Šta je novo?

Battlefield 2

Ja sam imao slican problem, ne znam koju mi je tacno poruku PB davao, ali sam ga resio brisanjem FRAPS-a, pa ako ga imas otarasi ga se.
Poz.

hvala sto ste voljni da pomognete,ipak, fraps nemam. punkbuster mi je updateovan kao sto sam i napisao

hvala sto ste voljni da pomognete,ipak, fraps nemam. punkbuster mi je updateovan kao sto sam i napisao
Pa da znamo kako da ti pomognemo pomogli bi ti sigurno kao i svima na ovom forumu kad zagusti ja ti mogu reci sta sam radio imao sam problem sa komunikacijom servera i mog pnkbustera,nema sta nisam probao i provodio dane cesljajuci domace i strane forume,od svega nasao sam samo resenje za linux a za vindovs vistu64bit nigde .
Kad je vec dogorelo zadnji pokusaj da uradim nesto je uspeo i to kad sam vec p......o
i iskopiro pnkb .exe u sve bf foldere i RADIIIIIIIIIIII:banana:to je sto ja mogu reci za moj slucaj
nemoj ljutis

Da li imaš firewall? Ako imaš onda moraš dozvoliti izlaz na net punkbusterA i punkbusterB. Ako jedan od ta dva nema izlaz na net eto rešenja

koristim bitdefender-gamer, iskljucio sam fw, ali ista stvar. ranije i sa agnitum outpost-om sam imao isti problem. nemogu da igram na: IMKREUZFEUER, =EAUK= 24/7 WAKE ONLY =EAUK=.... dok na -=RuleZ=- Free for ALL #1 V1.41, Antik 2 [www.bfstats.info RANKED] nemam nikakvih problema....
btw. evo nasao sam za sta sam okrivljen: Violation (MULTIHACK) #79039...sta god to znacilo...popunio sam obrazac za zalbe, valjda ce proci...

Poslednja izmena:
koristim bitdefender-gamer, iskljucio sam fw, ali ista stvar. ranije i sa agnitum outpost-om sam imao isti problem. nemogu da igram na: IMKREUZFEUER, =EAUK= 24/7 WAKE ONLY =EAUK=.... dok na -=RuleZ=- Free for ALL #1 V1.41, Antik 2 [www.bfstats.info RANKED] nemam nikakvih problema....
btw. evo nasao sam za sta sam okrivljen: Violation (MULTIHACK) #79039...sta god to znacilo...popunio sam obrazac za zalbe, valjda ce proci...

To se desava mene su jedno vreme banovali sa servera zbog handle hack sta god to bilo mada apsolutno nista nisam radio sa igrom igram posteno do kraja zato mi je skor taki kaki je ali bosle bana vrlo brzo su me pustali nazad na servere vec sutra dan probaj da isklucis i antivirus!

Danas mi se desilo da tip kojeg sam rokno cetiri ili pet puta za redom bar ja mislim da je on pojavio se sa imenon default plaerminivinipho ali je odma popio ban
posle minut u igri pravi s..nj. i amin odma ban preseko sam se kad sam video miniovinipho BANNNNNNN REKO JA

Izgleda da se pojavio Battlefield 2: Patch 1.5 Beta 3 1.2 GB

http://battlefield-basis.de/downloads,id877,battlefield_2_client_patch_1_5_beta_3.html

