Šta je novo?

Battlefield 1

Da li mi se cini ili su ljudi u rush modu vise timski igraci nego u cq? Medic baca packove i ozivljava, onaj baca municiju, squadovi slusaju vodje... Mozda je to zbog same prirode moda koji fokusom na manje zadatke cini da celokupni dozivljaj izgleda organizovanije. Bilo kako bilo, ko je ranije zaobilazio rush, neka mu da sansu.

Nemam ja iskustva sa ovakvom igrom u mp modu nisam nikada igrao niedan bf u mp ali me ovaj privukao mnogo. Vremenom cu valjda biti bolji :D

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Da li mi se cini ili su ljudi u rush modu vise timski igraci nego u cq? Medic baca packove i ozivljava, onaj baca municiju, squadovi slusaju vodje... Mozda je to zbog same prirode moda koji fokusom na manje zadatke cini da celokupni dozivljaj izgleda organizovanije. Bilo kako bilo, ko je ranije zaobilazio rush, neka mu da sansu.

nemoj da filozofiras kakav bre tim uletis rokas, koljes ovo ono mjau zk zk idemoooooo :D

Vredi li igra kupovine samo zbog sp-a?

Ово је послао 6п!

Nikako.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nema tu pravila uopste. Generalno, ljudi koji igraju sami vise razmisljaju u jednini. Ljudi koji imaju ekipu i igraju u squad-u razmisljaju za sve. 20 na 20 ako se igra skoro uvek ce pobediti ekipa koja ima bar jedan squad.
Mi igramo sa po 2 puna squad-a, niko ne nosi klanske tagove da ne bi praznili servere. Ako neka ekipa sa tagovima izdominira partiju sledeca partija je mucenje jer s druge strane ljudi masovno izlaze.
Samo kada bi svi ti ljudi igrali timski i slusali leadera i pratili zadatke sve bi bilo ok. Naravno, jako je bitno i da leader zna sta radi. Leader mora biti neko takticki potkovan, ko moze da proceni sta treba da se uradi da bi se dobila partija posto ostatak tima igra bzvz. Nekada takav squad uzima sve zastavice, nekada je potrebno da drze jednu zastavu celu partiju.
Uglavnom, igrajte vise timski, mislite i na ostale. Dajte snajperu minuciju da moze da baci flare na zastavu, mnooogo znaci, moze biti presudno. Ima brdo takvih primera...

sent from P9 lite

Fenomenalna igra stvarno je pravo uzivanje igrati je. Singl nisam ni igrao sem kada se udje na pocetku igre pa ti da da je igras ali planiram da je odigram nekada [emoji2]
Sve je odlicno mp je prava stvar ludilo 64 igraca kada krenu da igraju stvarno je dozivljaj. O grafici nema sta da se prica odlicna je.
Jos treba da ucim da igram mnogo toga ima, vidim spominju se neke vodje i da treba oni da se slusaju itd.
Sve u svemu igra mi se svidja prija mi ova pucnjava za sada [emoji3]

Hahaha hvala :) Nisam stigao na yt ni da pogledam kakva je igra. Steta sto je toliko kratka.

Ово је послао 6п!

Mislio sam da je duza, a mp ne igram. Nisam gejmer, to samo malo za dusu :D

Ово је послао 6п!

Zasto kada hocu igru da pokrenem u dx12 ucitava mapu i izbaci me? Jel ima neko tih problema?

Mene je izbacivalo, ali nije bilo do dx12, nego od Origin overlaya. Od kad sam to ugasio, sve šljaka normalno.

Sada je sve uredu videcu na dalje kako ce biti

Mene je izbacivalo, ali nije bilo do dx12, nego od Origin overlaya. Od kad sam to ugasio, sve šljaka normalno.
Ocigledno ima neki problem na dx11 sve normalno radinali dx12 ima problema. Kazi gde jabto mogu da ugasim pa da vidim kako ce se pokazati?

nije uopste preporuceno koristiti dx12 zbog toga sto stvara dosta stuttera u odnosu na dx11, ima dosta diskusija o tome na bf1 subredditu

Ja dok sam mogao da odigram jednu partiju na dx12 ima sam utisam da je cpu manje optereceniji mozda sam se i istripovao nisam siguran.

Ja dok sam mogao da odigram jednu partiju na dx12 ima sam utisam da je cpu manje optereceniji mozda sam se i istripovao nisam siguran.

moguce da jeste ali je i manji fps, meni losije radi, mislim da dx12 treba jos posla...

Nemate stari vuce ovih dana [emoji3]

Ma necemo sa tobom vise da pricaamo[emoji4]
Ako igras bf1 koj ti je nick na Originu pa da te nadjem?

Nemam ja svoj nalog, ja sam pozjamio da vidim kako to radi ali da kupujem nisam sada bas pri parama. Telefon sam kupio pre par meseci i prosle nedelje graficku, tako da za sada je to to.

Ok bice vremena i ja sam skoro uzeo igrace se dugo ovo dok ne izadje novi nastavak [emoji4]

da li ovu opciju u video ukljucujete ili iskljucujete upitanju je GPU MEMORY RESTRICTION?

čini mi se da malko bolje radila na ON,stime šta imam 2 gb na grafičnoj izgleda da je to za grafičke sa malo memorije....nek me neko ispravi ako grešim

Na netu sam video da sa 980ti iskljucuju to a iskreno ne znam ni cemu sluzi vidim da spominjes da je to za graficke sa malo memorije.

Nazad
Vrh Dno