Šta je novo?

Batman Arkham Asylum (PS3, XBOX360)

Ma uvek ima trolova koji ce da nam iz prve ruke vade neke zavere.

Pre ce biti da si ti trol, procitaj malo po netu i poslusaj sta ljudi iz industrije kazu.

Ti nisi upucen , taj uslov nije ni postojao .

Bila je neka glasina da su zabranili izdavanje opisa , u slucaju da ocena nije preko 90% , do sredine Jula . Znaci , iako je postojao taj uslov , davno je prosao rok .

Taj uslov se ne odnosi samo na Batmana, vec na sve "velike" igre.

Ne mislim ja da Batman nece biti dobar, ali 90+ sigurno ne bi dobijao da se ljudi i dalje ne loze na "why so serial" fore.

neka hvala pa posle da budem da dodjem do neke table pa da se pitam sto nemogu da je predjem i tako nesto slicno ko sto to ume da se dogodi, ovako lepo nije mi bilo tesko sacekati proper nije mu trebala citava vecnost nego je juce oko 17 casova se pojavila gore dole koji sat nisam tacno obracao paznju!

Betmen je djubre samo tako.Probao sam demo koji je ocajan.Nemogu da verujem da su ga tolko sjebali.

Ne lupaj, odlicna je igra. Ne znam sta si ti ocekivao. MGS 4 sa Betmenom ?

Ima dosta backtracking-a u ovoj igri, znaci vracate se na neke lokacije koje ste vec obisli iako one ne izgledaju uvek isto, hint: Poison Ivy. Sve u svemu jako dobra igra, ima totalno mastovitih nivoa, ima i jedan jako smoran, bosovi u igri nisu tu bezveze nego su ukljuceni u pricu sa razlogom, smara sto morate cesto koristiti detective mode da bi nasli neki ventilacioni otvor koje su na par mesta dobro sakrili. Ponekad zbog toga i ne vidite kako su lepo uradili neke lokacije. Grafika je fina i art style je poceo da mi ulazi pod kozu ali ne mogu da se otmem utisku kako unreal engine ne deluje tako dobro i ne vise tako wow kao nekada. NPC-evi imaju staklast pogled, i deluju dosta plasticno u krupnom planu a pogotovo njihova kosa i to pocinje da kvari celokupan izgled igre. U svakom slucaju vredi odigrati pa kako se kome svidi.

ali ne mogu da se otmem utisku kako unreal engine ne deluje tako dobro i ne vise tako wow kao nekada. NPC-evi imaju staklast pogled, i deluju dosta plasticno u krupnom planu a pogotovo njihova kosa i to pocinje da kvari celokupan izgled igre.

trebalo je prvo da odigras wolfensteina pa da vidis dal ces imati primedbu na grafiku :D

sto se igre tice, trenutno sam na 4% :) ali obecava.. ocekivao sam neki turnoffbrain hack&slash.. pardon kick&punch ali za sad najmanje bilo fajteva, vise skakutanja i mozganja :) videcemo sta ce ispasti na kraju..

Ja danas narucih igricu, stize mi u ponedeljak pa javljam utiske :)

Otkud znam dal imas Xbox. Javi koji su to fazoni za Jokera.
Koliko si platio Betmena ? Ja ne vidim nigde ispod 34 funte.

tako je meni bilo sa GoW, moracu da ne citam ovu temu da ne bi ispucao 35 funti ! :(

Javi koji su to fazoni za Jokera.

Igras onih istih 8 challenge soba kao i batman, samo sto sada imas totalno novi skill i move set. Nema vishe pentranja po gargojlima :) Imas pistolj sa jednim metkom, one zube sto explodiraju, naocare za "detective vision", i nove poteze za meelee borbu. Jako brzo umres ako te zahvate vatrenim oruzijem.

Poslednja izmena:
Ja sam ubedjen da moram ovu igru da imam.

* Story mode really sucks you in
* Uncomplicated combat is fast-paced and looks fantastic
* Tons of cool stuff to unlock, including Challenge mode maps
* Audio and visual presentation is uniformly impressive
* You won't want to stop playing even after you've solved all 240 riddles.

http://www.gamespot.com/ps3/action/batmanarkhamasylum/review.html

posle nekih 36%, igra mi je odlicna. u pocetku mi je bila tako-tako ali vremenom mi je postala stvarno odlicna. steta sto se dosta provodi u "detective mod"-u ali s' vremena na vreme igra "tera" na ponovno obilazenje iste lokacije tako da tada nije neophodan (ako imate dobro pamcenje :D). sve u svemu, odlicno, stvarno odlicno.

Игра је стварно добра. Нисам уопште пратио информације пре изласка, рачунајући да ће бити безвезе. А онда сам погледао пар описа и одлучио да скинем и пробам.

Прича је стварно на нивоу. Основна нит није нешто комплексна, али су споредни ликови стварно добро урађени, свако има своју позадину, а глума и дијалози су врхунски свима сем самом Бетмену, који делује незаинтересовано.

Графика је стварно добра, с тим што 80% времена играм са укљученим "Детективским" модом, да бих похватао лакше где је шта. Свиђа ми се што је неке трофеје немогуће узети када се први пут пролази кроз ниво, већ се мора враћати, након што се добију нове способности.

За разлику од 99% игара где је све сем главне мисије убачено реда ради и представља досадни начин за продужавање играња, овде је стварно кул решавати Ридлерове загонетке. Разноврсне су и занимљиве. А за неке треба мало и да се размисли.

Борба је безвезе, само се манично стиска један тастер, а Бетмен скаче лево-десно и растура све око себе. Практично је неуништив ако нико не пуца на њега. Чак и онда, постоје гаргојли на све стране, на које је могуће скочити.

Али, оно што стварно одушевљава је атмосфера. Једна до две игре годишње ово убоде и то су наслови које на крају и пређем, а ово је један од њих. Све у свему, топла препорука.

Znaci svima se svidja :), nego gde ste vi nabavili ranije igricu? Ja je videh danas u prodavnici za 70eura...

Nazad
Vrh Dno