Pa da znamo kako da ti pomognemo pomogli bi ti sigurno kao i svima na ovom forumu kad zagusti ja ti mogu reci sta sam radio imao sam problem sa komunikacijom servera i mog pnkbustera,nema sta nisam probao i provodio dane cesljajuci domace i strane forume,od svega nasao sam samo resenje za linux a za vindovs vistu64bit nigde .hvala sto ste voljni da pomognete,ipak, fraps nemam. punkbuster mi je updateovan kao sto sam i napisao
koristim bitdefender-gamer, iskljucio sam fw, ali ista stvar. ranije i sa agnitum outpost-om sam imao isti problem. nemogu da igram na: IMKREUZFEUER, =EAUK= 24/7 WAKE ONLY =EAUK=.... dok na -=RuleZ=- Free for ALL #1 V1.41, Antik 2 [www.bfstats.info RANKED] nemam nikakvih problema....
btw. evo nasao sam za sta sam okrivljen: Violation (MULTIHACK) #79039...sta god to znacilo...popunio sam obrazac za zalbe, valjda ce proci...
Kad covek pogleda neke nove igre tipa AA3, ARMA 2, frontlines onda vidi koliko je BF2 isao ispred svog vremena ... i dan danas je bolja igra slicnih ...![]()
BF2 je u svakom smislu obelezio prethodne 4 godine i jos nije izasao ni jedan adekvatan naslov koji bi ga zamenio.
Poz. pa da se mi jos dugo gledamo preko nisana![]()
Molba - neki mod da prebaci ovo u BF2 temu, hvala![]()
Pa imaš Project Reality za hardcore publiku.
To je ono ideš ideš ideš, pevate vojničke poštapalice u trku, vežbate formacije i zaginete za sekund![]()
A i ne vidim sto je trenutno stanje u multiju toliko lose. Redovno naletim na nekog ko hoce fino da se zabavi, ili upadnem u taj squad. Skoro mi se desilo da sam upao u squad sa nekim Madjarom, covek fino vozi helis, a ja fino gadjam TV raketicama, bez mikrofona, i bez chata, cista intuicija haha, i oprali smo sve na Kubra mapi
Igra omogucava i jedno i drugo (i sporiju i brzu akciju), a strategiju picis kako tebi odgovara, da li saradjujes sa nekim na mapi ili ne.
Zooloski vrt u sezoni parenja? Drama queen...
Meni je poenta da se dobro zabavim, ne da cupam sebi kosu zbog toga sto tamo neko ukuca cheat i biva (brzo) banovan sa servera, ili sto ne zna taktiku ili gresi u necemu.
A za taktiku i strategiju uvek mozes da trazis ekipu s kojom igras i s kojom si utreniran. Ja ne znam multiplejer igru koja od random igraca na serveru automatski pravi "takticare" i ozbiljne igrace lol, gde god je server otvoren za sve, takvih igraca i haoticnih partija ce uvek biti.
Ti ocigledno previse ozbiljno shvatas BF2, sto mi je pomalo cudno, jer ovu igru ljubitelji Arma-e i OFP-a prozivaju da je arkadica. Kakvi bre glupi amerikanci, upoznavanje sa vojskom i Irak?
S druge strane nisam klanski igrac niti imam zelju da se (ponovo) smaram s time, pa je mozda moje vidjenje igre drugacije.
Ti ocigledno previse ozbiljno shvatas BF2, sto mi je pomalo cudno, jer ovu igru ljubitelji Arma-e i OFP-a prozivaju da je arkadica.
Battlefield 2's long-awaited Patch 1.50 will arrive in final form at noon EST on September 1, EA announced today--almost three years after the previous patch for DICE's shooter.
As well as bringing one new map, changes, fixes and balance tweaks, Patch 1.50--in public beta since April--will make BF2's previously-$10 booster packs 'Euro Forces' and 'Armored Fury' free, granting their maps, vehicles and weapons to all players.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari