malo je to rama 6gb igra guta skoro 10gb...
Sto ti je bre ovolika temperatura na cpu ?[emoji3]
Pa koliko onda treba da radi kada je na max opterecenju 90° kao kod kola onda otvara termostat [emoji4] [emoji4]Nije to mnogo za 2500k, taman je postigao radnu temperaturu
Vidis da radi na 90% da isprati 1070, dobro se drzi, jos nije za bacanje.
Mogu i 98 stepeni u sintetici na stock kuleru, tvoj bi isparo na toj temperaturi :d...a njemu nista.Pa koliko onda treba da radi kada je na max opterecenju 90° kao kod kola onda otvara termostat [emoji4] [emoji4]
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Sigurno je tako kao sto kazes.[emoji12]Mogu i 98 stepeni u sintetici na stock kuleru, tvoj bi isparo na toj temperaturi :d...a njemu nista.
Sve sto je ispod 85 za njega je uredu.
2nd Generation 32 nanometer: i7 2700K / i5 2550K (TDP 95W / Idle 8W)Sigurno je tako kao sto kazes.[emoji12]
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Šta ja znam bitno da radi tako radi stalno... Već 4 godine drzim ga na 4.4 ghz, brate nosi bf1 bez problema 80 90 fps resolution scale 140 % sam stavio super je cpu
Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk
Šta je zapravo resolution scale? Meni je to na defaultu, a FOV negde oko 65 namestih :trust:
Sta je bre netacno? U BF1 temi smo i pricamo o BF1, dx12 sucks!Netačno. Zavisi od naslova, kao i do procesora u mašini, oni sa slabim procesorima imaće benefite, oni sa jačim ne, jer nv za razliku od amd ima savršene dx11 drajvere i tu nema šta da se izvuče [emoji14]
Da li vama frezuje ponekad igra...gledao sam na forumima I vidim da je to cesta pojava?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari