Šta je novo?

Batman: Arkham City

Pa ne znam da li i piratska verzija koristi gfwl, ako koristi trebalo bi da su tamo negde, ili da su tamo fajlovi bez kojih save ne radi.

Poslednja izmena:
jel ima neka besplatna verzija da radi?

Da li neko moze da mi objasni kako da nadjemo onog "Mister Freeze". Lutam po gradu ko majmun...ubi se...

znaci od kada je igra izasla pokusavam sebe da nateram da je zavrsim...obozavam dc i marvel heroje, gotivim batmana ali ovo mi je toliko jezivo neinspirativno za igranje...sve je to lepo upakovano i super je proizvod, ali prica je takva slina da hvatam sebe kako igram igru u sesijama od po 10min jer me uopste ne vuce da nastavim. pokusavam da povatam sve moguce sidequestove ali ni oni nesto preterano ne vuku da im posvetim minute

znaci od kada je igra izasla pokusavam sebe da nateram da je zavrsim...obozavam dc i marvel heroje, gotivim batmana ali ovo mi je toliko jezivo neinspirativno za igranje...sve je to lepo upakovano i super je proizvod, ali prica je takva slina da hvatam sebe kako igram igru u sesijama od po 10min jer me uopste ne vuce da nastavim. pokusavam da povatam sve moguce sidequestove ali ni oni nesto preterano ne vuku da im posvetim minute
+10
Slazem se sa tobom od reci do reci!Vidim svi hvale igru pa sam pomislio da ce mozda kasnije biti zanimljiva.Takodje i ja,igram 20-ak minuta i gasim!Nesto mi se neda da je nastavim,mozda kasnije,ali cisto sumnjam!

pravi titan quest u batman izvedbi.

al zato je klinci obozavaju.
i meni je zanimljivije dok gledam kako mi klinac napucava likove, nego da je licno igram :)

jel presao neko sve misiji i one sa strane enigmu onog shoot in dark et....

sve misije 100% :)

Ja sam sve do sada cekao neki proper, ali... uzalud. Da li je izdanje BorbeniKlub + zakrpa 1.01 ispravno 100%?

Pa ispravno je valjda ja igram tu verziju i za sada nema nikakvih problema, to je scena izbacila.

Mozda je mali offtopic a mozda i nije:

Imam problem. Instalirao sam igricu i sve ide normalno dok ne počne prva borba. Kako napadnu Catwoman sve počne da se okreće i ne prestaje, ne možeš nigde da ideš jer se sve vrti u krug. Ima li ko sličan problem ili rešenje za ovaj?
Pozdrav!

ja imam problem nece da mi startuje igru FightClub update 1.01... sta mi je ciniti ?

Imam problem. Instalirao sam igricu i sve ide normalno dok ne počne prva borba. Kako napadnu Catwoman sve počne da se okreće i ne prestaje, ne možeš nigde da ideš jer se sve vrti u krug. Ima li ko sličan problem ili rešenje za ovaj?
Pozdrav!

Probaj da izvadis dzojped.
BTW meni je igra prelagana u borbama, dovoljno je stiskati samo dva dugmeta, cak ni ne pomeram batman-a jer sam se baci sa jednog na drugog protivnika. I posle Fightclub update-a sa DX11 mi laguje ali perverzno grafika izgleda kad se ukljuce te napredne funcije pa na DX9 sam za sada

ali meni nece da startuje uopste, posle tog update-a. pokrene mi je u procesima , i nista , tamo stoji aktivna i zauzima memoriju , a nista se ne desava O.O

ali meni nece da startuje uopste, posle tog update-a. pokrene mi je u procesima , i nista , tamo stoji aktivna i zauzima memoriju , a nista se ne desava O.O

Ne kontam te, jel tebi nece update da se pokrene ili igra nakon update-a? Nznm do cega moze biti

Edit: sad videh da si napisao 'igru' sorry :D

Poslednja izmena:
@Old Dog imao sam isti problem. Moras da updateujes vec izlecenu igru pa prebacis novi lek tj. samo deo leka koji ide uz update.
Dakle nakon instalacije ne ides odmah update, vec izleci, pokreni igru jednom, dva puta... pa update pa novi lek.

@Old Dog imao sam isti problem. Moras da updateujes vec izlecenu igru pa prebacis novi lek tj. samo deo leka koji ide uz update.
Dakle nakon instalacije ne ides odmah update, vec izleci, pokreni igru jednom, dva puta... pa update pa novi lek.

Ne mora da znaci, ja sam update uradio na sveze instaliranu verziju, bez leka primenjenog i radi mi igra.

Dešava se zato što je to vrljavi loader a ne pravi lekić, tako da je čista lutrija da li će vam raditi ili ne.

ahh obrisao sam igru pa cu mozda jednog dana probati ponovo , inace sam dosta presao pa ako mi ne budu radili save-ovi cu se roknem :d

Meni nakon update-a zabola igra i to je to samo se digne u task-u zauzima 19. Mb rama i to je to....

Ja sam ubacio FIGHTCLUB verziju i posle 1.01 patch isto of Fightclub-a..i sve normalno radi..presao igru..sad jos neke sporedne misije radim..i btw igra je odlicna, svaka cast cak mi je i bolja od prvog dela koji je isto bio fenomenalan :)

Instalirao sam igru, sve radi savršeno, ali ne mogu nikako da pristupim GFWL-u kako bih napravio offline account i mogao da odradim savegame.
Instalirao sam GFWL klijent, ali mi se u igri ne pojavljuje, probao sam i da pritisnem home dugme na početku kao i da kliknem na live guide u main meniju.

Vrh Dno