hahahahahaaha :d Odlicno ... odoh da skidam ... ljubavi stara zaborava nemaaaaaaaaa
Vreme da se skine prašina sa BF2 :banana:
napravićemo novu igru i nazvaćemo je patch
malo offa ovo bi ja veso javno da nekvare zabavu ostalima
Ova blue pearl mapa je nešto najgluplje što su dosad uradili.
Od 6 rundi koje sam igrao USA nije nijednom prošla na kopno.Na 64 serveru ovo je pucački trening AT-ova za PLA.
Očekujem brzo izbacivanje iz rotacije sa boljih servera.
I meni je Blue Pearl OK mapa. Igrao sam je prilicno u beti, i sa dobrom ekipom nije bilo frke da se probije odbrana. Nekako mi je bas po meri za SpecOps, kad se igra sa vozilimaA i po onim sokacima je gadno kad se naleti na shotgun, tako da i inzenjerija moze fino da napucava...
A large number of players who have installed 1.50 have been unable to use ALT+TAB without the game crashing out to Windows desktop. As such and with thanks to nea_alecu doing some investigations, our programmers have come up with a fix.
Jeli neko probao da instalira BF2 sa patch-om 1.5 na WIN 7 x64 ?
Nije bas sveza vest ali... Novi Forgotten Hope, v2.2 evropsko ratiste Normandija http://forgottenhope.warumdarum.de/main.php?mod=&flash=no&lang=english&module=, i DL strana za svaki slucaj http://forgottenhope.warumdarum.de/main.php?module=downloads.
Koliko ja vidim to tvoje kao da nije apdejtovano jel nemouce je sa 7000 i nesto bodova imati cin porucnika za koji je potrebno mislim oko 50000 bod. i ako je apdejtovano fale ti znacke i to mnogo .kod mene je ista situacija sa sledecim cinom samo zato sro mi fali basic knife badge,nikako da zako... njih sedmoro a nesto se i netrudim mnogo.Elem probaj nekako da apdejtujes stats i bice sve ok.:bottle:Imam dve slike i interesuje me da mi neko protumaci RANK, kada cu dobiti cin porucnika, a koji trenutno imam vidi se iz sledece slike.
Takodje me interesuje iz helikoptera kada se puca sa tv misile kada si sam u Heliu. Zato sto se helikopter rotira!!!!! :wall:
Imam dve slike i interesuje me da mi neko protumaci RANK, kada cu dobiti cin porucnika, a koji trenutno imam vidi se iz sledece slike.
Takodje me interesuje iz helikoptera kada se puca sa tv misile kada si sam u Heliu. Zato sto se helikopter rotira!!!!! :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari