Šta je novo?

Batman: Arkham Knight

Igram sad, pa iako sam stavio max fps na 60, i dalje imam nenormalan tearing.
No nevermind that, htedoh reci da mi je ton u igri bio izuzetno tih, dok je u audio opcijama stajala headphones opcija, tako nesto mi se desavalo i u predzadnjem COD-u, kao i u Watch Dogs-u.
E onda sam otkrio da postoji i opcija Pro Headhones, koja kad se aktivira omogucava osetno glasniji ton, te se igra onda konacno cuje onako kako treba, pa eto, ko ima dobre sluske i slicnih problema, nek aktivira ovu opciju.

Zezas? ispadose mi bubne opne i ovako...
Koju zvucnu imas?

Poslednja izmena:
Predjoh igru, nije bas kratka, ok utisci, mada sam negde na pocetku i oko sredine zeleo da odustanem, nisam nesto ljubitelj stripova, sve mi je to suvise klinacki.
Takodje mi je bezveze sto ne moze da ubije nijednog lika, samo ih onesvescuje, nekako je bas tupa borba i besmislena, kao Neo protiv 1000 agenta Smita :D

Cek, da li si ti covece svestan da je onaj tvoj Shadow of Mordor, za koji si pisao onoliki opis i hvalio ga ustvari kopija ove igre?

Naterah sebe da, iako svestan problema kroz koje je igra (neuspešno) prolazila, zaigram ovaj naslov. Sama igra prati formulu iz prethodnih delova, priča je interesantna, dosta dodatnog sadržaja je u ponudi... Koliko je bilo reči da je oslonac previše stavljen na vožnju Batmobile-a, mislio sam da je mnogo gore, ali je sve ipak u granicama podnošljivog. Najpozitivniji momenti su mi Džokerovi komentari kroz celu igru i Ridlerove zagonetke, pogotovo one gde je potreban koordinisan rad sa Catwoman. Velika gre'ota što sam na mašini iz potpisa morao da spuštam rezoluciju na 1680x1050, uz najniže detalje, pa čak i tako imam padove FR na jednocifren broj (nekada čak i zamrzne ekran na par sekundi). Da nije tih neoprostivih propusta, igra bi po mojoj skromnoj proceni dobila 9/10, ovako barem tri ocene niže kada se uračuna brlja sa optimizacijom. Verovatno ću za 5-6 godina, kada budu došle još dve nove generacije grafičkih karti, odigrati još jednom za svoju dušu sa max podešavanjima. Ako to i tada bude bilo moguće... Ko je spreman da pred svaku sesiju grune bensedinčić i ignoriše povremenog super-secka na ekranu, a uz to je odigrao i sve prethodne delove, svaka preporuka.

Ako igras prvu verziju nije ni cudo sto tako lose radi. Kasnije su prilicno poboljsali situaciju tako da sada najnovija verzija kod mene radi sasvim korektno sa vrlo retkim padanjem fps-a ispod 60 i to obicno kada se nesto brzo desava.

Ja sam je malo igrao na Soniju, mrzelo me tad da završim, pa prodao. Sad bih odigrao, ali, koliko vidim, nema update za narodnu. :trust:

verovatno su malo podmazali scenu. ne vidim drugo objašnjenje.

Jeste, ovo je verzija za plebs iz jula. Tražio sam update za istu, ali se nisam usrećio. Odigraću čisto da kompletiram serijal, pa taman i u slow-mo režimu.

Novija verzija radi dobro (ima samo pad performansi kad počne kiša negde na 8-10%, ali to traje do pola sata gameplay-a, pa se vrati u normalu).

Igrao sam u januaru na 680 GT (2GB VRAM). Mislim da je išlo u 1080p, sve na high, ali pogaseni oni silni nVidia efekti.

Čisto da javim da je to 1.0 verzija koju sam našao i na drugim mestima, nije updateovana.

Ja kupih za 12e igru i zavrsih glavnu pricu prvo. Odigracu i sporedne. Nisam imao niti jedan bag ili sta slicno. Na mom kompu radi savrseno. Samo sam senke smanjio, svi ostali efekti su na max. Mislim da vredi 12e, da ne kazem da vredi svaku paru. Ko je voleo da igra predhodne delove zabavice se odlicno i uz ovaj. Nije losiji sigurno.

Nekim cudom sam dobio i sve predhodne Batman igre na steemu i to GOTY Edition :) Mozda svi to dobijaju ? Tako da vredi definitivno.

I meni je ova igra legla. Ok, nije bas nivo Arkham City ali je vrlo dobra, svakako milion puta bolja od Arkham Origins. Betmobil deluje povremeno isforsirano a nekada ne, u tom pogledu je igra dosta nekonzistentna. Uglavnom ono gde smara Betmobil su Ridlerove zagonetke i boss fajtovi.

Sa tehnicke strane nisam imao vizuelnih bagova ali mi se cesto desavalo da se igra ukoci i da me izbaci na desktop. I to se desava na dve razlicite masine. Sto se tice performansi na masini iz potpisa radilo je odlicno sve do poslednje trecine igre (uz naravno iskljucene sve gameworks opcije i korigovane jos neke stvari). Nakon toga imam ceste padove u fps. Na drugom kompu (overklokovani 6600k, 16gb rama i gtx 980) radi bez problema, osim prethodno navedenih izbacivanja na desktop.

Ja nijedno izbacivanje na desktop nisam imao.

Ja nijedno izbacivanje na desktop nisam imao.
Ista priča, nisam imao nijedan problem tog tipa.

Očistih sve do 100% sem Ridlera, i malo mi je preterano da moraju sve zagonetke da se reše, do poslednje, da bi i njega strpao u mardelj. U nekom od prethodnih delova je ta granica bila spuštena na 80-90% i to mi je korektno. Ali pičim polako, pa za par dana da se aktivira Knightfall protocol...

Suma sumarum, igra definitivno vredi 12 EUR ako je ispeglana i lišena bagova i sićušnog framerate-a u pojedinim trenucima.

Ispeglana je i lisena bagova. Najmanji fps koji sam video kod mene je 40 fps i to na 2560x1440 rezoluciji sto se uz G-Sync i ne primeti.

Doticna igra je doslovno ispod 10 evra na vecini online sajtova. Da li je moguce da su pojedinci tolike stipse da bi se radije mucili sa piratom nego da daju par evrica?...

A zasto uvek mora da bude neki pametnjakovic koji ce da dorobi o tome kako treba da se kupuje original a ne da se igra pirat? Jesi se zaputao da li ima, jel moze da kupi ili mu je i jedan evro mnogo?

@Lamps8

Moze da se odigra osim u delovima gde se vozi betmobil e ond zna da secka ali samo tada dok si u voznji dok ovako igras sve je ok. No sacekaj malo posto su ovi iz grupe CPY krenuli da rasturaju denuvo zastitu mozda i betmen se nadje na listi igara koje ce da urade ai ne verujem da ce da bude prioritet jer ima puno novijih igara koje ce pre uraditi.

Pa tesko je vjerovati da neko ko ima novac za PC koji moze pokrenuti ovu igru i za dovoljno brz internet da je downloaduje u normalnom vremenu, a da nema €11.43 koliko kosta key. Boli me neka stavr da li neko hoce placati. Svi smo mi pirati pa bi bilo licemjerno kritikovati. Ali diskusija kako se nema para za kljuceve u tom cjenovnom rangu ne stoji. Eno gledma nekome je puno 5€ za 6 igara.

Svi smo mi pirati pa bi bilo licemjerno kritikovati
Ljudi idu iz krajnosti u krajnost!Kritikuje su drugi zasto ne kupuju igre i ne podrzavaju te ljude koji su je napravili!Ti isti koji kritukuju,imaju piratski Windows ili skidaju filmove,muziku itd.Samo sto se filmovi i muzika ne smatraju piraterijom i neces procitati da neko nekoga kritikuje zasto nije kupio film legalno ili otisao u bioskop!Nema tu razlike,krse se autorska prava na svakom mestu.Ne postoji osoba na ovome svetu koja nesto nije download-ala za dzabe!Svi su pirati na ovaj ili onaj nacin!Prema tome,nema niko pravo da moralise nekom drugom o bilo cemuu IT delu.

Poslednja izmena:
Doticna igra je doslovno ispod 10 evra na vecini online sajtova. Da li je moguce da su pojedinci tolike stipse da bi se radije mucili sa piratom nego da daju par evrica?...

A mozda jednostavno ne zelimo da dajemo pare ljudima koji izbacuju igre u ovakvom stanju?

Pa tesko je vjerovati da neko ko ima novac za PC koji moze pokrenuti ovu igru i za dovoljno brz internet da je downloaduje u normalnom vremenu, a da nema €11.43 koliko kosta key. Boli me neka stavr da li neko hoce placati. Svi smo mi pirati pa bi bilo licemjerno kritikovati. Ali diskusija kako se nema para za kljuceve u tom cjenovnom rangu ne stoji. Eno gledma nekome je puno 5€ za 6 igara.

Kakve to veze jel neko ima dobar racunar ili nema? Mozda ga je kupio u sretna vremena, moza ga je kupio na kredit pa ga odplacuje, mozda ima net od 10 ili 20 mb sto je vise nego dovoljno da skine igru preko noci. I da je skida sa netom od 4 mb mada takav paket mislim da vise nema i da je skida par dana opet je njegov izbor kada se na tako nesto odlucio. Znas koliko ima ljudi koji su kupili brdo dobrih stvari ili se pozaduzivali po bankama a onda iznenada izgubili posao i onda u svoj toj muci dodje jos neko pa mu kaze sto ne kupi igru. A i sta da radi onda sa tom igrom koju je kupio kada je predje, samo da mu stoji ili da napravi novi steam nalog pa samo nju da aktivira pa kada je predje da prodao ceo steam nalog. Mnogo me nervira to forisiranje kupovine originala na ovom forumu i sto se toliko zabranjuje da se prica o pirateriji, stogod oni vise zabranjuju da se ovde prica o istoj to se na tu temu svakodnevno komentarise sve vise i vise.

Eto ja iz principa ne kupujem original igre. Do sada sam kupio 3 originala u svom zivotu a presao sam do sada boga oca od igara i precu sigurno jos toliko ali pare im ne dam iz principa jer imaju oni mnogo vise nego sto ja imam i to sto bih ja kupio igru oni nece ni osetiti a ja cu itekako da osetim po novcaniku.

Command and Conquers Zero Hour sam kupio na rasprodaji za 500 dinara, Diablo 3 - Reaper of Souls sam kupio jos dok je u starom D3 bila aukciska kuca pa sam zaradio para da isplatim original koji sam kupio i jos dosta zaradio da mi ostane i da kupim RoS kada je izasao odmah. Kupio sam Grim Dawn ali mi se nije svidelo pa sam ga prodao kolegi, mozda sam kupio jos neku ali nije ni bitno jer od mene vise pare nece videti. Eventualno sto cu da kupim sigurno ako izadje jos neka expanzija za D3 ili izbace D4.

Poslednja izmena:
Gde ima za 10 evra? Podaj

Sent from my Siemens SX1 using Tapatalk

Mislio sam na stanje po izlasku. Ne zanima me koliko su sta ispravili kasnije i koliko im je vremena trebalo, od mene nece dobiti ni dinara.

Poslednja izmena:
Vrh Dno