Poceh ja tek sad ovaj nastavak na legendarni Arkham Asylum i Arkham City 😀 Skroz sam upoznat sa problemima koje su zatekli igru po izlasku ali moram reći sada, kada je u pitanju original koji sam uzeo za 11e (premium edition) radi perfektno. Prvo sam počeo narodnjak i lošije radi, najviše kad se uđe u batmobil, takođe je dosta starija verzija u pitanju i nažalost ne rade mnogi DLC-ovi kao npr a matter of family (batgirl) i catwoman revenge dlc između ostalog. U novoj sa steam-a mogu da se ugase efekti kao što su motion blur, film grain i chromatic aberation i malo detaljnije podese grafičke opcije. Ovako sada kad se pogleda igra kao ceo paket sa pregršt skinova, season pass koji obuhvata apsolutno svaki dlc koji je izasao do sada, i vise nego vredi ovih 11e. Preporučujem svima da zaobiđu narodnjak.
Što se tiče same igre, jako sam zadovoljan, priča je ok i možda sam jedan od retkih ali meni je bat tenk super i ne smeta mi uopste. Nemam problem sa kontrolisanje i vrlo sam lako prešao i trke od gosn riddlera. Ono čime sam baš baš zapanjen je grafika, stvarno igra izgleda neverovatno, pogotovo neki likovi kao što je Poison Ivy. 3D character showcase je jaw droping 😀 Pikam na 3k uz maks grafiku i sve nvidia efekte. Živeo Unreal Engine 3.5 :banana:
:shock:

Ono što još ima u originalu je photo mode. Odlična stvar da se uhvate momenti onako kako želite....

Što se tiče same igre, jako sam zadovoljan, priča je ok i možda sam jedan od retkih ali meni je bat tenk super i ne smeta mi uopste. Nemam problem sa kontrolisanje i vrlo sam lako prešao i trke od gosn riddlera. Ono čime sam baš baš zapanjen je grafika, stvarno igra izgleda neverovatno, pogotovo neki likovi kao što je Poison Ivy. 3D character showcase je jaw droping 😀 Pikam na 3k uz maks grafiku i sve nvidia efekte. Živeo Unreal Engine 3.5 :banana:
:shock:

Ono što još ima u originalu je photo mode. Odlična stvar da se uhvate momenti onako kako želite....