Ne mogu da verujem da niko ne zeli da posalje save file posle uzimanja leka od Joker-a.
Svaka cast.
ja presao... u cemu je problem, jel tucu ne mozes da predjes ?
sta da ti kazem,nadji na yt. imaju sve misije
Moze li ko da mi kaze da li se brisu sakupljeni Riddler trofeji kada se pokrene NewGame+, ili ostaju?
Ja bi mu sad dao bančinu, jer je krajnje retardiran ili bezobrazan... aj da je od juče ovde....Mislim, kad je već istakao velikim slovima, mogao je još da podeblja i podvuče ....
Čekao sam još uvek neku pravu grupu da odradi igru, a ovaj mi magarac sve zasere.
Startujem igru ali nigde menija za pocetak igre samo animacija Betmena.Sta da radim?
jel imao neko problem sa beskonačnim učitavanjem posle fajta sa džokerom ?
Ja ne. Mada igra je puna tih bugova,ja sam imao2 x taj problem kod pokretanja igre pokrenem i nista crn ekran i to je to :-DDD
Munjo jel ti igrash igrice sa konfom iz profila?
Uvek pretrazim net pre nego sto pitam, ali nisam uspeo da nadjem resenje za moj problem. Izmedju ostalog sam pronasao i link koji si postovao, ali kod mene je xp i ta komanda koja je preporucena da se kuca u cmd-u ne funkcionise. Takodje je i Physx diseblovan, instalirani latest drajveri i nista..Just google..evo ti lik sa istim problemom..i kako ga je resio .. http://community.batmanarkhamcity.c...tack-error-out-of-memory-in-dir-..-game-crash
Ja imam orginal, furam preko steam-a, imam GTX570, sa poslednjim nvidia driverima mi je igra pucala (naravno zbog fizike) onda sam skinuo beta drivere 290.36 i onda igra nije pucala ali sada LAGUJE u pojedinim segmentima na high, znaci sa starim driverima i jacim grafickim podesavanjima laga nije bilo ali je igra pucala a sada sa beta driverima igra ne puca ali laguje :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari