Šta je novo?

Battlefield 2

Nisam zaboravio valjda nas obaveze stigle ... Ali i ti stalno negde lutas na relaciji Beograd Rusija ili slicno :)

Vreme da se skine prašina sa BF2 :banana:

malo offa ovo bi ja veso javno da nekvare zabavu ostalima

Prilozi

• screen013.jpg
    screen013.jpg
    84.1 KB · Pregleda: 114
  • screen019.jpg
    screen019.jpg
    170.9 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Ako neko još uvek nije počeo da skida patch evo link

Ja sam snimio 1.3 patch kako bi mogao u lan-u da igram co-op mod.
Da li neko zna kako da namestim da igram na mapama za 32 igraca.
U ovom modu mi da da igram samo na 16.

Ova blue pearl mapa je nešto najgluplje što su dosad uradili.
Od 6 rundi koje sam igrao USA nije nijednom prošla na kopno.Na 64 serveru ovo je pucački trening AT-ova za PLA.
Očekujem brzo izbacivanje iz rotacije sa boljih servera.

Blue Perl je dobra pesadijska mapa ... jednostavno nisi imao srece sa ekipom ... :) Svidja mi se deo sa odlaskom u prone i gubljenje nisana na par sekundi

Ova blue pearl mapa je nešto najgluplje što su dosad uradili.
Od 6 rundi koje sam igrao USA nije nijednom prošla na kopno.Na 64 serveru ovo je pucački trening AT-ova za PLA.
Očekujem brzo izbacivanje iz rotacije sa boljih servera.

To mnogo zavisi od samih igraca i kvaliteta sqadova ja sam igrao na par servera gde se redovno probija odbrana ali solo igraci to u 99%slucajeva ne uspevaju al brale kad se probije nastaje haos klanica nema zasticenih i privilegovanih.
Ume da bude i tog sto govoris ,elem meni se jedino nesvidja ona mapa sa auto putem sve ostalo je ok i da smanjen broj aviona ok nisu vise j10 neprikosnoveni bogami padaju ali mi se cini da sada f35 ima za malo bojle performanse ko da je brzi:banana:imam jos jednu zamerku posle patha igra ko da mi izgleda sporije nago sto je bila,primer rola sa helijem nikad da se zavrsi sve usvemu dobro je dok se puca .

Poslednja izmena:
Interesuje me kako snime u video zapisu sekvence iz igrice. ZA screen shoot, znam!

FRAPS.

I meni je Blue Pearl OK mapa. Igrao sam je prilicno u beti, i sa dobrom ekipom nije bilo frke da se probije odbrana. Nekako mi je bas po meri za SpecOps, kad se igra sa vozilima :) A i po onim sokacima je gadno kad se naleti na shotgun, tako da i inzenjerija moze fino da napucava...

Poslednja izmena:
I meni je Blue Pearl OK mapa. Igrao sam je prilicno u beti, i sa dobrom ekipom nije bilo frke da se probije odbrana. Nekako mi je bas po meri za SpecOps, kad se igra sa vozilima :) A i po onim sokacima je gadno kad se naleti na shotgun, tako da i inzenjerija moze fino da napucava...

Upravo tako samo iza nekog coseta frljis AT ili C4 i BUUM:-devil-:

Jeli neko probao da instalira BF2 sa patch-om 1.5 na WIN 7 x64 ?

Meni je pravio problem nije prepoznavao direktorijum instalacije ali sam ga pre 10 minuta resio editovanjem stringa u registry-ju :)

obozavam igre gde je tema drugi svetski
nisam znao da ovo postoji
odma skidam :)

Objasnjenje

Imam dve slike i interesuje me da mi neko protumaci RANK, kada cu dobiti cin porucnika, a koji trenutno imam vidi se iz sledece slike.
Takodje me interesuje iz helikoptera kada se puca sa tv misile kada si sam u Heliu. Zato sto se helikopter rotira!!!!! :wall:

Prilozi

• RANK.jpg
    RANK.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 44
  • PROFIL.jpg
    PROFIL.jpg
    348.7 KB · Pregleda: 60
Imam dve slike i interesuje me da mi neko protumaci RANK, kada cu dobiti cin porucnika, a koji trenutno imam vidi se iz sledece slike.
Takodje me interesuje iz helikoptera kada se puca sa tv misile kada si sam u Heliu. Zato sto se helikopter rotira!!!!! :wall:
Koliko ja vidim to tvoje kao da nije apdejtovano jel nemouce je sa 7000 i nesto bodova imati cin porucnika za koji je potrebno mislim oko 50000 bod. i ako je apdejtovano fale ti znacke i to mnogo .kod mene je ista situacija sa sledecim cinom samo zato sro mi fali basic knife badge,nikako da zako... njih sedmoro a nesto se i netrudim mnogo.Elem probaj nekako da apdejtujes stats i bice sve ok.:bottle:
EVO sta sam dobio sa tvojim nikom i pid/om
Elem ja imam blizu 50000 pa sam jos sergente

Prilozi

• PROKOFIJE.jpg
    PROKOFIJE.jpg
    16.4 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:

Sta u vezi helikoptera?

Hoće da se zarotira kad se seatswitch-uje:d

Nazad
Vrh Dno