Pa da, razmišljam o nekoj 1060, navikao sam na nvidiu. Jel bi neka asus, B250, bila dobra, za to što hoću?Pentium, 8gb ddr4, solidnu plocu da mozes ''nekad'' da uradis upgrade bez dodatnog troska, i uzmi dostojan 470 ili 1050TI / 480 ili 1060. I vozi se narednih 3-5 godina.![]()
Pa da, razmišljam o nekoj 1060, navikao sam na nvidiu. Jel bi neka asus, B250, bila dobra, za to što hoću?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jel igra mozda neko ovo nda grafickoj od 1gb rama? Mislim jel je pokrenuo na Medium detaljima,a ponesto i off... Da je oko 30fps? Da znam dal da kupujem ili prvo grafiku da kupim![]()
Au kako sam lupio, okrenuo se nisam haha.. na ovaj sam mislio Procesor 'CPU FM2+ AMD Athlon™ X4 Quad-Core 860K, 3.70GHz BOX Black edition 28nm
Nego sam gledao neki polovan A8 pa sam zabo![]()
Na mojoj konfi iz potpisa radi na oko 30fps.Jel igra mozda neko ovo nda grafickoj od 1gb rama? Mislim jel je pokrenuo na Medium detaljima,a ponesto i off... Da je oko 30fps? Da znam dal da kupujem ili prvo grafiku da kupim![]()
Ono sto sam igrao bf1, malo kad sam ga tek instalirao, nisam gledao tacno podesavanja (mogu veceras da javim) sa 1060 igra nije stucnula, 1080p.Uzeo sam G4560, i odgovarajuću ploču. Da li ići na RX 470 4GB, ili još skupljati pare, za GTX 1060, od 6GB?Velika je razlika, ovu rx mogu odmah da uzmem, za GTX treba vremena.
Znaci, zanima me, ponašanje u BF.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari