Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Hoću da poručim nešto online, na sajtu mogu da izaberem dolare, koji su default valuta ili evre. Ako odaberem evre, doda nekih 5 evra (na iznos nešto veći od 100evra) u odnosu kad se računa preko online kalkulatora. Tako da me zanima da li je bolje da kupim evre ili dolare u okviru BPŠ menjačnice? Ne znam da li zbog krpljenja bagova i dalje, mogu nekim čudom da zaračunaju duplu konverziju ako idem preko USD varijante.

Kupi evre u aplikaciji, plati u dolarima na sajtu. To ti je najpovoljnija opcija. Možda se desi da ti zaduži dinare zbog baga od kad su prešli na novi sistem, ali nakon 1-3 radnih dana kad proknjiže, vratiće ti zadužene dinare i naplati sa EUR partije.

Pre neki dan obnovio AMSS i sad mi se pojavila još jedna kartica prikazana kao tekući račun, a i ona stara je tu, tako da sad imam tri tekuća računa.
Na ovoj novoj imam čak i nekih 3.500 dinara?

Pojavilo se novih 400 dinara na novoj kartici. Ako interno prebacim na glavni račun, pretpostavljam da postoji mogućnost da će naplatiti mesečno održavanje računa.

Pojavilo se novih 400 dinara na novoj kartici. Ako interno prebacim na glavni račun, pretpostavljam da postoji mogućnost da će naplatiti mesečno održavanje računa.
i meni se to dogodilo
I Meni su dodali neki na Koji imam 662rsd pise da je otvoren 2009.

pa su uklonili
E nema vise, nestade mojih 662 RSD sa tog racuna sada kada sam ponovo hteo da proverim
Trebao sam da ih prebacim da vidim sta bi se dogodilo. :sneaky:

Sada imam neka 3 racuna na kojima je stanje 0 RSD i dva regularna.

I sad mene zanima sto ja tu imam pare kad sam ja prodao dividende :D jedino ako nisam podigao ili mi neke ostale… Mrsko mi da odem do postanske da pitam odakle ovo meni :D
Mogao si da prodaš NIS i Aerodrom, ali imaš akcije koje se ne mogu prodati. Telekom valjda.

Pogledaj opet. Meni su isto tako uklonili, pa su nocas vratili 3.300din.
da, vratili su opet, pise jucerasnji datum uplate
prenos sa konta 4000000000 to je sve sto moze da se vidi

To verovatno jesu neke akcije ali ne znam sta, posto sam sve svoje akcije odavno prodao.

jel će biti moguće otvaranje računa plus?
neko je napisao da su mu rekli da će biti posle integracije ali još uvek nema
nekako mi je čudno da račun postoji ali samo za nas koji smo otvorili još odavno

Добар дан народе, јел има овде неки агент банке поштанске штедионице да ми се јави приватно у поруци у вези дозвољеног минуса, захтев је предат и све урађено како треба још 14 марта, да ли има овде неки агент кредитног бироа за дозвољени минус да ми се јави??? Јер када год сам био и отишао њима је увек исти идентични одговар, систем тренутно не ради или није тренутно у функцији, увек исти одговор, кредитни биро им ради радним данима, да ли је неко можда добио кредитни биро??? И ако има неки агент поштанске штедионице банке нека ми пусти поруку, хвала!!!

Vidim da se provlaci pitanje kako se pojavio neki dodatni racun nekim koriscnicima koji je verovatno amss clanarina.

Meni se isto pojavio ali nikad nisam imao amss clanarinu, ono sto je moguce je da je taj namenski racun otvoren za uplatu pomoci mladima u koroni, meni 2 uplate nisu mogle u mts banci da se uplate vec sam dizao pare direktno u postanskoj.

Mozda je to taj racun koji se sad pojavljuje u aplikaciji? Doduse pise da imam 8rsd na njemu i da je aktivan racun bez ijedne druge informacije i povezane kartice

Da li mogu u posti da uplatim pare na svoj racun koji imam u postanskoj. Za isplate znam da moze

@Sm10 možeš, korišćenjem TRO-014 obrasca.

Zna li neko koliko se ceka na Dina UP karticu? U aplikaciji od 14.03. stoji da je u postupku kreiranja. Inace za zamenu Discover Dine naplatili su mi 200 din.

2 nedelje, verovatno je stigla. Zovi i pitaj ih, oni ne obaveštavaju kad stigne kartica
A gde treba da stigne? Zar ne treba da šalju na kućnu adresu (račun plus)?
Imam isti problem, samo što je meni istekla stara Dina, nema je više u aplikaciji, a za novu stoji da je u procesu kreiranja.

To se i ja pitam gde? Evo cekam da mi se jave u call centru da vidim gde se nalazi kartica.
Nece se skoro javiti. Bilo je 10 min,pa 7,pa 9 e sada opet 10 min.

Те Dine UP су јако лошег квалитета и због тога ја лично оклевам да заменим моју дину из МТС банке. Имао сам једну картицу (док још није била кобрендирана) и после 6 месеци она провидна фолија почела је да се одлепљује са обе стране картице, после годину дана ме је било срамота да је извадим из џепа, а на крају сам сам поскидао те фолије тако да више никаквих података на њој није било пошто је све штампано на тој фолији. Чак су у поштанској на шалтеру одбили да ми исплате паре са рачуна на основу такве картице, а личну карту нисам имао. Ко је свакодневно користи уз највећу могућу пажњу неће моћи да је сачува у пристојном стању дуже од неколико месеци. Једино ако је мој примерак био фелеричан, у шта сумњам.

To da se kartica lično preuzima verovatno važi za zamenjene i nedostavljene na kućnu adresu, dok reizdate za Račun plus bi trebalo da se šalju poštom. Što se tiče nacionalne Dine koju imam, počela je i ona da mi se ljušti, ali poveden prethodnim iskustvom sa Mobi Dinom, te delove folije koji su se odlepili sam presekao skalpelom i od zimus dalje nije mrdnula, a koristim je u poslednje vreme.

Jesu ti rekli gde? Ovde ljudi pisu da iz banke ne salju nikakav sms.
Ja ih pitao da li se korisnicima računa plus šalje na kućnu adresu ili je potrebno preuzeti karticu u ekspozituri banke, na šta su oni odgovorili, citiram: Lično preuzimanje. I to je sve. Pretpostaviću da je najbliža ekspozitura banke.
Те Dine UP су јако лошег квалитета и због тога ја лично оклевам да заменим моју дину из МТС банке. Имао сам једну картицу (док још није била кобрендирана) и после 6 месеци она провидна фолија почела је да се одлепљује са обе стране картице, после годину дана ме је било срамота да је извадим из џепа, а на крају сам сам поскидао те фолије тако да више никаквих података на њој није било пошто је све штампано на тој фолији. Чак су у поштанској на шалтеру одбили да ми исплате паре са рачуна на основу такве картице, а личну карту нисам имао. Ко је свакодневно користи уз највећу могућу пажњу неће моћи да је сачува у пристојном стању дуже од неколико месеци. Једино ако је мој примерак био фелеричан, у шта сумњам.
A važi ni manje ni više nego 7 godina.

Meni je najvise stalo do te Dine zbog kupovine na rate. Kada sam ih kontaktirao da mi tu uslugu aktiviraju na onu mts discover rekli mi da ne moze vec da trazim zamensku Dinu UP i onda ce moci i kupovina na rate. Racun plus sam,na neodredjeno,primam platu na taj racun.

Meni je najvise stalo do te Dine zbog kupovine na rate. Kada sam ih kontaktirao da mi tu uslugu aktiviraju na onu mts discover rekli mi da ne moze vec da trazim zamensku Dinu UP i onda ce moci i kupovina na rate. Racun plus sam,na neodredjeno,primam platu na taj racun.
Ja pazarim na rate preko Dina Discover kartice (Račun Plus), moja supruga isto preko njene . Neznam zašto ti nisu odobrili,. 🤔

Ranije su davali kada su bili 360 i 200 racuni u opticaju. Sada izgleda samo sa 200 racunima ne daju kupovinu na rate sa starim discover. Tako su mi rekli i u poslovnici i preko call centra. Javicu sta ce biti kada mi stigne nova Dina UP.

Zna li neko koliko se ceka na Dina UP karticu? U aplikaciji od 14.03. stoji da je u postupku kreiranja. Inace za zamenu Discover Dine naplatili su mi 200 din.
Meni je poslednji put proces kreiranja trajao nekih mesec dana, tako da nije to poslato jos. Kad bude poslato promenice status na aktivno ili nesto slicno. Inace za dinu ide sporije nego za master.

A važi ni manje ni više nego 7 godina.
Хаха каквих црних 7 година, неће издржати 7 месеци и то ако је држиш у новчанику. Ако имаш навику да је држиш у џепу или неком месту где није заштићена пре свега од трења и то минималног (у џепу панталона приликом ходања или у џепу неке торбице са кључевима) неће издржати ни 3 месеца пре него што крене да се љушти и да јој висе и отпадају делови фолије. Нисам сликао моју да покажем овде на шта то личи. На крају ћеш врло брзо или престати да је користиш или захтевати да ти издају нову.

Nazad
Vrh Dno