Šta je novo?

Batman: Arkham Knight

Nova verzija zastite, unapredjena, kao i kod MM-a i MGSV-a.

Radi bolje daleko igra sad sa ovim poslednjim patchom, samo nek rade jos pa do kraja godine i mozda lici na nesto :D

Ništa ovi nisu popravili. Svaka čast onima koji posle ovog peča mogu da održe stabilnih 60 fps. MGS5 mi leti sa svim podešavanjima na high ili very high, da ne spominjem koliko bolje izgleda od ovoga, a ova nesreća se vuče i štuca ko prebijena džukela... Ekipi koja je radila port treba zakonom zabraniti da ikada više pipnu bilo šta što uključuje programiranje.

Nesto mi cesto puca igra :/

Kod mene na ulasku je zauzece oko 5gb, u igri dogura ponekad i do 7gb. Mnogo lose optimizovano.

batman_catwoman.jpg

The Dark Knight's Tumbler comes to Batman: Arkham Knight today; Catwoman DLC due in Octoberl
Batman: Arkham Knight PC will be available 'in the coming weeks'

Inace PC verzija i dalje ne radi kako treba, o DLCu se nista ne zna, jos nista nije izaslo.

Aj da vidimo da li je vredelo cekati ili da uzimam za ps4 xD

Apsolutno isto radi igra kao i pre ovog "patcha".
Prvo sam skinuo 2.4GB pa nakon toga 120MB patch... nista, sve isto.

Sa High teksturama neigrivo, sa Normal teksturama takodje uzas, fps ispod 30, stutter... nema spasa. Ko je planirao da kupi PC verziju, sto dalje od ovoga.

Ništa ovi nisu popravili. Svaka čast onima koji posle ovog peča mogu da održe stabilnih 60 fps. MGS5 mi leti sa svim podešavanjima na high ili very high, da ne spominjem koliko bolje izgleda od ovoga, a ova nesreća se vuče i štuca ko prebijena džukela... Ekipi koja je radila port treba zakonom zabraniti da ikada više pipnu bilo šta što uključuje programiranje.
Iiiiiii... i sa novom zakrpom performanse su maltene identične. Ko bi rekao!

Ništa, dižem ruke od PC verzije. Ovo ću igrati kada pazarim novu konzolu.

Prilikom bilo kakvog pokreta zamrzne mi igra 10-ak sekundi, audio ide u pozadini, ali puca, pa skroz pauzira...
Crni ekran 2 minuta prilikom promene rezolucije na 2K, sve zivo se vuce.

Ovo su vam high teksture:

http://i.imgur.com/TjrMPcz.jpg

Meni radi stabilno, nema vise drasticni padova u frejmrejtu.

For Windows 10 users, we’ve found that having at least 12GB of system RAM on a PC allows the game to operate without paging and provides a smoother gameplay experience.
LOL :d

Jel vi to ozbiljno ili se zezate ? :D

I dalje isto kao i pre ?

Pa sta su onda oni radili ?

Ovo je katastrofa,treba ih sve uvaljati u katran i posuti perijem. :D

Pa oni su pola godine utezali igru, covek bi očekivao da cim toliko rade nece da dozvole da se opet blamiraju. Bolje da su za to vreme krenuli novog betmena da rade.

Ala su je opravili svaka im čast.
Srećom imam PS4 da ovo odigram

^ Vala uvek je bolje igrati u 30fps-a na konzoli :d

Patch koji se ticao "performansi" su pustili pre više od mesec dana, ovo su samo neke sitnije dodatne ispravke na to i ubacivanje sadržaja koji fali uz ponovno puštanje igre u prodaju. Nema više stuttera, ne fali ni jedan grafički efekat sa konzola, a ima dodatnih, tako da za mene je sve sad rešeno.

Poslednja izmena:
He he 12GB min za RAM. Bemti ovaj master race ako moraš da radiš kao rob da bi dobio ono što konzolaši imaju za 3x manje novca. Ladno ću prodati ovaj PC i uzeti neki "USB" Intel/Lenovo Compute Stick, a gaming brige ću prepustiti PS4-ci.

^ Vala uvek je bolje igrati u 30fps-a na konzoli :d

Patch koji se ticao "performansi" su pustili pre više od mesec dana, ovo su samo neke sitnije dodatne ispravke na to i ubacivanje sadržaja koji fali uz ponovno puštanje igre u prodaju. Nema više stuttera, ne fali ni jedan grafički efekat sa konzola, a ima dodatnih, tako da za mene je sve sad rešeno.

Ti vidi da li ćeš održati stabilnih 30 fps sa svim efektima sa konzola i teksturama na high (koje su ekvivalent teksturama sa PS4).

ja igram ovu domacu verziju samo sam motion blur iskljucio i stavio fps na 60 u cfg-u,vec sam negde na 30-35% sve radi normalno bez problema.

Ti vidi da li ćeš održati stabilnih 30 fps sa svim efektima sa konzola i teksturama na high (koje su ekvivalent teksturama sa PS4).

Održavam gotovo stabilnih 60fps na 1080p sa svim efektima na max, zajedno sa nvidia gameworks efektima na GTX 970 :d

Slična konfiguracija kao recimo ova:

[YOUTUBE]_nDNUpvbR4k[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pre koji dan sam na temi o novom Asasinovom Kridu pisao o igrama i naslovima koji postaju too big to fail; evo sada gledam, i pored svih ovih *******cija, i pored tekuće rasprodaje, Batman je odmah otišao među najprodavanije igre na Steamu...

Pre koji dan sam na temi o novom Asasinovom Kridu pisao o igrama i naslovima koji postaju too big to fail; evo sada gledam, i pored svih ovih *******cija, i pored tekuće rasprodaje, Batman je odmah otišao među najprodavanije igre na Steamu...

Eh, kao sto sam vec negde i pomenuo, da nema fanova nekih igara, ovakvi developeri bi odma' propali. A poenta tih 12gb rama nije u tome koliko kosta, vec da 99% igara moze da se igra cak i sa 4gb (GCiv3 ima zakljucane one 2 najvece mape na 4gb) ostale igre su radile potpuno isto sa 4 i 8gb u igri, bar od onoga sto sam testirao :D

Tih 12gb samo govori o tome da igra treba da ide na refund a ne na re-release za PC...

Igru sam igrao od prvog dana... Naravno zna se kakve je probleme imala na samom pocetku, mada je kod mene iz nekog razloga bilo igrivo. Kad sam otkljucao FPS u ini fajlu, pa moze da se kaze da je i bilo OK. Cimanja i seckanja je bilo uglavnom kad vozim Batmobil... Tako sam je i presao... A kasnije je probao sa svakim privremenim patchom da vidim sta su odradili. Svaki patch je nosio neka poboljsanja u performansama i nadao sam se da kad igra izadje da ce da bude sredjena i da nece biti problema. Probao sam je kad je ponovo pustena u prodaju 28. Igra radi losije... Iskreno ne znam sta su "popravljali" ali smesno i zalosno da je igra toliko odlagana i da opet nije zavrsena kako treba. Desava se da igra ponekad toliko secne i cimne da zakuca na par sekundi... Pa onda nastavi uz blag stuttering, pa ide glatno, pa opet u krug. Naravno svi driveri i ostalo najnovije, konfa iz potpisa... Ova igra je cist primer kako da se nesto dobro unisti losim portovanjem, zalaganjem i radom... Bas razocaravajuce...

Ne znam, meni se to ne dešava, a imamo istu grafičku, osim što ja imam i5 na 4.5GHz. Desi se sitan stutter u batmobilu ili kada se glajduje, drugde klizi, ali nikakvo štucanje ili seckanje.

Vrh Dno