Šta je novo?

Battlefield 2

Jeste mali odziv, ali nerankovan server?! Jos bez punkbuster-a?! Ili je sve ovo samo u pocetnoj fazi?

I nema zive duse!

Poslednja izmena:
pocetna faza ... ne znaju ljudi ... imam kontakt od coveka koji ga je podigao ... treba mu pomoci malo oko podesavanja ...

Samo napred i puno srece!

Ovako mali odziv se ne propusta. Naci ce se vec zive duse za igranje.

Bio sam danas na tom serveru i bilo na 2-3
Posle sam bio na max carnage i bilo nas dvoje.Gadjali se artiljerijom.
Sad sam se totalno smorio.

Bio sam danas na tom serveru i bilo na 2-3
Posle sam bio na max carnage i bilo nas dvoje.Gadjali se artiljerijom.
Sad sam se totalno smorio.

Ne znam sto je server(Max) prazan zadnjih dana.U stvari imali su problem sa serverom pre dve nedelje.I do tada Max je bio jedan od najpunijih servera.Izvini ako sam te poslao na prazan server.I ja sam zatecen.

Poslednja izmena:
Eno pb im mator valjda na tom eunet serveru.Ladno kickuje.
Meni je clijent V2.150 A1392
Edit:
Ako je server na linuxu ko sto verujem da jeste mogu da koriste pbsetup za linux.
Ovaj ovde za linux koji verujem se stavi u pb folder i startuje iz konzole.
Edit:
E da jos da kazem da sinoc bila dobra igra na sjc.Samo dosadno jednu te istu karakand mapu igrati non stop

Poslednja izmena:
U koje vreme ste obicno na SJC?Oko 11-12h?... da se i ja pojavim veceras onda:)

Pre su se oni skupljali od 20h ali vec duze vreme nisam nasao nikoga na serveru.Juce jer je bila nedelja bilo je mnogo ovih iz sjc klana plus j_be i drugi igraci.Sve u svemu dobra igra.

Kewl...ja nikako da ubodem pravo vreme, ili je SP u fudbalu ili kosarci, ili nesto trece pa nikog nema:D

Evo ovde shortcut za vista 64 lua account i widescreen.Precice su za bf2,sf,eod,pr i fh2

Prilozi

• shortcut-bf2-vista64-wide-lua.zip
    4.9 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
nas iz =SJC= klana ima UVEK negde, na server uletimo kada nas bude dovoljno, onda pocinje prava ZURKA, server se uglavnom brzo napuni, pogotovu ostalim igracima sa " balkana "

Svi vi koji posedujete " legalnu " kopiju ove veoma zarazne igre, sbobodno nas posetite na serveru.:-devil-::-devil-:

Sta se desilo sa tim gamers eunet serverom.
Nevidim ga danima.

Jel može meni neko da objasni kojom magijom sam ja postao general sa 4 zvezdice?
Tek što sam postao pukovnik pa sam prestao da igram sa tim nalogom,i prvi put sam se ulogovao posle 2 meseca sa njim i dobijam poruku od EA "you have been promoted" i 4 generalske zvezdice.

Da stvar bude čudnija vidim na country rankings na bf2s da kod nas ima jedno 15-ak takvih a većina još ni do pukovnika nije dogurala po poenima.
Čisto me interesuje ko se to igrao sa mojim(našim) nalozima?

Jel može meni neko da objasni kojom magijom sam ja postao general sa 4 zvezdice?
Tek što sam postao pukovnik pa sam prestao da igram sa tim nalogom,i prvi put sam se ulogovao posle 2 meseca sa njim i dobijam poruku od EA "you have been promoted" i 4 generalske zvezdice.

Da stvar bude čudnija vidim na country rankings na bf2s da kod nas ima jedno 15-ak takvih a većina još ni do pukovnika nije dogurala po poenima.

Tako ti i treba kad se druzis sa Hehadom :d oces dzabe cevape ... eto ti sad ...

Ja kad bih saznao išao bih mu na gajbu...pa makar i u nemačku. Ne mogu ni na jedan server da odem da me neko ne prozove...
:mad::mad::mad::mad:

Meni vec godinu dana se ne menja cin.Prvi put sam pisao na support pa proradilo neko vreme i onda je opet blokirao.Ide samo skor a cin je isti.

Edit:
Izgleda da im master server baguje.Bar ja nemogu da dobijem listu servera.

Poslednja izmena:
Jel ti uključen firewall dok igraš? Koji ruter/modem imaš?
Primetio sam kod prijatelja koji ima onaj mali roze Huawei ruter da nemože da mu izlista servere do kraja, zaleti se u startu i stane posle 50-60 i tako uvek, bez izuzetaka.

Jesi probao da reinstaliraš igru?

Ma ne ...proradilo je posle sat - dva a ustvari lista nije bila blokirana nego je moralo da se ceka par minuta i onda se izlista.
Sad radi.

Nestao 1st serbian bf2 server sa liste servera.Jel to nesto zbog odrzavanja ili je umro.
Edit:
Vidi se na gt ali ja ga nemam vise u favorits ili na listi.

Poslednja izmena:
Mora da ti je ono Serbian u nazivu peklo oči :p

Inače, Favorites lista meni nikad nije radila kako treba pa je ni ne koristim. Koristim Battletracker (bivši BF2tracker) za praćenje omiljenih servera i igrača ;)

KOje je najbolje stelovanje u controlsu za letenje???

Nazad
Vrh Dno