - žele da ostanu konkurentni), pa onda izbace polu-završenu igru kao što je BF2
🙁 Evo izbacili su tonu patcheva za BF2, opet nisu sredili sve kako treba, napravili su još tonu problema, a za BF1942 su konačno uspeli da srede stvari posle dve godine patchevanja. :bottle:
nikolaf7 je napisao(la):
Nakon apsolviranja igre,hintovi za neiskusne 😀
1.Nikad ne budi snajper,potpuno su nekorisni i ako mislis da ces vise ljudi ubit tako,neces
Netačno :d
Snajperi su vrlo korisni u poslednje vreme od kada im je snaga pojačanam a još korisiji su ako imaš neki otključan.
😉 Nisu kao u nekim drugim igrama one-shot-one-kill, ali znaju po nekad da ubiju i iz prve ako gađaš gde treba. Ako naučiš da koristiš njihovo najpodmuklije oružje - klejmorke, možeš poprilično štete da naneseš neprijatelju
😉
Američki osnovni snajper je opet bolji za malo iskusnije igrače jer sa jednim metkom može da ubije iz prve ako se gađa gde treba (u glavu) i odličan je za veće udaljenosti. Irački i kineski nisu osmišljeni za tako velike daljine, već za neke srednje razdaljine gde su ubojitije zbog brže paljbe i lakšeg nišanjenja.
Alii... su u BF-u 2 definitivno jedna od lošijih klasa.
nikolaf7 je napisao(la):
2.Americke puske su njesra
BEEP, wrong again
😉
Američke puške su tendeciozno najbolje napravljene jer su najpreciznije u ovoj igri. Sa M16 može haos da se napravi među neprijateljima sa velikih daljina. Jedina mana puške je što nema automatsku paljbu. Ja znam da se uvek smorim kad uzmem kalaš u BF-u 2 jer sa daljine ne mogu skoro ništa da pogodim. Zato uvek biram ili M16 ili G3 (koja je najubojitija i najpreciznija puška u igri).
nikolaf7 je napisao(la):
5.Kad ides sam da uzmes njihovu glavnu zastavicu budi medik
ili spec ops jer se on ne vidi na UAV-u. Po mogućstvu budi i Squad leader da ostali mogu da se spawnuju pored tebe.
Ostali saveti su ti skroz na mestu
😉