Poceh ja tek sad ovaj nastavak na legendarni Arkham Asylum i Arkham City
Skroz sam upoznat sa problemima koje su zatekli igru po izlasku ali moram reći sada, kada je u pitanju original koji sam uzeo za 11e (premium edition) radi perfektno. Prvo sam počeo narodnjak i lošije radi, najviše kad se uđe u batmobil, takođe je dosta starija verzija u pitanju i nažalost ne rade mnogi DLC-ovi kao npr a matter of family (batgirl) i catwoman revenge dlc između ostalog. U novoj sa steam-a mogu da se ugase efekti kao što su motion blur, film grain i chromatic aberation i malo detaljnije podese grafičke opcije. Ovako sada kad se pogleda igra kao ceo paket sa pregršt skinova, season pass koji obuhvata apsolutno svaki dlc koji je izasao do sada, i vise nego vredi ovih 11e. Preporučujem svima da zaobiđu narodnjak.
Što se tiče same igre, jako sam zadovoljan, priča je ok i možda sam jedan od retkih ali meni je bat tenk super i ne smeta mi uopste. Nemam problem sa kontrolisanje i vrlo sam lako prešao i trke od gosn riddlera. Ono čime sam baš baš zapanjen je grafika, stvarno igra izgleda neverovatno, pogotovo neki likovi kao što je Poison Ivy. 3D character showcase je jaw droping
Pikam na 3k uz maks grafiku i sve nvidia efekte. Živeo Unreal Engine 3.5 :banana:
:shock:

Ono što još ima u originalu je photo mode. Odlična stvar da se uhvate momenti onako kako želite....

Što se tiče same igre, jako sam zadovoljan, priča je ok i možda sam jedan od retkih ali meni je bat tenk super i ne smeta mi uopste. Nemam problem sa kontrolisanje i vrlo sam lako prešao i trke od gosn riddlera. Ono čime sam baš baš zapanjen je grafika, stvarno igra izgleda neverovatno, pogotovo neki likovi kao što je Poison Ivy. 3D character showcase je jaw droping
:shock:

Ono što još ima u originalu je photo mode. Odlična stvar da se uhvate momenti onako kako želite....