Nerazume ljude uopste! Pa jel vi hocete igru da se igrate ili da joj trazite mane? Pa ako mislite da umete bolje napravite vi vas scenario za neku igru platite da vam naprave pa se onda uzivajte u istoj do savrsenstva a ne ovde trazite dlaku u jajetu!
Igra je sasvim ok, znaci jednom preci i ok a ne sada e nije ovo dobro ili jedno dugme se koristi u tuci (pa nije ti ovo teken ili strit fajter), mante me tih gluposti! Neke igre koje su obelezile neku godinu ili perid nemozete da se poredite po njoj! Sada kada bi programeri pravili po svakom korisniku igru zasebno verujem da ta igra nikada nebi ni izasla ovako cutite i igrajte ako mozete ako nemozete ostavite se gluposti, zato vam sluzi demo probate vidite dali vam odgovara i ok a netu serendate ko neke babe!
Nerazume ljude uopste! Pa jel vi hocete igru da se igrate ili da joj trazite mane? Pa ako mislite da umete bolje napravite vi vas scenario za neku igru platite da vam naprave pa se onda uzivajte u istoj do savrsenstva a ne ovde trazite dlaku u jajetu!
Igra je sasvim ok, znaci jednom preci i ok a ne sada e nije ovo dobro ili jedno dugme se koristi u tuci (pa nije ti ovo teken ili strit fajter), mante me tih gluposti! Neke igre koje su obelezile neku godinu ili perid nemozete da se poredite po njoj! Sada kada bi programeri pravili po svakom korisniku igru zasebno verujem da ta igra nikada nebi ni izasla ovako cutite i igrajte ako mozete ako nemozete ostavite se gluposti, zato vam sluzi demo probate vidite dali vam odgovara i ok a ne tu serendate ko neke babe!
mene nešto nije oduševila, barem demo. Kamera je loša, tuča se svodi na pritiskanje jednog dugmeta, ništa zanimljivo
Malo je nervozan. Ocigledno ne razume da je ovo forum i da svako ima pravo na svoje misljenje. Ili naucis da pretrpis kad ti se nesto ne svidja ili poludis. A uvek ce neko da te provocira slucajno ili namerno. Sto ljudi ,sto cudi.
Zato ja cesto iskuliram kad mi se ne svidja nesto.
ON TOPIC: Oni koji su igrali demo, da li ima fizike u xbox verziji? Mislim ono, magla , papiri , razbivanje plocica i slicno.
mene nešto nije oduševila, barem demo. Kamera je loša, tuča se svodi na pritiskanje jednog dugmeta, ništa zanimljivo
meni je wolverine isto bio preteran sa potezima, gomila komboa je postojalo i fora, a na kraju koristiš 3-4. Al opet, taman je Betmen mogao da ima te 3-4 fore, a ne ovako, ovako je previše lagano, kao da igram WoW. Kapiram ja da je fora na steltu, a i tu se svodi na pritiskanje R1 za grappling hook, i već ti tačno obeleži na koje elemente možeš da se zakačiš, sve iz onog demoa mi deluje prelako i previše jednostavno. Ja ne vidim u čemu je razlog da jednostavno iskritikujem igru, treba da dam svojih 40 evra za original za PS3, i normalno da ću da tražim najviše za uložen novac.
Kupujem igru kad joj padne cena na 20 dolara:d
Dotle mi je dobar i lego betmen:d
Pa mora da smori kad traje 10min, ali ipak je meni jedan od boljih demo-a koje sam ikad igrao.
Cekaj full igru pa da joj sudimo. Video sam do sad 2 review-a i sve je iznad 90, znaci ima da valja samo tako.
Nisi upucen, vecina velikih sajtova dobije uslov da mogu da recenziraju igru samo ako je ocena preko 90, ili moraju da cekaju da igra izadje.
Ko proba , neka javlja.Da javi da li ima fizike u igri. Paprirci, plocice , magla i slicno.
Da se neko neprevari pa ko je bude kupovao neka trazi proper verziju posto prva verzija nije uredu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari