Šta je novo?

Batman Arkham Asylum (PS3, XBOX360)

Kamera ni meni nije jasna, što se gleda betmenu preko ramena?? :)

Nerazume ljude uopste! Pa jel vi hocete igru da se igrate ili da joj trazite mane? Pa ako mislite da umete bolje napravite vi vas scenario za neku igru platite da vam naprave pa se onda uzivajte u istoj do savrsenstva a ne ovde trazite dlaku u jajetu!

Igra je sasvim ok, znaci jednom preci i ok a ne sada e nije ovo dobro ili jedno dugme se koristi u tuci (pa nije ti ovo teken ili strit fajter), mante me tih gluposti! Neke igre koje su obelezile neku godinu ili perid nemozete da se poredite po njoj! Sada kada bi programeri pravili po svakom korisniku igru zasebno verujem da ta igra nikada nebi ni izasla ovako cutite i igrajte ako mozete ako nemozete ostavite se gluposti, zato vam sluzi demo probate vidite dali vam odgovara i ok a ne tu serendate ko neke babe!

Poslednja izmena:
Nerazume ljude uopste! Pa jel vi hocete igru da se igrate ili da joj trazite mane? Pa ako mislite da umete bolje napravite vi vas scenario za neku igru platite da vam naprave pa se onda uzivajte u istoj do savrsenstva a ne ovde trazite dlaku u jajetu!

Igra je sasvim ok, znaci jednom preci i ok a ne sada e nije ovo dobro ili jedno dugme se koristi u tuci (pa nije ti ovo teken ili strit fajter), mante me tih gluposti! Neke igre koje su obelezile neku godinu ili perid nemozete da se poredite po njoj! Sada kada bi programeri pravili po svakom korisniku igru zasebno verujem da ta igra nikada nebi ni izasla ovako cutite i igrajte ako mozete ako nemozete ostavite se gluposti, zato vam sluzi demo probate vidite dali vam odgovara i ok a netu serendate ko neke babe!

+1

Igra je sasvim ok, znaci jednom preci i ok a ne sada e nije ovo dobro ili jedno dugme se koristi u tuci (pa nije ti ovo teken ili strit fajter), mante me tih gluposti! Neke igre koje su obelezile neku godinu ili perid nemozete da se poredite po njoj! Sada kada bi programeri pravili po svakom korisniku igru zasebno verujem da ta igra nikada nebi ni izasla ovako cutite i igrajte ako mozete ako nemozete ostavite se gluposti, zato vam sluzi demo probate vidite dali vam odgovara i ok a ne tu serendate ko neke babe!

Hahahahaha......dobra stvar. :d

Slazem se.

Postoje oni koji se igraju (kao ja , jel), i oni koji samo traze dlake u jajca. :) Sta da im radis.

Malo je nervozan. Ocigledno ne razume da je ovo forum i da svako ima pravo na svoje misljenje. Ili naucis da pretrpis kad ti se nesto ne svidja ili poludis. A uvek ce neko da te provocira slucajno ili namerno. Sto ljudi ,sto cudi.

Zato ja cesto iskuliram kad mi se ne svidja nesto.

ON TOPIC: Oni koji su igrali demo, da li ima fizike u xbox verziji? Mislim ono, magla , papiri , razbivanje plocica i slicno.

Poslednja izmena:
mene nešto nije oduševila, barem demo. Kamera je loša, tuča se svodi na pritiskanje jednog dugmeta, ništa zanimljivo

Meni se svidja tuca jer bi se u protivnom igra svodila na recimo Tekken/Street Figther/Mortal Combat combo fazone, pa dok pohvatas sve te poteze smoris se kao rezervna guma + ne verujem da bi sve to pamtio vec bi i onako imao neku svoju semu (koju bi do duse mogao da biras, mada je to nebitno za sve ono drugo sto igra ima i predstavlja) koju bi iznova ponavljao. Bolje se koncentrisati na bitnije stvari u igri ovog tipa nego na to da se pravi detaljna tabacina od igre koja to ne treba da bude. Uzmi primer Fighting Force-a koji mnogo, mnogo vise ide na taj "prebij i unisti sve sto stignes" fazon. Ne secam se vise od 2 ili 3 nacina izvodjenja udaraca (kombo ruka, kombo noga, hvatanje), a igra je izuvala u svoje vreme.

Ono sto je sjajno u ovom Betmenu, sudeci po demou i trejlerima, je stealth element (sunjanje, vesanje po goblinovskim statuama, neocekivani napadi i sl.), detektivski element (koji ce se koristiti za resavanje, nadam se, interesantnih zavrzlama), grafika izgleda da izvlaci maximum od U3 endzina, tu su svi najinteresantniji negativci, borba mi deluje neverovatno prirodno, animacije me generalno ni u jednoj igri nisu toliko odusevile, pogotovo kada je borba prsa u prsa u pitanju, vrhunski je odradjen i voice acting tako da prakticno i ne treba prevod da bi se jasno razumelo sta likovi pricaju (sto je vrlo retko u igrama, Metal Gear je recimo u tom rangu).

Sta jos reci, jedva cekam da se pojavi :smoke:

Malo je nervozan. Ocigledno ne razume da je ovo forum i da svako ima pravo na svoje misljenje. Ili naucis da pretrpis kad ti se nesto ne svidja ili poludis. A uvek ce neko da te provocira slucajno ili namerno. Sto ljudi ,sto cudi.

Zato ja cesto iskuliram kad mi se ne svidja nesto.

ON TOPIC: Oni koji su igrali demo, da li ima fizike u xbox verziji? Mislim ono, magla , papiri , razbivanje plocica i slicno.

Pa nisam nervozan, nego me nerviraju ovo sto u svakoj igri traze nesto sto je ranije bilo ili je odmah uporedjuju sa slicnom igrom! Ama dosta vise, svaka igra je za sebe dobra to sada sto vi trazite realisticnije igre a nesecate se da ste pre 20 godina (vise manje) igrali na amigama, spekrumima, segama i jos ko zna koje cemu i onda vam je bilo super a sto smo stariji ovo vazi i za mene sve vise izvoljevamo i trazimo nesto u igrama! Treba da uzivamo u ovome cemu imamo a ne da preko hleba trazimo pogacu!

mene nešto nije oduševila, barem demo. Kamera je loša, tuča se svodi na pritiskanje jednog dugmeta, ništa zanimljivo

Obavezno treba ugasiti camera assist u opcijama, meni je posle toga kamera bila bolja. Drugo, ovo nije fighting game gde igras sa nekim beznacajnim likom i pamtis komboe, ovde se radi o batmanu i prezentaciji istog. Wolverine je imao komboe i slicno ali je bio naporan i dosadan posle sat vremena. Morali su da prikazu Batmana tako da imas osecaj da je lik bad ass i da je jako vest i spretan u mnogim situacijama. Jeste, fakat je da se pritiska malo dugmica i da igra ide skoro automatski sa ikonicama koje sljaste na sve strane ali je uprkos tome dosta zabavna. Gde pise da igra mora da bude komplikovana za igranje da bi bila zabavna. Pa i u fps igrama uglavnom vecinom pritiskas jedno dugme, ono za pucanje.

meni je wolverine isto bio preteran sa potezima, gomila komboa je postojalo i fora, a na kraju koristiš 3-4. Al opet, taman je Betmen mogao da ima te 3-4 fore, a ne ovako, ovako je previše lagano, kao da igram WoW. Kapiram ja da je fora na steltu, a i tu se svodi na pritiskanje R1 za grappling hook, i već ti tačno obeleži na koje elemente možeš da se zakačiš, sve iz onog demoa mi deluje prelako i previše jednostavno. Ja ne vidim u čemu je razlog da jednostavno iskritikujem igru, treba da dam svojih 40 evra za original za PS3, i normalno da ću da tražim najviše za uložen novac.

meni je wolverine isto bio preteran sa potezima, gomila komboa je postojalo i fora, a na kraju koristiš 3-4. Al opet, taman je Betmen mogao da ima te 3-4 fore, a ne ovako, ovako je previše lagano, kao da igram WoW. Kapiram ja da je fora na steltu, a i tu se svodi na pritiskanje R1 za grappling hook, i već ti tačno obeleži na koje elemente možeš da se zakačiš, sve iz onog demoa mi deluje prelako i previše jednostavno. Ja ne vidim u čemu je razlog da jednostavno iskritikujem igru, treba da dam svojih 40 evra za original za PS3, i normalno da ću da tražim najviše za uložen novac.

Ma i stelt je dosta jednostavan, ne mozes da zgrabis nekog i da ga drzis, iskace ti koje dugme da pritisnes (tesko zapamtiti koji taster se koristi ubilo se :eyebrows:) ne mozes tela da pomeris, ne pravis buku dok hodas tako itd. I taj grappling je slican kao u ovom novijem tomb raider sa tom okruglom ikonom koja me nervira ali se vidi kako su zamislili da igras ovo, skoro poluautomatski i dosta jednostavno ali opet po meni igra ima potencijala. Mozda ovaj demo i nije pravi pokazatelj za kompletnu igru, mozda kasnije postane losija, videcemo. Ja se nadam da necu morati da kupujem ps3 verziju, bice mi dosta i narodna verzija za x360 mada sad kad sam probao demo i na x360, moj sixaxis mi mnogo vise odgovara za igranje od krutih pecurki na xbox gamepadu.

pa neću ni ja kupovati, tu je PC, verovatno će moći da istera igru

Nema sumnje da je borba dosta automatizovana. Nadam se da u full verziji nece svaki bozji put iskakati koje dugme da stisnes ili ce valjda to moci da se iskljuci.
Neki ovde previse ocekuju od ove igre. Setite se samo kakve su do ove bile igre sa Batman-om ? (Batman Lego :D ).
Meni se mnogo svidelo kako sve to u igri tece glatko, bas sam sa uzivanjem odigrao demo.
Sigurno cu kupiti full verziju igre kad joj malo padne cena.