Made some more tweaks to J10 handling to even its balance against other jets. - Fixed
Hit detection is better but only for those on low pings - We have seen some improvement from the closed beta results but let us know what you think.
Sand bags have ”glass” effect in Operation Blue Pearl - In Test
Operation Blue Pearl is missing UAV ability - Fixed
Clicking on JOIN or double clicking a server occasionally resets the game back to server browser - Fixed
Occasional connection drops after being on a server a couple of minutes - Fixed
Consensus to reduce grenades per kit - Will not be changed
Consensus to revert to 0.3 second delay between jump and prone - Fixed
Crashes when changing Falcon settings sometimes. - Fixed
YASU causes conflict with BF2.exe preventing the game from running - In Test
Commander assets do not always fire/work - Fixed
Mouse wheel acceleration on jeeps and APC’s - In Test
Mouse wheel acceleration on parachutes - In Test
Widescreen, FOV doesn’t change - Not changed at this time
Unable to exit static anti tank in OBP - Fixed
Falcon controller prevents joystick controls being assigned to work especially on jets and helicopters. Falcon always acts as primary controller for pitch and roll. Resets to Falcon at the start of every round. - Fixed
The jets on Highway Tampa were replaced with attack choppers in 1.50 - Fixed, Highway Tampa is now as it was in 1.41
The graphics for Highway Tampa are the same as Mashtuur City on create a local match in the menu and load screen. - Fixed
Spotting as Commander doesn’t always work, closing Commander screen and re-opening solves this - Investigating
Picking up the kit of a player who disconnected causes crashes - Fixed
Audio settings do not always save after clicking APPLY - Fixed
Registry Version remains at 1.4 after Update 1.5 is installed - Fixed
Community/Custom games shows BF2 and Special Forces as version 1.4 instead of 1.5 - Fixed but didnt make it to Beta 3
BF2OpenAL.dll was version 1.1.1.0 - Fixed - Updated to version 2.1.8.1
ch_gas_station collision mesh on Dragon Valley was inconsistent with other gas station buildings - Fixed
MEC artillery piece on Operation Clean Sweep changes to the USMC's control when they capture the Airfield flag - Fixed
Challenger2 HUD icon was incorrect showing M1A2 HUD icon instead - Fixed
Road to Jalalabad has PLA FAV spawn in place of a MEC FAV - Fixed
Dragon Valley Chinese artillery used default respawn time instead of 360 seconds as other artillery uses - Fixed
Bizon (PP-19) had no delay time after weapon switch - Fixed (this now has a delay of 0.666)
F35B had a lock delay of 1.5 compared to 1 second lock delay of other aircraft - Fixed
Incorrect camo Humvee was being spawned in Taraba Quarry - Fixed
UH-60 (Black Hawk) guns had 0.25 splash damage setting, down from 3 making it difficult to hit infantry. - Fixed (this is now set to 1.5 to improve the UH-60's usefulness while not allowing it to dominate)
It was impossible to pass a claymore unless an engineer disarmed it first. - Fixed (players can now go prone to pass the claymore)
Allow BF2.exe to use more than 2Gb RAM on machines that support it - Fixed
Modify HUD in TV guided missile view that makes viewing difficult on maps like Dragon Valley - Fixed
Army hardware takes too long to spawn on Wake Island - Investigating
Mouse control didn't work in Special Forces - Fixed
Falcon controls overwrote on every map load in Special Forces - Fixed
Highway Tampa crashes at 14% - Fixed
Added Battlefield 2142 style prone deviation - Fixed (going prone will now cause reduced accuracy for a brief period the same system BF2142 uses)

Kad covek pogleda neke nove igre tipa AA3, ARMA 2, frontlines onda vidi koliko je BF2 isao ispred svog vremena ... i dan danas je bolja igra slicnih ... :)

Kad covek pogleda neke nove igre tipa AA3, ARMA 2, frontlines onda vidi koliko je BF2 isao ispred svog vremena ... i dan danas je bolja igra slicnih ... :)

BF2 je u svakom smislu obelezio prethodne 4 godine i jos nije izasao ni jedan adekvatan naslov koji bi ga zamenio.
Poz. pa da se mi jos dugo gledamo preko nisana:)

Hahaha, tacno sam znao sta ces da napises:D
Sad si me naterao na smorne i konfuzne poslove:p

Poslednja izmena:
Samo im je trebalo 10god. da izbace patch, ipak bila je to dobra igra...

Mislim da bi bilo bolje praviti 2 verzije igara ovoga tipa, jednu za ozbiljniju (hardcore) a drugu za mladju publiku. Klinci od 13-14 godina nemaju previse strpljenja i njih vise interesuje brza akcija i rank sistem od mozganja i strategije, zbog cega bi ozbiljnija verzija trebala biti sporija (dosadnija) a i teza kako bi mladja populacija izgubila interes...
Naravno to je lakse reci nego uraditi i pitanje je sta bi ispalo na kraju, opet sta god da ispadne tesko da bi bilo gore od trenutnog multiplayer stanja...

Pa imaš Project Reality za hardcore publiku.
To je ono ideš ideš ideš, pevate vojničke poštapalice u trku, vežbate formacije i zaginete za sekund :D

A i ne vidim sto je trenutno stanje u multiju toliko lose. Redovno naletim na nekog ko hoce fino da se zabavi, ili upadnem u taj squad. Skoro mi se desilo da sam upao u squad sa nekim Madjarom, covek fino vozi helis, a ja fino gadjam TV raketicama, bez mikrofona, i bez chata, cista intuicija haha, i oprali smo sve na Kubra mapi :D

Igra omogucava i jedno i drugo (i sporiju i brzu akciju), a strategiju picis kako tebi odgovara, da li saradjujes sa nekim na mapi ili ne.

Pa imaš Project Reality za hardcore publiku.
To je ono ideš ideš ideš, pevate vojničke poštapalice u trku, vežbate formacije i zaginete za sekund :D

It's funny, 'cause it's true :D

Neću zaboraviti nikada šunjanje po nekoj kineskoj šumi jedno dobrih 20min jer je squad leader zaboravio da postavi relly point blizu bitke,i taman kada smo stigli blizu bitke začuje se prvo fijuk metka a onda se pogled zamagli i oboji crveno :S:
Naravno lik opet nije bio postavio relly i opet je trebalo ići ispočetka.

Ne bih menjao 30 kill-ova i 5 flag captura u vanili za jedan kill u PR u takvim situacijama.
Ima i PR dosta gradskih,"brzih" mapa ali ovo je pravi gušt za mene.
Ali sa druge strane ja obožavam Operation Flashpoint,a prezirem COD4.Stvar ukusa.

Poslednja izmena:
A i ne vidim sto je trenutno stanje u multiju toliko lose. Redovno naletim na nekog ko hoce fino da se zabavi, ili upadnem u taj squad. Skoro mi se desilo da sam upao u squad sa nekim Madjarom, covek fino vozi helis, a ja fino gadjam TV raketicama, bez mikrofona, i bez chata, cista intuicija haha, i oprali smo sve na Kubra mapi :D

Igra omogucava i jedno i drugo (i sporiju i brzu akciju), a strategiju picis kako tebi odgovara, da li saradjujes sa nekim na mapi ili ne.

Stanje na serverima je gore od zooloskog vrta u sezoni parenja...
Cheat-ove koristi mladja populacija koja sigurno nije zaradila pare za igru pa ih isto tako zabole ako dobiju ban.
Cak i da hoce da igraju ozbiljno vecina jednostavno nema koncentraciju ni iskustvo za takav tip igre, zato ste ti i Madjar oprali sve...
BF2 ovakav kakav je u sustini upoznavanje sa vojskom pre nego sto publika dovoljno sazri za pravu stvar. Tu je sve dozvoljeno i svi mogu da se z*bavaju jer ih posle ceka duznost koju trebaju dobro da razumeju i profesionalno zavrse. Amerikanci su tu poprilicno glup narod i da si gledao youtub vido bi da nisu bas svi dovoljno zreli za vojsku cim bacaju bombe na ovce u iraku... Zato mislim da je bolje da prave 2 verzije, jedna za orangutane i citere prepuna akcije, ovaca, rankovanja i slicnog da se izivljavaju koliko hoce, a druga da bude posvecena igracima koji vise cene taktiku i strategiju...

Zooloski vrt u sezoni parenja? Drama queen...:p

Meni je poenta da se dobro zabavim, ne da cupam sebi kosu zbog toga sto tamo neko ukuca cheat i biva (brzo) banovan sa servera, ili sto ne zna taktiku ili gresi u necemu.

A za taktiku i strategiju uvek mozes da trazis ekipu s kojom igras i s kojom si utreniran. Ja ne znam multiplejer igru koja od random igraca na serveru automatski pravi "takticare" i ozbiljne igrace lol, gde god je server otvoren za sve, takvih igraca i haoticnih partija ce uvek biti.

Ti ocigledno previse ozbiljno shvatas BF2, sto mi je pomalo cudno, jer ovu igru ljubitelji Arma-e i OFP-a prozivaju da je arkadica. Kakvi bre glupi amerikanci, upoznavanje sa vojskom i Irak?

S druge strane nisam klanski igrac niti imam zelju da se (ponovo) smaram s time, pa je mozda moje vidjenje igre drugacije.

Zooloski vrt u sezoni parenja? Drama queen...:p

Meni je poenta da se dobro zabavim, ne da cupam sebi kosu zbog toga sto tamo neko ukuca cheat i biva (brzo) banovan sa servera, ili sto ne zna taktiku ili gresi u necemu.

A za taktiku i strategiju uvek mozes da trazis ekipu s kojom igras i s kojom si utreniran. Ja ne znam multiplejer igru koja od random igraca na serveru automatski pravi "takticare" i ozbiljne igrace lol, gde god je server otvoren za sve, takvih igraca i haoticnih partija ce uvek biti.

Ti ocigledno previse ozbiljno shvatas BF2, sto mi je pomalo cudno, jer ovu igru ljubitelji Arma-e i OFP-a prozivaju da je arkadica. Kakvi bre glupi amerikanci, upoznavanje sa vojskom i Irak?

S druge strane nisam klanski igrac niti imam zelju da se (ponovo) smaram s time, pa je mozda moje vidjenje igre drugacije.

Nisam ozbiljan koliko mislis, zelim samo da istaknem cinjenicu da nema public servera gde covek moze da igra normalno 5min...

Moja ideja je da budu 2 igre veoma slicne ali dovoljno razlicite da odvoje publiku razlicitog uzrasta koji drugacije kapiraju igru..

Ako mislis da je ok citovati u multiplayer-u to je tvoj stav, necu gubim vise vreme odgovarajuci na tvoje postove zato iskuliraj, verovatno nisi ni razumeo pola toga sto sam napisao...

No problem, nadam se da ces naci multiplejer igru po svom ukusu i sledeci rat docekati spreman:wave:

Ti ocigledno previse ozbiljno shvatas BF2, sto mi je pomalo cudno, jer ovu igru ljubitelji Arma-e i OFP-a prozivaju da je arkadica.

Prozivaju je zavisni koji su uvideli da te dve nikad nece biti kao BF2 ... Sadasnja ARMA kaoi AA3 ne mogu ni da prismrde Vanili ... od pre 5 godina ;)

Ja cu samo da se osvrnem na realnost voznje aviona. Nigde nije tako realno.

Battlefield 2 Patch 1.50 Dated, Detailed

Battlefield 2's long-awaited Patch 1.50 will arrive in final form at noon EST on September 1, EA announced today--almost three years after the previous patch for DICE's shooter.

As well as bringing one new map, changes, fixes and balance tweaks, Patch 1.50--in public beta since April--will make BF2's previously-$10 booster packs 'Euro Forces' and 'Armored Fury' free, granting their maps, vehicles and weapons to all players.

We'll have the 2GB patch up for you on FileShack as soon as it's released, but for now here's the patch's list of changes. Thanks to Shacker onji for the tip.

Features

* Additional support for Windows Vista.
* Added Highway Tampa as a required map.
* Added a new map called Operation Blue Pearl.
* Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players.
* Added Widescreen support
* Allowed BF2.exe to use more than 2Gb RAM
* Added support for the Novint Falcon controller (www.novint.com).

Gameplay Tweaks

* Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced.
* AA targeting tweaked to make it more effective.
* Added checks to prevent "runway grieving".
* Various changes made to prevent cheating.
* Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model.
* Occasional connection drops after being on a server a couple of minutes - Fixed
* Prevented use of mouse wheel to provide speed boost to vehicles
* Prevented use of mouse wheel to exploit parachutes
* Players can now pass claymores by going prone
* Update the HUD on TV Guided missiles to increase visibility on maps like Dragon Valley
* Added Battlefield 2142 style prone deviation (going prone will now cause reduced accuracy for a brief period)

Bug Fixes

* Fixed the issue where picking up a players kit would cause CTD
* Updated BF2OpenAL.dll from version 1.1.1.0 to version 2.1.8.1
* Updated ch_gas_station collision mesh on Dragon Valley to be consistent with other gas station buildings
* Fixed the issue where MEC artillery piece on Operation Clean Sweep changes to the USMC's control when they capture the Airfield flag
* Updated the Challenger2 HUD to show the correct icon instead of the M1A2 HUD icon
* Changed a PLA FAV to MEC FAV on Road to Jalalabad
* Tweaked the artillery respawn time on Dragon Valley for to 360 seconds as other artillery uses
* Included a delay after weapon switch for the Bizon (PP-19) to 0.666
* Updated the F35B's lock delay to 1 second instead of 1.5 seconds to match other aircraft
* Changed the Humvee camo on Taraba Quarry to be the correct design
* Increased the splash damage of the UH-60 (Black Hawk) guns from 0.25 to 1.5
* Updated the G36E HUD to react the same as other weapons during sprint

Nikad nije prekasno :p

Elem, izasao je.

Da proslavimo uz staru dobru himnu:d

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UYHmqG5KWtY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UYHmqG5KWtY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

http://redirect.wolfservers.com/wolfservers/BF2/sks71z59w/
http://www.fileplanet.com/battlefield2/
http://games.on.net/file/29153/Battlefield_2_Patch_v1.5
http://www.fileplay.net/features/52-bf2-patch-v1-5

Poslednja izmena:
hahahahahaaha :d Odlicno ... odoh da skidam ... ljubavi stara zaborava nemaaaaaaaaa

Ne, ovo je final.

Nazad
Vrh Dno