Dr.Mare
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2009
- Poena
- 200
Upravo to, ocajna je nova mapa. Sto je vise igram sve mi se manje svidja. Kao da su mapu radili neki pocetnici, prazna je, delovi mape su skroz nepovezani, imas A i B zastavicu koji cine jedan segment, C i D (cepelin) su drugi i E i F koji su treci segment mape ali jedni sa drugim nemaju nikakve veze. Izmedju ovih segmenata mape nema nicega, sve je prazno, pustinja maltene. A tek magla kada dodje... Prvo sam mislio da jednostavno nemam srece, da ce se neki put mapa igrati i u drugim vremenskim uslovima kao sto je to na ostalim mapama ali ovde se magla uvek javlja i cini da dozivljaj praznine bude jos vise izrazen.
Retke su mape koje ne volim u ovom Battlefield-u. Mozda mi najmanje lezi Argon Forrest jer zna da bude infantry clusterfuck zbog spamovanja granatama ali iako nju mogu ponekad da odigram ovu novu mapu ne mogu vise nikako ni da smislim.
Retke su mape koje ne volim u ovom Battlefield-u. Mozda mi najmanje lezi Argon Forrest jer zna da bude infantry clusterfuck zbog spamovanja granatama ali iako nju mogu ponekad da odigram ovu novu mapu ne mogu vise nikako ni da smislim.