Kupujem igru kad joj padne cena na 20 dolara:d
Dotle mi je dobar i lego betmen:d

Vlasnici kutija mogu od danas da probaju retail igru!

Ko proba , neka javlja. :) Da javi da li ima fizike u igri. Paprirci, plocice , magla i slicno.

smorio je demo već... mislim, mene. Not my cup of tea!

Pa mora da smori kad traje 10min, ali ipak je meni jedan od boljih demo-a koje sam ikad igrao.
Cekaj full igru pa da joj sudimo. Video sam do sad 2 review-a i sve je iznad 90, znaci ima da valja samo tako.

Ma IGN i ostali reviewovi su postali totalno smesni. Kad su skoro nekoj poznatoj igri dali ispod 90? Napravili su komediju od sistema bodovanja posle davanja GTA IV 100 ili koliko vec. (vrhunska je igra, nema sta). Znaci stvorili su situaciju sebi da ne smeju da daju iole osrednjoj igri ocenu ispod 90 jer ce gejmeri odma smatrati kako je to totalni promasaj..

Ne bi se bas slozio, pogledaj koja igra ima iznad 90, mozda 5,6 godisnje.
Gamespot je po meni nastroziji za davanje dobrih ocena.

Ma Resistance 2 su dali bolju ili istu ocenu kao KZ2 :) Smehoteka..

Pa mora da smori kad traje 10min, ali ipak je meni jedan od boljih demo-a koje sam ikad igrao.
Cekaj full igru pa da joj sudimo. Video sam do sad 2 review-a i sve je iznad 90, znaci ima da valja samo tako.

Nisi upucen, vecina velikih sajtova dobije uslov da mogu da recenziraju igru samo ako je ocena preko 90, ili moraju da cekaju da igra izadje.

Nisi upucen, vecina velikih sajtova dobije uslov da mogu da recenziraju igru samo ako je ocena preko 90, ili moraju da cekaju da igra izadje.

Ti nisi upucen , taj uslov nije ni postojao .

Bila je neka glasina da su zabranili izdavanje opisa , u slucaju da ocena nije preko 90% , do sredine Jula . Znaci , iako je postojao taj uslov , davno je prosao rok .

Poslednja izmena:
Ma uvek ima trolova koji ce da nam iz prve ruke vade neke zavere.

Evo koji su opisi do sada izasli :

Playstation Official Magazine UK 90% " Arkham Asylum is comfortably the best comic book game that PlayStation's ever had, and is up there with the system's best actioners, full stop. "

1UP 91% " That's Batman's general theme: so many of the mechanics turn Batman: Arkham Asylum into a bona fide "Batman Simulator," that the feeling of being Batman compensates for its flaws. "

IGN 93% "The greatest comic book videogame of all time"

Game Informer 95% Batman: Arkham Asylum is this year's "BioShock," not just from the connection established with the world, but from its ability to innovate where new ideas are needed, and moreover, deliver an adventure unlike any other.

Playstation: The Official Magazine (US) 100% " ..It's a wonderful experience, beginning to end, never taking the easy or familiar route, and infusing each shift of the story with original ideas that cut no corners "

I dva opisa od 87% koja ce biti uskoro uneta na metacritics :D

Poslednja izmena:
Pa to i ja pricam, znaci igra je itekako iznad proseka. Bas me zanima kakva je prica, koliko ima da se igra i sl stvari.

Ko proba , neka javlja. :) Da javi da li ima fizike u igri. Paprirci, plocice , magla i slicno.

Nema, sve je kao u demo-u ako si igrao. Nije losa igra mada mislim da svi ti sajtovi daju nesto vece ocene nego sto bi trebalo.

Posto je igra kupljena jos pre nekih dva sata sacekacu kada ustanem da je narezem i probam, ali relativno sve sto me je zanimalo sam video u demo-u tako da sam samim time odlucio da je i narezem! Jos samo kada bi nasao dual layer rw da kupim e onda bi to bio pun pogodak!

Da se neko neprevari pa ko je bude kupovao neka trazi proper verziju posto prva verzija nije uredu!

Nazad
Vrh Dno