dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Niste vi cekali u Komercijalnoj banci 😂
3-4 ispred tebe a cekas ko da ih ima 30 u posti...
3-4 ispred tebe a cekas ko da ih ima 30 u posti...
Ovo nije za mts banku ili ?Copy/paste navedenog teksta doveo je do ovoga i evo ga posle svega!
Briše se DinaCard Discover i menja za DinaCard UnionPay 😄
Jeste, za Račun PlusOvo nije za mts banku ili ?
Poštovani,
18.02.2025. Počinje sa radom nova digitalna platforma Homeb@nking 2.0., istovremeno prestaje sa radom postojeća Homeb@nking platforma. Da bi koristili Homeb@nking 2.0. neophodno je da u ekspozituri banke sklopite ugovor sa Bankom (HB SMSkod ugovor). U suprotnom neće Vam biti omogućen pregled računa putem digitalnog kanala Homeb@nking.
Mora komplikovano![]()
Ne radi mi placanje telefonom master karticom MTS banke. Imam novca na racunu ali u tri marketa na vise od 5 kasi isprobano ne funkcionise. Propade mi cashback utorak.
Da li neko ima informaciju o cemu se radi.
Jos izbrisem karticu iz google walleta, pa reko da dodam ponovo mozda proradi, kad ono ne moze da se doda kartica.
Briše se DinaCard Discover i menja za DinaCard UnionPay 😄
Ne radi. Sankcije su prvo uvedene preko svetske mreže za procesuiranje, a od proletos i kineske. Rusija je takođe stavila UPI mrežu van snage, tj. trenutno funkcionišu samo MIR kartice.Radi li ta DinaCard UnionPay PŠ u Rusiji, zna li se šta?
Često je bilo pitanje uvođenja beskontaktne funkcionalnosti, te je na radost svih koji su od juna dobili čip Discover kartice olakšavajuća okolnost što će moći da je zamene za UnionPay. Teoretski, trebalo bi da prolazi i u inostranstvu svuda na globalnoj UPI mreži.Neupućen sam total, šta je poenta tih union pay kartica, da su moguća inostrana plaćanja kao i sa bilo kojom globalnom karticom?
Master kartice će se nakon isteka zameniti njihovim koje počinju na 535213 a Dinu može svako kome je izdata posle juna da zameni podnošenjem prigovora banci po promeni računa i prelasku na novi informacioni sistem. 535604 važiće do isteka i taj BIN je vezan za mts banku, odnosno Poštanska nema potrebe da drži dva za jedan numeracijski set računa.jel ćemo dobijati nove i master ili samo dinu unionpay u februaru mi koji imamo račun plus
Verovatno ce moci da se radi i zamena uz neku naknadu.Kad isteknu postojeće Dine zameniće ih Dina Upi karticama. Isto i Master.
To ili da se otvore ko Rajfajzen do kraja januara i ponude zamenu svima.Verovatno ce moci da se radi i zamena uz neku naknadu.
Kad smo kod Rajfajzena meni su naplatili 350 din.To ili da se otvore ko Rajfajzen i ponude zamenu svima do kraja januara.
Nema, niti će biti bilo kakvih smetnji. S obzirom na to da su priznate u GPay/ApplePay, ne postoje funkcionalne razlike (kao što, primera radi, nisu hteli da omoguće funkcionalnost Credit Agricole kartica u RaiPay).Da li ima neki funkcionalan razlog zašto bi Master menjali pre isteka? Meni to što će na kartici stajati stari broj tekućeg računa apsolutno ne smeta.
A to se najverovatnije odnosi na dodavanje u GPay/ApplePay, dok elektronsko i mobilno bankarstvo menjaju frazom digitalno bankarstvo, što dalje implicira da stiže ažurirana mts aplikacija uz pripadajući poddomen sajta Poštanske.Digitalizacija kartice se može izvršiti i preko usluge mobilnog bankarstva.
To je za one koji su uzeli samo LIB bez usluge SMS KOD (naloge za prenos i menjačnicu), a svejedno mora aneks ugovora za sve, bilo da imaju elektronsko i/ili mobilno bez pristupa ka mts informacionom sistemu. Ono što smatram da je pametno u ovom momentu da se uradi je iniciranje zahteva za Račun Plus, te pošto je otvaranje privremeno nedostupno, time se obezbeđuju kredijencijali i eventualno neće biti potrebe za čekanjem u redovima i bespotrebnom papirologijom. Ako budu rešili da zapnu sa tim, onda je to već druga priča.Koliko sam uspeo da pročitam u onom ogromnom tekstu, svi ljudi koji imaju sva prava na starom HB, dobiće mogućnost da pređu na novi. Ugovor će morati da potpišu samo oni što su preko starog HB samo mogli da proveravaju stanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari