Šta je novo?

Battlefield 1

da li cu moci da igram bez seckanja na i5 3350,8 gb rama,nvidia gtx 750 1 gb.

Vram ima da ti pravi probleme ali stavi sve sto moze na low i rezoluciju smanji obavezno.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Na mojoj konfi narodna verzija daje oko 30fps na medium podesavanjima, borderless.

Koliko bih dobio, ako bi prešao na pentium G4560, odgovarajuću B250 ploču, i naravno memoriju. Za sada bi ostala ova grafika.
Naravno, govorim o MP.
Ovo sada je mučenje, jednostavno igra loše radi, na konfi, iz potpisa.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ne znam koliko je jaca rx 470 od gtx660 ali evo ga uparen sa amd-om.

[YOUTUBE]dichjs9HXTg[/YOUTUBE]

Ta Radeon, ima više memorije, od 660. Mislim da je to bitna stavka.

Pentium, 8gb ddr4, solidnu plocu da mozes ''nekad'' da uradis upgrade bez dodatnog troska, i uzmi dostojan 470 ili 1050TI / 480 ili 1060. I vozi se narednih 3-5 godina. :)

Meni bar početak kampanje radi sve ma high skoro konstantnih 60 FPS. Grafika je brutalna, igra za sad garbage jao i MP beta.

Pentium, 8gb ddr4, solidnu plocu da mozes ''nekad'' da uradis upgrade bez dodatnog troska, i uzmi dostojan 470 ili 1050TI / 480 ili 1060. I vozi se narednih 3-5 godina. :)
Pa da, razmišljam o nekoj 1060, navikao sam na nvidiu. Jel bi neka asus, B250, bila dobra, za to što hoću?

Pa da, razmišljam o nekoj 1060, navikao sam na nvidiu. Jel bi neka asus, B250, bila dobra, za to što hoću?

Naravno. Asus ili Gigabyte. Koliko vidim neki modeli su oko 100e. Asus Strix B250 model je previse,150e. Preporucio bih ti Gigabyte B8, imam B5 model, mata je zver, verujem da je ova nova daleko superiornija, samo nema je u ponudi kod nas, i nzm tacnu cenu, mozda je skuplja od nekadasnjih 100e.

U svakom slucaju sam B250 je ok izbor. Imas razne modele, vidi sta ti treba od connectivity, dodataka, i naravno cene.

Ok, hvala na odgovoru. Ako sam mogao, ovaj Phenom, da ganjam, od 2011,valjda ce, i ova kombinacija trajati,
4-5 godina.

Poslednja izmena:
Ma hoce sigurno, i da bude 3 godine, sta je lupam 60-70e da uzmes novi, efikasniji i brzi? To je u principu jedna igra ili dve na popustu, daleko isplativije nego bacati 190e za i3 ili 250e za i5, a mozes naravno i za te tri godine da uzmes polovan i5-i7, malo se kurcis po komsiluku i dodas jedno 5+ godina na masinu za gaming.. :D Zato opusteno.. Sto se tice gpu, 1060 je fina, ali ja bih moozda dao sansu novoj vegi, tj strpeo se do leta, jer smatram da ce tada izaci veoma dobre karte sa amd strane, a i nvidia ce da baci koji TI model, koji ce biti pravi upgrade a ne ovaj probni pascal..

Najbolje da uzmes cpu, matu i ram, i probas sve to sa postojecim gpu-om, ako ide odgovarajuce, strpi se, ako ne, uzmi 470m odlicna je karta za 1080p, guraj par meseci, i onda odradi upgrade kako valja ako zelis vise snage a u slucaju da 'nove' karte budu skupe ili nesto trece, uvek mozes da ides na 1060, polovnu 1070 jer ce mozda a sigurno hoce biti okorelih zaludjenika koji ce svoje high end karte prodavati jer moraju da imaju najnovije itd. Znaci mogucnosti su povece. :)

Mani se tog čekanja leta, zime, proleća. Uzmi GTX1060 6GB i ako se pojavi za pola godine nešto dosta bolje po realnoj ceni lako ti prodaš ovu karticu ne možeš previše da izgubiš. Grafičke po mom iskustvu još i najbolje drže cenu, naravno srednja i niža klasa.

Pa,u pocetku sam mislio da idem na i5 6600,ali,ne mogu vise da odvajam toliki novac za komponente.
Onda vidim da je izasao ovaj procesor,verovatno nisu za poredjenje,ali ako cu da dobijem veliko poboljsanje,u odnosu na ovo sada,ja prezadovoljan.
Sa tom budzet varijantom,mozda bih mogao da se u naredmom periodu,nekako isprsim, za 1060,plus mogu i da prodam ovu moju.,sadasnju graficku.

Ma koji i5, to je postalo za gaming neisplativo i proslost.. Ryzen mozda promeni situaciju ali otom potom.. Pentium nov je sasvim dovoljan, i veoma budzetski orijentisan.. Pogledaj na netu konfiguracije od 400-500 dolara, reci evra, Pentium i 470 tata za 1080p i high ultra, 60+ fps, sta ces vise.. I da gura 40fpsa u nekim igrama, pa je igrivo.. Posebno sa 1060, tu si miran itekako..

Jel igra mozda neko ovo nda grafickoj od 1gb rama? Mislim jel je pokrenuo na Medium detaljima,a ponesto i off... Da je oko 30fps? Da znam dal da kupujem ili prvo grafiku da kupim :)

Jel igra mozda neko ovo nda grafickoj od 1gb rama? Mislim jel je pokrenuo na Medium detaljima,a ponesto i off... Da je oko 30fps? Da znam dal da kupujem ili prvo grafiku da kupim :)

Ako si planirao za MP, bolje kupi grafiku prvo, mada i taj cpu ce biti ovde problem, na pojedinim mapama... Kako recimo sa GTX 950 sto je neki maksimum sto bih ja stavio na taj cpu, solidno bi to islo na medium 1080p u mp. Spustis naravno filtere kao sto su SSAO ili AA.

Poslednja izmena:
Planiram svakako da ubrzo kupim 460 Grafiku i novu plocu i proc.. nekiA6 ili A8.. Da legne plata 1og.. nego pitam..za Single player mi treba :)
Posto je upravo kupujem, a na odmoru sam..

Koji A... Pentium i 470 best kombination ever! 460 ce proci takodje!

Au kako sam lupio, okrenuo se nisam haha.. na ovaj sam mislio Procesor 'CPU FM2+ AMD Athlon™ X4 Quad-Core 860K, 3.70GHz BOX Black edition 28nm
Nego sam gledao neki polovan A8 pa sam zabo :D

Au kako sam lupio, okrenuo se nisam haha.. na ovaj sam mislio Procesor 'CPU FM2+ AMD Athlon™ X4 Quad-Core 860K, 3.70GHz BOX Black edition 28nm
Nego sam gledao neki polovan A8 pa sam zabo :D

Vidi koliko bude ima novca, ali g4560+h110m ploca+8gb ddr4 ti izadje oko 170-180e, a to je svetlosnu milju ispred tog 860k u igrama. Ali tu bi menjao celu platformu....tako da sve zavisi od budzeta.

Na mojoj konfi iz potpisa radi na oko 30fps.
Igrivo je mada ne bas tecno.
Mislim da me proc vise gusi nego graficka.

Ok..na 90% sam..pa cu da probam..i javljam ovde

Do sad jedini problem koji imam je kad se zavrsi partija i kad treba da vidimo ko je dobio one kutije, tad mi toliko pocne da sece da u vecini slucajeva moram da ugasim igru.

Uzeo sam G4560, i odgovarajuću ploču. Da li ići na RX 470 4GB, ili još skupljati pare, za GTX 1060, od 6GB?Velika je razlika, ovu rx mogu odmah da uzmem, za GTX treba vremena.

Znaci, zanima me, ponašanje u BF.

Uzeo sam G4560, i odgovarajuću ploču. Da li ići na RX 470 4GB, ili još skupljati pare, za GTX 1060, od 6GB?Velika je razlika, ovu rx mogu odmah da uzmem, za GTX treba vremena.

Znaci, zanima me, ponašanje u BF.
Ono sto sam igrao bf1, malo kad sam ga tek instalirao, nisam gledao tacno podesavanja (mogu veceras da javim) sa 1060 igra nije stucnula, 1080p.

Ово је послао 6п!

Znaci, jos čekanja onda, nema druge. Da li se nalaze, po oglasima, te 1060?

Vrh Dno