Priliv stize,odliv ne stize. Tako je kod mene vec dva dana.Izgleda da ni meni ne rade. Jutros su mi stigle notifikacije za priliv pa sam mislio da su proradile. Kasnije sam plaćao i nisu stizale za odliv. Možda su radovi u toku.
Priliv stize,odliv ne stize. Tako je kod mene vec dva dana.Izgleda da ni meni ne rade. Jutros su mi stigle notifikacije za priliv pa sam mislio da su proradile. Kasnije sam plaćao i nisu stizale za odliv. Možda su radovi u toku.
Takodje (ex360)Priliv stize,odliv ne stize. Tako je kod mene vec dva dana.
Nisu, nisu... Ništa se nije promenilo u poslednjih 10 dana. Kakvi carevi.Zvao postansku, kazu da nisu imali smetnji...
Ima ali samo za mene nema za treće lice kao što je bilo pre.
U novoj app interni prenos je prenos između sopstvenih računa. Za prenos sa računa na račun trećeg lica u okviru BPŠ ide se na plaćanja (početna stranica dole), pa standardna plaćanja. Popuni se kao klasična uplatnica, model 99, nema naplate provizije jer se vrši interni prenos sa računa BPŠ na račun BPŠ.Ima ali samo za mene nema za treće lice kao što je bilo pre.
Pa zar nije besplatno tj bez provizije placanje svima ne samo u okviru bpš?U novoj app interni prenos je prenos između sopstvenih računa. Za prenos sa računa na račun trećeg lica u okviru BPŠ ide se na plaćanja (početna stranica dole), pa standardna plaćanja. Popuni se kao klasična uplatnica, model 99, nema naplate provizije jer se vrši interni prenos sa računa BPŠ na račun BPŠ.
Uveli su opciju "PRENESI". Od kuckanja ima samo broj telefona i iznos.Samo ima vise kuckanja
Nama na 200 bilo je 15 din provizije na iznose do 300.000 ako nije u okviru BPŠ.Pa zar nije besplatno tj bez provizije placanje svima ne samo u okviru bpš?
Meni je na bivsem 360 to bilo free🤬🤬🤬
Pa koliko se sad placa, nisam znao da su to menjali, e i tu moraju neku sitnu kintu da izvuku, gori su od mts-a....
Nama na 360 je bilo 0, jel jos uvek 0 ili je i nama 15 sad?Nama na 200 bilo je 15 din provizije na iznose do 300.000 ako nije u okviru BPŠ.
Kod mene i dalje nema notifikacija :/ a pare odlazeProradile notifikacije za odliv konkretno, bivši 360 račun. Priliva hvala bogu nema. Sms i push.
Srećniče, ti bar možeš da se loguješ...😥Kod mene i dalje nema notifikacija :/ a pare odlazemoram da se logujem svaki dan bar dva puta da vidim sta se dogadja.
Hvala.Ja sam nedavno plaćao i bilo je 0. Tako da jeste.
Sto pa to moze od prvog dana. Ja od 18-og u 08:50(zapamtio sam ga) se prvi put logovao na novu app sms i sve stiglo u sekundi i od tad do danas bez ikakvih problema sa logovanjem, al sa notifikacijama nije tako.Srećniče, ti bar možeš da se loguješ...😥
Ni ja ne mogu. Juce na salteru posle pola sata cekanja rekli su da ne mogu da mi pomognu i moram da cekam. Kazu da problem je u tome sto nekad sam imao nerezidentski racun, koji sam uspesno zatvorio i nakon toga je bio otvoren rezidentski racun. U novom sistemu moj stari nerezidentski racun je ponovo ziv i zdrav, kao i rezidentski. Zbog toga ne mogu da se ulogujem u WEB i mobilnu aplikacije. Sada treba da se sve to nekako ujedini u jedini racun. Skenirali su mi pasos i to je to.Nije valjda da od 18og ne mozes da se logujes u app???
Dok ne završe migraciju ili ti neće odgovoriti ili ćeš čekati 15 dana.Koliko dana im je potrebno da odgovore na mail? Ozbiljno pitam, pošto čekam dva puna dana. I da li pre odgovore kad im se piše na neku direktnu adresu, ili preko kontakt forme?
Meni je sa [email protected], sad sam proverio. Bio je opšti upit, inače. Ne sećam se ni da li su tad bile odvojene forme, kao što su sad, ali svakako je i tad pisalo da je rok 15 dana.sa adrese [email protected] pošto sam slao preko kontakt forme
Evo ja sam malopre bio u prodavnici, GooglePay i opet ništa. Proverio sam šta je aktivirano u aplikaciji, sve je bilo podešeno kako treba.Kod mene delimicno rade notifikacije, tj sve sem maila. Bolje ista nego nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari