Šta je novo?

Batman: Arkham City

Instalirao sam igru, sve radi savršeno, ali ne mogu nikako da pristupim GFWL-u kako bih napravio offline account i mogao da odradim savegame.
Instalirao sam GFWL klijent, ali mi se u igri ne pojavljuje, probao sam i da pritisnem home dugme na početku kao i da kliknem na live guide u main meniju.
Evo sa drugog foruma odgovor na to isto...

obrisi preko control panela microsoft games for windows live redistributable,microsoft games for windows live marketplace i microsoft live id sind in assistant i onda skini http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=98609 i trebalo bi da radi

Skinuo sam dve verzije - IPT(17,149GB) i FiGHTCLUB(15,252GB). Hocu full batman iskustvo, koja mi je bolja verzija(svi DLC-ovi i koja bolje radi). Zasto su kod FiGHTCLUB-a ISO fajlovi malo manji u odnosu na IPT. Zanima me jos kako igra radi sa zadnjim update-om za perfomance directx 11 posto je bilo uzasnih problema u directx modu.

Skinuo sam dve verzije - IPT(17,149GB) i FiGHTCLUB(15,252GB). Hocu full batman iskustvo, koja mi je bolja verzija(svi DLC-ovi i koja bolje radi). Zasto su kod FiGHTCLUB-a ISO fajlovi malo manji u odnosu na IPT. Zanima me jos kako igra radi sa zadnjim update-om za perfomance directx 11 posto je bilo uzasnih problema u directx modu.
Ja sam ubacio fightclub(to je kao scensko izdanje) i 1.1 patch od njih..i dodao jos posebno onaj DLC od 600 mb v3 za challenges itd..i sve radi kako treba..presao celu igru i sve sporedne misije..

Ja sam ubacio fightclub(to je kao scensko izdanje) i 1.1 patch od njih..i dodao jos posebno onaj DLC od 600 mb v3 za challenges itd..i sve radi kako treba..presao celu igru i sve sporedne misije..

Presao si igru u directx 11 ili 9? Sta znaci scensko izdanje?

Kakva igretina, skidam kapu. Samo bojim se da vise nece biti nastavka ili gresim, ovde je bas svega ima, nznm sta bi vise mogli u nastavku da prirede :D

Bice nastavaka definitivno , a ono sto je falilo i u drugom delu je Batmobil , mogli su makar jednu misiju da ubace sa Batmobilom, ipak je to jedan od njegovih zastitnih znakova, pa eto mozda cak i neka misija sa onom njegovom letilicom.

Najzad je zavrsih.

Nece ni da mi pokrene igru, nesto kaze da ubacim disk iako sam krekovao bas kako je napisano i instalirao jos nesto za WIN iz kreka...

Mozda zbog ATi Radeon graficke ko zna... ALi nece.

Yel igrao neko u directx 11?

Upravo pikam ovu igru , zaista remek delo ;)
Doduse kad je zavrsim dacu moje ocene , nego sad me nesto muci u vezi igre.
Zasto mi se uopste nigde ne pojavljuju one Ridlerove zagonetke , kad udjem u neku prostoriju ili izadjem negde ono mi pise gore na ekranu i kako bi resio zagonetku moram nesto da uzmem ili detektujem u okolini , meni se to sad nigde ne pojaljuje ( aznam da ih ima u igri i to poprilicno).
To mi je totalno zbunjujuce.

Nasao sam dve sobe od Ridllera...kako sad trecu da nadjem...vrtim se u nedogled?

Nasao sam dve sobe od Ridllera...kako sad trecu da nadjem...vrtim se u nedogled?
Isto to radio...ali pise kad stisnes na riddlera enter kad biras sporedne misije sta treba... moras da nadjes jos vise trofeja i gluposti pa ces dobiti lokaciju od sledeceg taoca..

Nece ni da mi pokrene igru, nesto kaze da ubacim disk iako sam krekovao bas kako je napisano i instalirao jos nesto za WIN iz kreka...

Mozda zbog ATi Radeon graficke ko zna... ALi nece.

ako ti prijavljuje securom gresku, nadji u gamedir fajlove paul.dll i gameservice.dll i ubrisi. :)

verovatno previdjam negde, nikako mi ne uspeva da napravim offline iliti local account. dajte, ljudi pomagajte, gde i kako da napravim local account ???

Poslednja izmena:
Imam problem kako i sta sa ovom tvrdjavom betmenovom instalirao sam DLC V3 i nigde ne mogu naci te "nove"misije? moze pomoc?

Igram ovu igru josh uvek, tek sam na 50% iako sam vec preshao osnovnu prichu!?!

U DX11 sa Tessellation + PhysX u 2560x1600 izgleda bolesno dobro, igra ne kochi osim na dva mesta - kada se bijesh sa Jokerom gde padaju flashe svuda okolo i kada prolazish onaj test kod Rash-a (tamo mi igra jednostavno ode u crni ekran, tako da sam morao da gasim SLi i prelazim to sa jednom kartom + druga karta samo PhysX). U svakom sluchaju odlichna igra, odlichna atmosfera i super dodatne misije.

Ima li u najavi neki pack dodatnih misija ?

Au kako dobra igra... meni je ovo bas super leglo, tacnije jos uvjek igram :). Presao sam main story, a sada igram side questove, zaista odlicno. E jedino me onaj fajt sa Jokerom namucio i to dobro i tu sam malo ispiz... :wall::mad: , ali dobro sve se predje :).

Izgleda odlicno, a ja igram DX11 sve na max, osim AA je postavljen na FXAA (High). Igra najvise koci na samom pocetku i nakon toga radi dobro. Ponekad zakoci u toku igranja, ali nista strasno. Izgleda super ovako u DX11 i PhysX na High.

@maverick
koja rezolucija i koja verzija igre (fightclub ipt...)?
Imamo sličnu mašinu pa da krenem da je skidam.

Ne da nije lose, nego je sjajno! Rocksteady je pravi tim za ovu igru!

Is Rocksteady's next game Teenage Mutant Ninja Turtles?

http://www.computerandvideogames.com/333196/is-rocksteadys-next-game-teenage-mutant-ninja-turtles/

Ovo uopste ne bi bilo lose :-devil-: pod uslovom da ne zapostave crnog viteza ;)

Imas pivo na moj racun , ova vest mi je ulepsala dan ;)
Napokon jedna ozbiljna sa mojim omiljenim junacima iz detinstva , inace citav taj TMNT univerzum sadrzi nevidjeni potencijal za odlicnu igru , pocevsi od atmosfere, pa do gedzeta, skejta, cepelina, kombija, kanalizacije, tehnodroma........itd.
Sa modelom iz Arkham City-ja nema sumnje da ce izgledati fantasticno.
Nego samo se nadam da ce kornjace vise liciti na one stare (simpaticne i opustene) nego na ove nove besne i nafurane.

Nazad
Vrh Dno