pocetna faza ... ne znaju ljudi ... imam kontakt od coveka koji ga je podigao ... treba mu pomoci malo oko podesavanja ...
Bio sam danas na tom serveru i bilo na 2-3
Posle sam bio na max carnage i bilo nas dvoje.Gadjali se artiljerijom.
Sad sam se totalno smorio.
Jel može meni neko da objasni kojom magijom sam ja postao general sa 4 zvezdice?
Tek što sam postao pukovnik pa sam prestao da igram sa tim nalogom,i prvi put sam se ulogovao posle 2 meseca sa njim i dobijam poruku od EA "you have been promoted" i 4 generalske zvezdice.
Da stvar bude čudnija vidim na country rankings na bf2s da kod nas ima jedno 15-ak takvih a većina još ni do pukovnika nije dogurala po poenima.
Čisto me interesuje ko se to igrao sa mojim(našim) nalozima?
Jel može meni neko da objasni kojom magijom sam ja postao general sa 4 zvezdice?
Tek što sam postao pukovnik pa sam prestao da igram sa tim nalogom,i prvi put sam se ulogovao posle 2 meseca sa njim i dobijam poruku od EA "you have been promoted" i 4 generalske zvezdice.
Da stvar bude čudnija vidim na country rankings na bf2s da kod nas ima jedno 15-ak takvih a većina još ni do pukovnika nije dogurala po poenima.
Čisto me interesuje ko se to igrao sa mojim(našim) nalozima?
Nestao 1st serbian bf2 server sa liste servera.Jel to nesto zbog odrzavanja ili je umro.
Edit:
Vidi se na gt ali ja ga nemam vise u favorits ili na listi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari