Šta je novo?

Batman: Arkham City

Ja imam orginal, furam preko steam-a, imam GTX570, sa poslednjim nvidia driverima mi je igra pucala (naravno zbog fizike) onda sam skinuo beta drivere 290.36 i onda igra nije pucala ali sada LAGUJE u pojedinim segmentima na high, znaci sa starim driverima i jacim grafickim podesavanjima laga nije bilo ali je igra pucala a sada sa beta driverima igra ne puca ali laguje :S

Sa driverima 286.xx whql i u dx9 bez ikakvih patcheva, nije bilo nikakvih stucanja, bsoda, freezovanja, restarta itd.

Jel zna neko kakva je situacija sa pecom za DX-11. Igru nemam na hardu i necu je imati dok lenji stvorovi to ne isprave (znam za nezvanicni pec koji radi sa jednom verzijom igre, ali necu nista da stavljam dok Rocksteady ne izbaci zvanicni) zato sto mi je muka vise da igram igre koje su nafilovani DX-9, a imam jak DX-11 hardver. Nisam mislio da idem of topik samo me zanima da li se zna kad ce taj pec :)

Poslednja izmena:
Jel moze neko ko je presao celu igru na minimum Normal da mi na PP posalje Save Game. Ja sam svoj Save Game obrisao greskom.

gde se nalazi save game? ili se to pamti preko games for windows live,posto treba windows da radim

je l' samo ili ima jos nesto

Ja zaista mislim da je to to .. u app data nema niceg.

Edit: Rocksteady released a patch addressing the DX11 issues in Batman Arkham City.

Hi all,

We have just released a patch for Batman: Arkham City PC that provides fixes a variety of DX 11 issues, as well as fixes for a few other non-DX 11 related issues. The DX 11 fixes will apply for the majority of players, however, some specific Steam users will experience issues when running under DX 11.

With this latest patch, Steam users with the following Windows Operation Systems should avoid running the game under DX 11 until further notice:

• Windows Vista 32 bit
• Windows 7 32 bit

Users running Windows 7 32 bit or Windows Vista 32 bit should ONLY use DX 9 settings until a future patch that addresses this specific issue is released. We are actively working to address the remaining issues tied to DX 11 for users running 32 bit versions of Windows Vista or Windows 7.

Major fixes that this patch addresses are listed below.

• Performance / hitching issues have been greatly improved for running in DX 11.
• An issue with players running out of Video Memory or encountering a Rendering Thread Exceptions has been addressed. This was primarily affecting 32-bit Operating Systems.
• A progression block after defeating Ra’s Al Ghul has been fixed. This was an issue that occurred primarily on lower end computer setups and is described as Batman not readying his Reverse Batarang.
• A crash that occurred when scrolling between the Character Bios and Arkham City Stories has been fixed.
• A crash that occurred when selecting “Press Start” immediately when available at the Title Screen has been fixed. The issue was described as crashing/hard locking around the DLC (Downloadable Content) check.

Thank you all for your patience.

SarahMay

Poslednja izmena:
trenutno ide credits u igrici :(
krace je trajalo nego u prvom delu. barem tako mislim

ko je presao igru,neka procita
dzoker peva :D
sta da radim sa zenom mackom kad sam u muzeju,pa moram da predjem na drugu stranu,a tu je velika voda

ko je presao igru,neka procita
dzoker peva :D
sta da radim sa zenom mackom kad sam u muzeju,pa moram da predjem na drugu stranu,a tu je velika voda

Mnogo dobro odradjeno cak sam se i ja rastuzio :)
ctrl + space ukljuci X mode i dalje ce ti se sve samo kasti :))

Jel se neko u side missions do sada "ufixao"? :-D

Prilozi

• BatmanAC 2011-12-07 20-18-00-23.jpg
    BatmanAC 2011-12-07 20-18-00-23.jpg
    229.3 KB · Pregleda: 121
  • BatmanAC 2011-12-07 20-18-22-40.jpg
    BatmanAC 2011-12-07 20-18-22-40.jpg
    291.1 KB · Pregleda: 133
  • BatmanAC 2011-12-07 20-21-44-59.jpg
    BatmanAC 2011-12-07 20-21-44-59.jpg
    370.9 KB · Pregleda: 111
Poslednja izmena:
Pa zar niko nema da mi posalje Save game cele igre na Normal?

nisam video taj deo,gde treba da prodjem

Neki lik me je spopao na nekom krovu,kada sam navatao onog snajperistu i rekao: "hteo sam hteo da vidim dal si spreman", Nakon toga nasao sam bocicu sa lekom na istom krovu ufixao se i tada je pocelo Betmen u zemlji cuda :-DDD

presao sam celu igru i sve side-misije osim Enigme (imam 300 od 400 trofeja :) )

Luka aj uploadovacu pa cu ti okaciti ovde link

Inace Ludi sesirdzija je stvarno otkacen :)

evo:

http://www.filesonic.com/file/4126383945/WB_Games.rar

save sam izvukao iz My Documents/WB Games/Batman Arkham City

javi jel si uspeo da ga ucitas

Poslednja izmena:
presao sam celu igru i sve side-misije osim Enigme (imam 300 od 400 trofeja :) )

Luka aj uploadovacu pa cu ti okaciti ovde link

Inace Ludi sesirdzija je stvarno otkacen :)
Jesi presao i main story + ? U cemu je razlika osim sto je drasticno teze....

Poslednja izmena:
nisam story+ necu da gubim vreme :)
Sve je isto osim sto je teze (nemas indikatore za counter udarac, i protivnici su jaci), ali od pocetka imas sve gedzete... To je za hardkor fanatike :)
Sacekacu ovaj DLC sto izlazi 20.decembra da se jos malo izigram i to je to sto se tice drugog dela.
Onda cekam naredne 2g. za trojku :)

nisam story+ necu da gubim vreme :)
Sve je isto osim sto je teze (nemas indikatore za counter udarac, i protivnici su jaci), ali od pocetka imas sve gedzete... To je za hardkor fanatike :)
Sacekacu ovaj DLC sto izlazi 20.decembra da se jos malo izigram i to je to sto se tice drugog dela.
Onda cekam naredne 2g. za trojku :)

A ja ko budala krenuo i cekam da vidim nesto novo :-( a tesko u PM znaci ovo je ludost kako skidaju helt... Nista cekam DLC i ja.. A sta ce sadrzati isti?

Jel ima neki kulturan fix za Logitech-ove kontrolere? Konkretno za Rumblepad?

Da odgovorim sam sebi: U C:\Users\username\Documents\WB Games\Batman Arkham City\BmGame\Config\bminput se odradi sledece :

.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0" )

Chage both "1.0" to "-1.0" (the first one for movement, the second one for combat "directions")

izvor

Poslednja izmena:
Izašao Blekboks 7gigs ! :)

komp iz profila ?
Si lud, naravno da mozes :)

***, ne znam, pretrazio sam na svim mestima gde bi moglo da bude.
Samo taj save sam nasao.
Mozda nemamo istu verziju igre pa zato ne radi

pokusaj ti da nadjes gde su ti locirani save-ovi pa reci da ih prekopiram i ja iz tog foldera

***, ne znam, pretrazio sam na svim mestima gde bi moglo da bude.
Samo taj save sam nasao.
Mozda nemamo istu verziju igre pa zato ne radi

pokusaj ti da nadjes gde su ti locirani save-ovi pa reci da ih prekopiram i ja iz tog foldera

Jok brate ja sam probao sa BAAA i saves koje sam igrao od pre hrista ne rade sada ... def ih cuva na nn poziciju. Probao sam da svljam po netu gde ali za sada nista nisam saznao...

Vrlo moguće da je save zaključan za GFWL nalog, kod nekig igara koje koriste to, zna da bude tako.

Nazad
Vrh Dno