Šta je novo?

Batman: Arkham Knight

Poceh ja tek sad ovaj nastavak na legendarni Arkham Asylum i Arkham City :D Skroz sam upoznat sa problemima koje su zatekli igru po izlasku ali moram reći sada, kada je u pitanju original koji sam uzeo za 11e (premium edition) radi perfektno. Prvo sam počeo narodnjak i lošije radi, najviše kad se uđe u batmobil, takođe je dosta starija verzija u pitanju i nažalost ne rade mnogi DLC-ovi kao npr a matter of family (batgirl) i catwoman revenge dlc između ostalog. U novoj sa steam-a mogu da se ugase efekti kao što su motion blur, film grain i chromatic aberation i malo detaljnije podese grafičke opcije. Ovako sada kad se pogleda igra kao ceo paket sa pregršt skinova, season pass koji obuhvata apsolutno svaki dlc koji je izasao do sada, i vise nego vredi ovih 11e. Preporučujem svima da zaobiđu narodnjak.

Što se tiče same igre, jako sam zadovoljan, priča je ok i možda sam jedan od retkih ali meni je bat tenk super i ne smeta mi uopste. Nemam problem sa kontrolisanje i vrlo sam lako prešao i trke od gosn riddlera. Ono čime sam baš baš zapanjen je grafika, stvarno igra izgleda neverovatno, pogotovo neki likovi kao što je Poison Ivy. 3D character showcase je jaw droping :D Pikam na 3k uz maks grafiku i sve nvidia efekte. Živeo Unreal Engine 3.5 :banana:

:shock:

Ono što još ima u originalu je photo mode. Odlična stvar da se uhvate momenti onako kako želite....

čovek postavlja legitimno pitanje, ali imam legitimno kontra pitanje:

zašto bih plaćao i jedan jedini dinar nešto za šta znam da nije izdato u igrivom stanju? zato što ti tvrdiš da su u međuvremenu ispeglali stvar? pa pusti me sam da procenim da li su ispeglali, i da li to vredi novca koji sada traže.

btw, kontra pitanje je krajnje hipotetičko, lično ne plaćam (a ni ne skidam, kad smo već kod toga) ovakve naslove, sve i kad ih nude za pola evra. jednostavno - za mene i moje pojmove o kvalitetnoj igri, to ne vredi ni jedan jedini cent :)

To meni kažeš ? Nemam šta da te puštam kad te ne držim a nisam ti uperio revolver među prepone i rekao kupi mojim postom. :D Moje je da kažem da preporučujem...

A sa tim stavovima ne dam dinar zato što je izašla takva ili sad u inat... ja lično se ne zamaram i ne opterećujem. Popravili su sve probleme, to će neko da ceni, neko neće a da se razumemo ja nisam ni u jednom ni u drugom taboru već opet... ne zamaram se. :D Igra radi, moj tip, dobra je, nudi puno sati zabave i uživanja za 11e i to je bitno, ima grafički najnaprednijeg betmena i sve super zlikovce...nema tu propuštanja ili igranja na raspalom narodnjaku za mene, ako vamo košta 11e a ja trenutno imam novca da sebi pružim 30+ sati zabave.

Ajde da je nisu popravili pa da uprkos tome preporučujem ili se "mučim" igrajući po svaku cenu raspali port jer je ovaj univerzum u pitanju onda ok ali ovde nije to slučaj. Razumem ja tebe ali samo to :d

Poslednja izmena:
zapravo, odgovorio sam vuku na njegovo pitanje o stipsama i des' evara.

a cenim i tvoj pristup i to je ok. fanovi treba da plaćaju ono što igraju ako misle i dalje da igraju takve igre. ja plaćam i elitu i rust i to do sad platih sigurno desetak rust kopija na raznim popustima, i ispoklanjah redom :)

betmena ne bih ni skidao. što bi ti rekao - nije moj tip :)

Ja merkam Betmena već neko vreme na g2a da pokupim, ali običnu verziju. Nešto ne vidim da je premium vredna kupovine. Koliko vidim, imam samo da mu menjam gaće i 2 baš kratka story DLC-a.

Pa razlika je evro ili dva čini mi se na g2a, zašto pobogu uzeti običnu :D. U season pass spada gomila contenta ako ti se na primer igraju i trke sa raznim batmobil verzijama, maklja u različitim gaćama na puno različitih mapa. E sad pored odličnog batgirl dlc-a tu su i ostali story packovi od većine drugih likova i

Season of Infamy: Most Wanted Expansion
Mission: Beneath The Surface (Killer Croc)
Mission: In From the Cold (Mister Freeze)
Mission: Wonderland (Mad Hatter)
Mission: Shadow War (Ra’s Al Ghul)

Mislim da ovo ne ide u običnoj ali nisam siguran... uglavnom evo liste season pass contenta >ovde<

Poslednja izmena:
Ima to i u narodnoj, i radi odlicno...

BatmanAK_2016_10_17_10_57_04_773.jpg BatmanAK_2016_10_17_11_03_24_214.jpg BatmanAK_2016_10_17_11_03_55_806.jpg

Kad se proba original ne radi odlicno. xD Iako sam i ja bio zadovoljan performansama sa narodnom... Nema tu sta da se kaze... Prosto je zbog denuva prestao update igre kojoj je preko bio potreban... original je u mnogo pogleda bolji, od photo modea do sitnica gde mogu da ugasim odvratni motion blur, film grain i chromatic aberation... Da se moze zavrsiti narodna moze sigurno, isto kao sto se moze pojesti bajata kifla.. Ko voli nek izvoli :D

Sent from mTalk

Ha...ali ova je sa kremom, ne mora da se pusi i brate jeftina.
A za gasenje tih sitnica imas tool.

Pa razlika je evro ili dva čini mi se na g2a, zašto pobogu uzeti običnu :D. U season pass spada gomila contenta ako ti se na primer igraju i trke sa raznim batmobil verzijama, maklja u različitim gaćama na puno različitih mapa. E sad pored odličnog batgirl dlc-a tu su i ostali story packovi od većine drugih likova i

Season of Infamy: Most Wanted Expansion
Mission: Beneath The Surface (Killer Croc)
Mission: In From the Cold (Mister Freeze)
Mission: Wonderland (Mad Hatter)
Mission: Shadow War (Ra’s Al Ghul)

Mislim da ovo ne ide u običnoj ali nisam siguran... uglavnom evo liste season pass contenta >ovde<

Nešto preko 4 eura je razlika, a ne volim da plaćam gaće. Pomenuo si trke, to bih isto preskočio, nikad nisam voleo trke u igrama koje nisu isključivo trkačke. Jedino što imaju jedan ili dva story DLC-a, ali sam čitao da su prekratki i nisu vredni para. Videću još.

^Pa dobro onda je znatno jeftinija, isplati se baš ako te ne zanima da imaš apsolutno sve. :D Ja kad kupujem igru, cekam ovako popuste i moram uvek neku kompletnu verziju da kupim da ima bas sve sto su napravili i iseckali iz igre zarad dlc profita... prokletstvo. Tako da kad sam video da ne mogu da igram bat devojku i catwoman, bez obzira sto je dlc pola sata kod žene mačke npr, prosto sam morao to da imam. A gaće volim ali ne betmenove... :-devil-:

Igra je skroz ok.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Meni se igra svidja samo sto je lose optizovana uglavnom odigrao sam zato sto volim Batman naslove i to mi je omiljeni junak [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Poslednja izmena:
Meni je narodnjak mnogo bolje radio od originala... :D :D

Poslednja izmena:
Jel zna neko zasto nece da radi verzija igre 1.6.2.0
Neigrivo je potpuno...posle minut/dva izbacuje u Win.
Instalirani svi najnoviji drajveri.
Poludeo sam vise i izgubio sve zivce sa ovim Betmenom. :D

bm.jpg

Poslednja izmena:
Kupi original

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Igra nije ni 10e ne bi se jebavao uopste i gubio vreme.

Da je besplatna pa da je i kupim :d
Ovako im dva dinara ne bi dao.

Igra nije ni 10e ne bi se jebavao uopste i gubio vreme.

A sto da je kupi kada moze da je skine, jesu je ovi iz cpy po drugi put razbili ali ovaj put sa zadnjim update koji je izasao na steam i odklonio sve poznate bagove iz igre.

Zadnji CPY radi super na masini iz potpisa.

Ja i dalje ne mogu da je igram,stalno izbacuje Fatal render error i pise da nedostaje milion neki fajlova.

koj sistem mladene ? koju opremu imaš ?

Meni na konfi iz potpisa radi daje 60FPS na low. Padne tu i tamo. Tek skinuo, doduse.

Nazad
Vrh Dno