Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Pretpostavljam, zato što je podrazumevao link ka mts web bankingu na kome je ujedno moglo da se vrši otvaranje. Iz priloženog se vidi da trenutno novim sistemom nisu omogućili predugovornu fazu na daljinu, što eventualno ne znači da možda neće u nekom momentu transformisati proces otvaranja u video identifikaciju. Mišljenja sam da je Račun plus i dalje deo ponude, jer ni ranije nije bio izlistan u odeljku Tekući računi.
ne vidim , jel i dalje 0din ako se racun ne koristi ?
Trebalo bi, ali pošto članovi javljaju da im se naplaćuje provizija od 15 dinara umesto 0 koliko je predviđeno, sramno je da još uvek za ova tri meseca nisu uskladili tarifu u novom sistemu. Ako uzmemo u obzir da ProCredit ima Total, Platni račun sa osnovnim uslugama i Besplatan račun, sistem „zna“ za svaki tip koliko bi trebalo nalog da košta.

nema nikakve provizije kod mene, platio sam struju preko ebanka

suma sumarum, još ovo treba da se popegla. biće valjda do kraja nedelje sve ok

nema nikakve provizije kod mene, platio sam struju preko ebanka

suma sumarum, još ovo treba da se popegla. biće valjda do kraja nedelje sve ok
Jesi li koristio IPS kod sa računa? Kod mene ako to koristim neće da plati već kaže da je na čekanju...ako ukucam odmah prođe.

Mišljenja sam da je Račun plus i dalje deo ponude, jer ni ranije nije bio izlistan u odeljku Tekući računi.

Bio je, čini mi se sve dok nisu onemogućili njegovo otvaranje pre par meseci.

Iz novembra 2024:

Screenshot 2025-02-18 205454.png

No sve je pomalo konfuzno.

Ako uzmemo u obzir da ProCredit ima Total, Platni račun sa osnovnim uslugama i Besplatan račun, sistem „zna“ za svaki tip koliko bi trebalo nalog da košta.

Zna i ovde. Meni sinoć skinuto 10 din provizije za nalog sa studentskog računa.

Za nove transakcije sve prikazuje kako treba, na starim (pre prelaska na novi sistem) nema ničega sem iznosa, računa primaoca i to je to otprikike.
Jel se ovo odnosi na "stedionicu", posto je tema formalno (bivsa) MTS banka?
Na starm transkacijama RacunPlus (mts banka) imda detalja, ali na postanskoj klasik nema. Samo iznos, datum, id transakcije. Tako ja vidim.
Isti slucaj?

Poslednja izmena:
Iz Poštanske su samo prenete reference i iznosi. mts banka mi je bila ugašena pa za to ne mogu da potvrdim.

Gneralno, sa aspekta ex mts banke i mobilne aplikacije ovo je korak nazad.
Nepregledno, sporije, nema nacina da sredis aplikaciju. Ist bh rekao i za desktop verizju. Nisam ni obracao paznju, prsot je radilo, nekako je vec godinama ta mtsbank app bila mozda i najbolja. Pregledna, navigacije jasne, vertikane, horznotalne na vrhu. Nije bas da je sve do sporosti celog sistema.
Ajd samo sam preleteo, mozda je potreban neki period navikavanja i adaptacije. A istorija, detalji pa dalje, ali previs svajpovanja treba sada.

Poslednja izmena:
Koliko vidim u listi transfera su na transakcijama koje su nastale pre ove promene, sami promenili brojeve računa 360 u nove 200.

Gneralno, sa aspekta ex mts banke i mobilne aplikacije ovo je korak nazad.
Nepregledno, sporije, nema nacina da sredis aplikaciju. Ist bh rekao i za desktop verizju. Nisam ni obracao paznju, prsot je radilo, nekako je vec godinama ta mtsbank app bila mozda i najbolja. Pregledna, navigacije jasne, vertikane, horznotalne na vrhu. Nije bas da je sve do sporosti celog, sistema.
Ajd samo sam preleteo, mozda je potreban neki period navikavanja i adaptacije. A istorija, detalji pa dalje, ali previs svajpovanja treba sada.
Za one koji su koristili aplikaciju i Home@banking Poštanske ovo je napredak mjeren u svjetlosnim godinama 😀

Ja i dalje ne mogu da se logujem i stalno mi izbacuje ovo:

Login BPŠ.jpg

Bivši korisnik Računa Plus mts banke 360-xxxx

Da li još neko ima sličan problem?

Dobio parametre danas, ajd reko sad možda prošla navalica da probam, odradim sve do momenta kad treba da napravim novo korisničko ime i šifru, pet puta me vraća iako odradim sve sa svim specijalnim karakterima, malim i velikim slovima i brojevima..... stigne sms kod i opet ne vrati na početak, posle petog puta samo mi izbaci crvenim slovima phone locked..... šta sad?

Sačekaj još ako možeš, zvanično su radovi završeni ali očigledno da nije tako i još ima stvari za utegnuti i obavljaju to u hodu.
Ako ne možeš sačekati kontaktiraj support pa vidi može li se šta učiniti.
Ma kontaktirao ih preko Instagrama i oni kažu piši mail na [email protected] ...
Pokušao i sa zaboravljeno korisničko ime i ne dobijam nikakav mail, kao da me nema u bazi podataka?
A Račun plus imam još od 2017 godine! ;)

Problem je što kod mene ne radi i ne mogu da se ulogujem, zato sam i pitao da li još neko ima sličan problem...
Sa istog računara sam danas probao na dva naloga (bivši Računi plus suprugin i od sina) i sve radi bez greške!

Dobio parametre danas, ajd reko sad možda prošla navalica da probam, odradim sve do momenta kad treba da napravim novo korisničko ime i šifru, pet puta me vraća iako odradim sve sa svim specijalnim karakterima, malim i velikim slovima i brojevima..... stigne sms kod i opet ne vrati na početak, posle petog puta samo mi izbaci crvenim slovima phone locked..... šta sad?
Meni je isto tako blokiran broj sinoć još (žurio sam), jutros već razmišljao da zovem banku kad ono sam se odblokirao broj. Moguće da se blokada po automatizmu skine kroz par sati?

Неко рече овде да нема све валуте у мењачници? Ја имам ове, ваљда су то све...

Prilozi

• Screenshot 2025-02-18 at 11.00.29 PM.png
    Screenshot 2025-02-18 at 11.00.29 PM.png
    25.6 KB · Pregleda: 41
Za one koji su koristili aplikaciju i Home@banking Poštanske ovo je napredak mjeren u svjetlosnim godinama 😀
kako se loguje onaj koji je koristio homebanking? Kucam od roditelja username i sifru kazu nepostojeca, a znamo da je ispravna..idemo zaboravljen pass, na mejl nista ne stize..
ko bi rekao da na ovom forumu ima toliko korisnika poštanske :ROFLMAO:
ok većina je došla iz mts-a kao i ja ali svejedno nije se pisalo ovoliko
Banku postansku stedionicu verovao ili ne koristi pola drzave...u privatnoj firmi gde radim koja zaposljava blizu 3000 ljudi 40 posto ti je BPS kako kazu kolege iz finansija, ljudi koji rade po drzavnim preduzecima i slicno..Samo pogledaj zadnjih 20 godina unazad, mnogo banaka je odlazilo, dolazio, spajalo se, gasilo se...

• Like
Reagovanja: uji
ko bi rekao da na ovom forumu ima toliko korisnika poštanske :ROFLMAO:
U momentu kada sam vadio Visa internet, nije imala konkurenciju (Rajfajzen je posle uveo devizni iRačun) i među prvima je mogla da se doda u GPay. Sada sa promenom pina je zaokružena priča i više nisu u srednjem veku.

kako se loguje onaj koji je koristio homebanking? Kucam od roditelja username i sifru kazu nepostojeca, a znamo da je ispravna..idemo zaboravljen pass, na mejl nista ne stize..

Banku postansku stedionicu verovao ili ne koristi pola drzave...u privatnoj firmi gde radim koja zaposljava blizu 3000 ljudi 40 posto ti je BPS kako kazu kolege iz finansija, ljudi koji rade po drzavnim preduzecima i slicno..Samo pogledaj zadnjih 20 godina unazad, mnogo banaka je odlazilo, dolazio, spajalo se, gasilo se...
Drzavne firme uglavnom isplaćuju plate i zarade na racun u BPS. Ja kad bih hteo da preusmerim platu u drugu banku morao bih da imam neki opravdani razlog (stambeni kredit npr)

Ovo im je svakako netačno. Nema provizije ni za plaćanja sa platnog računa sa osnovnim uslugama. Ne bi ni smelo da ima zbog Računa Plus.

Tako da izgleda svima šalju na taj način bez obzira što su naglašavali da se mora sklapati novi ugovor o ebanking uslugama.
Čudno je što su uopšte poslali takvo obaveštenje. U zvaničnom, dostupnom svima, baš je suprotno, rekli su da ne mora ništa novo da se potpisuje.

Problem je u formatu poziva na broj. IPS popunjava kao broj bez crtica za odvajanje i takav kod ne radi
Crtice i razmaci u pozivu na broj se ignorišu, isti su to pozivni brojevi.

kako se loguje onaj koji je koristio homebanking? Kucam od roditelja username i sifru kazu nepostojeca, a znamo da je ispravna.
Da li su oni imali ugovore o SMS kodu? Ako nisu, a to bi značilo da su koristili Homeb@nking samo za uvid u stanje, ne mogu da koriste novi sistem.

Nazad
Vrh Dno