Šta je novo?

Batman: Arkham Knight

Pare nisu problem svakako je jeftino samo zelim da je potpuno i samo da skinem i igram :-D Sada cu biti free u januaru nekoliko dana i bilo bi lepo da se odigra nesto a ne da sam za dz uzeo GPU :-D Hvala pokusacu preko CDkeys da pazarim ako nadjem nekog sa PP acc :-D PS na G2A strani ne nalazim vaucere za 5%

Poslednja izmena:
Hvala vam puno. Javljam kako mi ide ovo, jedva cekam da probam igru, cujem da su je ispeglali do sada :)

Jel normalno da mi sa mojom grafickom i sve na low tera 30fps konstantno?
Mislio sam da nije do refresh rate ali nema tog podesavanje.

Ako nije original onda je normalno, posto prva verzija (ona koja je krekovana) je bila zakljucana na 30fps. Kasnije su patchovali i otkljucali fps, ali za patchuvanu verziju nema cracka.

Premium Edition (Igra + SP) oko 13.50e na cdkeys trenutno.

Uzeo sam bez da sam napravio username preko paypal-a. Kako i kad cu dobiti key?

@nikolaj ako si iz Bg da se nadjemo dam ti kes da uplatis i meni ako zelis, samo ne znam kako funkcionise dal se daje mail ili nesto ?

Nisam iz BG..

Nisam tad jos imao account. Pisao sam im i poslali su mail.
Posle sam dobio sms potvrdu i mogao sam skinuti.

Sto se tice same igre, malo sam razocaran. Presao sam sve delove i mozda vec previse trazim. Mnogo je veliki akcenat na Batmobile u ovom delu, po mom misljenju.

Inace, sta sad dalje sa fransizom? Rocksteady je valjda rekao da je kraj serijala. Hocemo li imati poveci luft, pa ce omda biti reboot?

Zar sumnjaš?

Koja je sudbina ove igre?
Oce se nekad ispeglati kako valja ili da pocnem da igram ovu osnovnu verziju?

Sudbina igre je da relativno dobro radi na high end hardveru. Tako da je pozeljno da imas makar 8GB rama, i5 i R9 280X (7970).

Imam upravo to.
Dal je neki patch u najavi, dal se isplati cekati jos malo?
I dal ovaj jedini patch sto je izasao, pravi neku razliku?

Ako kupis original onda je situacija bolja posto ima zakrpa, koje nisu crackovane.

60 jura za tri frejma više?

Nou tenks.

Ispod 10€ je igra.

Mislim da sam negde video i ispod 10evra, mada sada je oko 12.

Season pass i sve ostalo?

Ne, samo osnovna igra.

Pass

Nazad
Vrh Dno