Šta je novo?

Battlefield 1

Znaci, jos čekanja onda, nema druge. Da li se nalaze, po oglasima, te 1060?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam kupio od Fante. 3g garancije za moj model iz potpisa. Ima 8-pinski konektor za napajanje i backplate. Samo da napomenem da je malo duza nego sto "mora". Ali mislim da ce malo ko imati problema sa tim.

Ово је послао 6п!

Proveri na netu da li GTX 1060 ne 'bottleneck' cpu, znam da RX 470 radi perfektno, posebno u BF1, imas na netu testove, procesljaj malo to. Ako 1060 radi lepo, onda svakako je odlicna kupovina. Pogledaj i RX 480, uporedi sve. :)

RX 480 traži za nijansu jači CPU nego GTX 1060.

Ma, ja sam oduvek imao nvidiu, ni sada se ne bih razmišljao, da ne košta toliko

^
Koja podešavanja?

Ja sa i5 na 5GHz i GTX 1070 na 2100/9200MHz, FHD, Ultra preset, 160% resolution scale, imam prosek oko 70-80 FPS, ne pada nikad ispod 60 FPS(narodna verzija).

^
Koja podešavanja?

Ja sa i5 na 5GHz i GTX 1070 na 2100/9200MHz, FHD, Ultra preset, 160% resolution scale, imam prosek oko 70-80 FPS, ne pada nikad ispod 60 FPS(narodna verzija).

singl, ultra i na 100% rezolucija podesena, sa gtx 1070 iso bi sigurno 120 konstantno, pa brza je i skuplja gtx 1070 mora da baca frejm vise, mada podenuo si me ima bas da vidim kako se ponasa na 160.

To me zanimalo, da li je razlika samo u resolution scale. Nisam probao da smanjim na 100%, odmah sam štelovao da min ne ide ispod 60 FPS.

Da jasno svako podesava kako mu odgovara, probao sam malo na 160rezoluciji obara frejmrejt tamo gde je 100 sada 60-70, dok na 135 rezoluciji skale dobijam 60-80 konstantno, ali sa povecanjem rezolucije raste i zauzece VRAM na 5GB. Ko ima kartu sa 4GB VRAM-a moze da igra na 100-110 bez problema.

i7 + GTX 1070 @1080pUltra (res scale 100%) = 100-120fps

Hehe a ta tvoj i7 nije obican on je magican :D

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

ma dzaba ti i da imas 1000fps opet cu da vas koljem nozem sve i to onim kuhinjskim :D

Ja koljem sekiricom:D

Jel se meni cini da je kretanje bolje odradjeno mislim na trcanje kao da je malo sporije prirodnije malo ili je to zbog toga sto nisam igrao neko vreme?

Da li se isplati, za BF 1,uzeti još 8 gb rama , posto imam 8,pa da uparim?

Ako imas viska para uvek se isplati :)

Eh, nemam viška, zato pitam. [emoji6]
Čitao sam, da ima stabilniji fps, sa 16.
Ali,mislio sam da čujem, iz prve ruke.

Ja imam 16 i radi odlicno, ali kad sam proveravao zauzetost u win-u ne prelazi 3.8gb.

Ово је послао 6п!

Gde moze najjeftinije da se uzme bf1?

Imas na Instant-Gaming-u za 35,90.Mozda ima i negde malo jeftinije,ne znam.Ali ovde ti je sigurna kupovina.Samo ne kupuj preko Hipay,nesto zezaju.

Ok, sacekaca kupovina. Uzecu 8 gb, to je sigurno, ali u nekom narednom periodu.

i ja sam planirao da uzmem jos 8gb jer vidim da neki put prelazi 7gb.

Nazad
Vrh Dno