Jel nekom ova igra u iole svezem secanju ?
Dajte neke savete kako najefikasnije prebiti one sabane ? Nervira me sto miniranje ih samo onesvesti. Ma u stvari Batman ni nema do sad neko oruzje koje je iole efikasno. Razumem ja zasto je to, da borba bude zanimljivija, ali kad mi iskaoci njih 10 i boss ma ide bre tesko strasno!
Kako se uopste mogu razvaliti oni zidovi koji nisu na dohvat ruke ? Jel se dobije neko remote oruzje za detoniranje ?
Kako me samo Bane namucio, tj ne on toliko koliko ona druga grupa krimosa kad upadnu u fajt! Au zaginuo sam bar 30 puta, ne secam se kad me je nesto toliko namucilo u jednoj igri! U stvari secam se sta me izludelo, onaj ogromni skorpion boss u GoW 3, al je ono tesko na Titan, ne mogu ni da zamislim sta je na Chaos tezini.
Inace Batmana igram na hard, jer mi je bilo smesno lako na normal, ali sad se sve vise kajem sto sam prebacio na hard.
E da mogu li neki saveti za riddlerove zadatke ? Ima nekih koje uopste ne kapira, tipa "Secret of Archam is very well buried", obisao sam sve grobove i nema nista.
Kada se onda vrata sa nekim force fieldom otvore ?
Ono sto me nervira sto igra nekad totalno ne fer kaznjava propuste, koji su izazvani cudnim kretanje Batmana, ili kad ne odreagujem kad stisnem trougao za counter.
Atomsfera u igri je fenomenalna, onaj deo kad naletis na Scarecrow boss u mrtvacnici je do jaja! Sav sam se najezio kad su pocela ona vrata da lupaju, setio sam se Dead Spacea odma.
Jako dobra igra, ne znam sto sam cekao ovoliko da je igram. A da Xbox sugavi gamepad.