Šta je novo?

Battlefield 1

Upravo to, ocajna je nova mapa. Sto je vise igram sve mi se manje svidja. Kao da su mapu radili neki pocetnici, prazna je, delovi mape su skroz nepovezani, imas A i B zastavicu koji cine jedan segment, C i D (cepelin) su drugi i E i F koji su treci segment mape ali jedni sa drugim nemaju nikakve veze. Izmedju ovih segmenata mape nema nicega, sve je prazno, pustinja maltene. A tek magla kada dodje... Prvo sam mislio da jednostavno nemam srece, da ce se neki put mapa igrati i u drugim vremenskim uslovima kao sto je to na ostalim mapama ali ovde se magla uvek javlja i cini da dozivljaj praznine bude jos vise izrazen.

Retke su mape koje ne volim u ovom Battlefield-u. Mozda mi najmanje lezi Argon Forrest jer zna da bude infantry clusterfuck zbog spamovanja granatama ali iako nju mogu ponekad da odigram ovu novu mapu ne mogu vise nikako ni da smislim.

Kada sam video trailer,za tu novu mapu,izgledala mi je odlicno.
Neka mesavina St.Quinten i Amiens-a.
Kad ono,nigde veze,al dobro,bice bolje.
Inace,ja bih u tu grupu losijih,dodao i Suez,takodje nikakva mapa.

Mali info, uzeh Origin Access da predjem Unravel i malo odigram Star Wars Battlefront i odmah 46% popusta na BF1 i dosta drugih vecih ili manjih popusta na igre. Sa origin access-om (4e)+BF1 sa popustom to izadje isto (50 centi) manje nego sto je najniza cena na allkeyshop-u, a ovde uzimati direktno na Originu+Origin Access.

Poslednja izmena:
Strašna igra posle patcha radi još bolje sad baš uživam u rokanju :D

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Kada sam video trailer,za tu novu mapu,izgledala mi je odlicno.
Neka mesavina St.Quinten i Amiens-a.
Kad ono,nigde veze,al dobro,bice bolje.
Inace,ja bih u tu grupu losijih,dodao i Suez,takodje nikakva mapa.
Bravo, Suez je takođe smaračina. Sada kada su dodali ove nove zastavice ništa se suštinski nije promenilo.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Meni ovaj deo, za razliku of BF3 i BF4, više leži u Rush modu nego Conquest.

Suez je ludilo za Domination i War Pigeons. Pravi CQC, nedavno smo na WP do rezultata 3:2 i skoro celih 20 min. mislim totalno sravnili grad sa zemljom... bukvalno svaka zgrada do temelja, preskakale se ruševine.
Trip nekog interaktivnog filma :)

Ljudi, ajde bre da igramo zajedno, udjite na TeamSpeak:

ts.gwshack.info

Battlefield 1 soba.

Mene nešto ebe,igra radi normalno,pa posle 5 minuta se zaustavi na 10-15 secundi i opet normalno,i tako u krug

Forest, Monte gappa i empire edge vrhunske mape :D

Stats mi je na 0,nemogu se spojit na niti jedan serwer,ovo je još slabije optimizovano nek BF 4,a betu sam igrao na med podešavanjima bez problema....može im se hoće im se :p

Stats mi je na 0,nemogu se spojit na niti jedan serwer,ovo je još slabije optimizovano nek BF 4,a betu sam igrao na med podešavanjima bez problema....može im se hoće im se :p
Ma daj ne lupaj, igra radi kao sat. Sad su spucani serveri ali to nije razlog da se blati igra bez razloga.

sent from P9 lite

Jesu upucani,ti si se možda javio iz budučnosti pa tako tvrdiš

Od 64 igrača ostalo nas u sred partije 10 na svakoj strani,pobeđivali i najednom izgubili sve pointe

Druga stvar,nikako,ama baš nikako nemogu da igram sa ljudima u friend listi,i nemam samo ja taj problem

3. stvar,statsa ima pa nema,al ok,ebeš stats i lv,važno da se puca....al elem nemože se ni to :p

Javljaj i dalje kako je u budučnosti :p

Druga stvar,nikako,ama baš nikako nemogu da igram sa ljudima u friend listi,i nemam samo ja taj problem

Ima li resenja za ovaj problem?

Ja isto imam problem da moram da dodajem drugare svako vece u friends, pa da se invite-ujemo pa nekako da igramo.Cim ugasim Origin App nestade iz prijatelja.Dodao sam gomilu ljudi ali drugare nece.Proveravali smo dal su approve account i ostale gluposti ma jok, sve okej.
Dok me stranci dodaju sve okej ostaju u listi.A friend lista nije mi prebukirana, imam mozda 15ljudi(Izbacivao sam neke sto sam sa njima igrao Titanfall ranije, al opet nije do toga).

Jesu upucani,ti si se možda javio iz budučnosti pa tako tvrdiš

Od 64 igrača ostalo nas u sred partije 10 na svakoj strani,pobeđivali i najednom izgubili sve pointe

3. stvar,statsa ima pa nema,al ok,ebeš stats i lv,važno da se puca....al elem nemože se ni to [emoji14]

Javljaj i dalje kako je u budučnosti :p
Ja svako vece igram s 10-15 ljudi rodjace i igra sljaka. Ceo klan igra bez problema. Ulazimo bez frke jedni na druge, party sljaka bez greske. Ne kazem da sitnih problema nema kod pojedinih ali ako kazes da je bf1 gori od bf4 nemamo sta da pricamo vise.
Serveri jednom zastucali a ti odmah zakukao kako je igra neoptimizovana. Ma bravo, 100% realna situacija.
Pozdrav iz buducnosti ;)

sent from P9 lite

Kako se prikljuciti tom klanu?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dodao sam vas bezobrazno sve u friends, pa ko prihvati prihvati Origin ID LopataTURBO

79 lvl sam.Nemam bas vremena da je nagazim muski koliko bih zeleo :D

Nema pomoći izgleda za smrzavanje slike na 5-10 secundi

Ovako:

Uklopio sam Memori restriction sa Off na On (options>video>advanced>memori restriction Off/On)

Onda sam probao Dx12 sa on na off (C:>user>bahamud>my dokuments>BF1>setings>PROFSAVE_profile>Dx12Enabled 0) otvara se sa notepadom

Još mi ostane da u konzolu ukucam "gametime.maxvariablefps X" di je X MHZ monitora https://www.reddit.com/r/battlefiel...if_youre_experiencing_stuttering_and_100_cpu/

Ili da se prešaltam na Win 10 i Nvidiu...a to ne mislim zaradi jedne šugave igre napravit.....ajt nije igra šugava već oni tamo programeri koji su je pravili

Znam da mi je budavi ceo komp,od procesora ,memorije do grafične....al beta je radila :p

Edit after one batlle: čini mi se da GameTime.MaxVariable X pomaže,odigrao sam partiju sa manjim štuterinzima i u 25 minuta igre valjda 2 puta smrzla slika na 5-10 sekundi

Poslednja izmena:
probaj da stavis RenderDevice.RenderAheadLimit 2 eventualno mozes da probas 3 ili 4 kazu da ne radi kod svakog isto , meni je to malo pomoglo ali igra jos uvek ponekad zabada

Ne nađem tu komandu,di to tražim? C:>user>bahamud>my dokuments>BF1>setings>PROFSAVE_profile> Tu?'

,,Hi, I found a solution for me. I have PresentationFontCache.exe was running too and used about 25% of my CPU. I kick this shit and no freeze. Then, to clean this one : Go to C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\ ,delete all Font*.dat and reboot it. http://answers.microsoft.com/en-us/...f-my-cpu/4200fe85-458f-4f19-b791-1fe5395304da
I hope I can help you.,,

Još nešto za probat

Sad sam napravio i Notepad dokument u BF1 folderu....možda bude šta bolje

HIGH/100% CPU USAGE - FIX 1 (EA ARE AWARE OF THIS AND WILL PATCH IN DUE COURSE)

Make a file name 'user.cfg' and place it in your Battlefield 1 folder, add the following lines:
gametime.maxvariablefps 60
RenderDevice.RenderAheadLimit 1
We're using 60 to limit the FPS, ideally you want this to match your refresh rate. If you're using a higher frequency display (i.e. 144hz) see if you get stable results at 60, then increase it gradually.
The RenderDevice.RenderAheadLimit is actually 0 by default, experiment with values 1,2 and 3.
You can also also change these values in nVidia/AMD control panel if you prefer, there's a discussion on this here: https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/42847/high-cpu-usage-low-fps-potential-fix/p1

Poslednja izmena:
C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1 tu napravis user.cfg i ubaci ove komande
Kod:
gametime.maxvariablefps 61
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
Thread.MaxProcessorCount 4
i stavi read only obavezno

Nema pomoći izgleda za smrzavanje slike na 5-10 secundi

Ovako:

Uklopio sam Memori restriction sa Off na On (options>video>advanced>memori restriction Off/On)

Onda sam probao Dx12 sa on na off (C:>user>bahamud>my dokuments>BF1>setings>PROFSAVE_profile>Dx12Enabled 0) otvara se sa notepadom

Još mi ostane da u konzolu ukucam "gametime.maxvariablefps X" di je X MHZ monitora https://www.reddit.com/r/battlefiel...if_youre_experiencing_stuttering_and_100_cpu/

Ili da se prešaltam na Win 10 i Nvidiu...a to ne mislim zaradi jedne šugave igre napravit.....ajt nije igra šugava već oni tamo programeri koji su je pravili

Znam da mi je budavi ceo komp,od procesora ,memorije do grafične....al beta je radila :p

Edit after one batlle: čini mi se da GameTime.MaxVariable X pomaže,odigrao sam partiju sa manjim štuterinzima i u 25 minuta igre valjda 2 puta smrzla slika na 5-10 sekundi

Kad ti se "smrzne slika", koliko ti je iskorišćenje memorije? Vidim da imaš samo 6GB...
Koja su ti podešavanja za grafiku? Probaj da smanjiš malo, moguće da nemaš dovoljno memorije.

Nazad
Vrh Dno