Šta je novo?

Batman: Arkham City

e ***,nisam stigao dotle,ali mislim da sam blizu. zavrsio sam sa ledenim. nisam danas palio igricu
pogledaj na yt

Poslednja izmena:
ja presao... u cemu je problem, jel tucu ne mozes da predjes ?

ja presao... u cemu je problem, jel tucu ne mozes da predjes ?

Ni ja ne mogu da predjem tucu nikako brate pobijem ih sve ostane dzoker i onaj ogromni sta sada kada ovom ogromnom ne mogu nista???

Ja ne mogu da poverujem da je ovo iko presao... ovo je bolesno... Savladam dzina mlatim ove 2 h ostanu njih 3 ica dzina savladam 3 4 5x udaram dzokera i cekicara NISTA brate kao da su besmrtni..... Na kraju naravno ubiju me... A da napomenem da bih savladao dzina zamrznem dzokera i cekicara, ali dzaba.... Opet nikako ...

Poslednja izmena:
ign je ubacio sve misije na yt
verovatno ne radis nesto dobro

Poslednja izmena:
Uspeo sam na kraju ne treba da peglam dzokera već čekićara, ps vrisnulo mi slvoo na tastaturi.

Edit Ugasio Betmena tastatura radi normalno :-DDD koji lag :-D

Poslednja izmena:
Moze li ko da mi kaze da li se brisu sakupljeni Riddler trofeji kada se pokrene NewGame+, ili ostaju?

kad pomislih da je kraj i svi se poubijali,srusio se toranj. iznenadio sam se da nije :-DDDDD

Evo predjoh Betmena dosla na red Zena macka. :) jao gledajte credits na kraju makar do kraja poslusane poruke IGRA JE BEZOBRAZNA TOTALNO :-DD od mene 10/10 Game of 2011/12.

I da sta bi bilo da je zena macka zbrisala sa koferima,jer ja sam je vratio po betmena??

Jos nesto ima story+ sta je to pocinje identicno kao i story jel neko igrao? Na kraju predjene igre (story) pisalo je sada mozes da presvlacis junaka , ali ja nikako ne mogu da pronadjem GDE :-D ps ladno je Joker MRTAV???? ova slika se zove the death of joker:

Prilozi

• BatmanAC 2011-12-05 02-06-56-51.jpg
    BatmanAC 2011-12-05 02-06-56-51.jpg
    139.7 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena od urednika:
Ja bi mu sad dao bančinu, jer je krajnje retardiran ili bezobrazan... aj da je od juče ovde....Mislim, kad je već istakao velikim slovima, mogao je još da podeblja i podvuče ....
Čekao sam još uvek neku pravu grupu da odradi igru, a ovaj mi magarac sve zasere.

Poslednja izmena:
Sramota.

Na ovaj forum izgleda ne vredi dolaziti dok ne predjes celu igru. Slicno je i u Skyrim temi, jedan lik makar 5-6 puta spoilovao pola igre. -_-

posto nikako da resim problem kada instaliram igricu i pokrenem je pise insert original cd instead of backup (4001),da li neko moze da mi posalje link od torenta gde ste skinuli ? ja skinuo onaj fighter club ili kako vec i nikako da se instalira,sve odradim krekujem i idalje trazi original cd,pa bi bilo od pomoci ako bi mi neko poslao neki provereni link

Ja bi mu sad dao bančinu, jer je krajnje retardiran ili bezobrazan... aj da je od juče ovde....Mislim, kad je već istakao velikim slovima, mogao je još da podeblja i podvuče ....
Čekao sam još uvek neku pravu grupu da odradi igru, a ovaj mi magarac sve zasere.

kasno sam se setio da mogu postovi da se prikriju jer sam izgubio mogucnost promene posta ...

Startujem igru ali nigde menija za pocetak igre samo animacija Betmena.Sta da radim?

Startujem igru ali nigde menija za pocetak igre samo animacija Betmena.Sta da radim?

Negde sam procitao da je za pokretanje igre potreban Pixel Shader 4.0 minimum, ako je po tvojoj masini da posedujes 7600 nvidia-u, ona ima verziju 3.0, moguce da je do toga.

SKinuo verziju od 11.2 GB instalirao, apdejtovao na 1.1 i poceo da igram, da bi posle nekih pola sata igre (nakon pogibije) igra zakucala i pojavio se prozor sa greskom:

"rendering thread exception" i sad nema sanse da nastavim igricu.

Poslednja izmena:
Igra mi radi na high bez problema ali su mi sinematici kao slideshow (instaliran peč,dx9 i W7). Jel ima još neko taj problem i jel postoji neko rešenje?

jel imao neko problem sa beskonačnim učitavanjem posle fajta sa džokerom ?

Munjo jel ti igrash igrice sa konfom iz profila?

nope sto? To je do igre ne kompa jer igra radi fantazija :) po neki bugic ali to ce uz update biti sredjeno :)
Edit:
Mislim imam ja i tu masinu u drugom stanu, zavisi gde zaglavim. Imam jednu sa i5 jednu sa i7 Proc stari soket ... a zeleo da ga zamenim sa 2600k :-DDDDDD moram i plocu da menjam no nista pre 2013 cekam da vidim tu novu zahtevnost do tada ce i ovaj 2600k biti krs :pPPP inace sljakaju igre i na tom c2d kloknut je na 3.0 radi Bf3 to sam poslednje probao na njemu do duse na Medium sett.

Poslednja izmena:
Uvek pretrazim net pre nego sto pitam, ali nisam uspeo da nadjem resenje za moj problem. Izmedju ostalog sam pronasao i link koji si postovao, ali kod mene je xp i ta komanda koja je preporucena da se kuca u cmd-u ne funkcionise. Takodje je i Physx diseblovan, instalirani latest drajveri i nista..

Ja imam orginal, furam preko steam-a, imam GTX570, sa poslednjim nvidia driverima mi je igra pucala (naravno zbog fizike) onda sam skinuo beta drivere 290.36 i onda igra nije pucala ali sada LAGUJE u pojedinim segmentima na high, znaci sa starim driverima i jacim grafickim podesavanjima laga nije bilo ali je igra pucala a sada sa beta driverima igra ne puca ali laguje :S

Ja imam orginal, furam preko steam-a, imam GTX570, sa poslednjim nvidia driverima mi je igra pucala (naravno zbog fizike) onda sam skinuo beta drivere 290.36 i onda igra nije pucala ali sada LAGUJE u pojedinim segmentima na high, znaci sa starim driverima i jacim grafickim podesavanjima laga nije bilo ali je igra pucala a sada sa beta driverima igra ne puca ali laguje :S

Bice update-a uskoro izlazi i finalni drajver 290.4x mozda i bude neki visi broj .xx. Sredice se to a i ocekujemo update od strane rokstedija :)

a posle zvaničnog rokstedi peča ide najavljena blekboks verzija . inače, moja preporuka je -
r.g. catalist repak+ pre-patch 1.1+r.g.catalyst fix

Nazad
Vrh Dno