Šta je novo?

Banka Intesa

Da li vama, koji ste instalirali android verziju nove aplikacije, na prvoj strani posle logovanja još uvek piše:
"Uskoro nova verzija Intesa Mobi aplikacije"?

Такође и мени на Андроиду пише, код мене постоји и један буг (који сам приметио, можда има и више) а то је да не могу да променим пречице за плаћање на почетној страни, односно могу да променим али приликом следећег логовања врате се старе које су биле.

A jel vam se pojavila nova app na playstore kao update ili ste je negde skidali rucno?

Meni ne izlazi kao update na playstoreu..

@The PunisheR

Искљученo ми је аутоматско ажурирање али не могу да се сетим да ли је апликација сама повукла ажурирање или сам ја одобрио.

@The PunisheR

Искљученo ми је аутоматско ажурирање али не могу да се сетим да ли је апликација сама повукла ажурирање или сам ја одобрио.
I meni je iskljuceno, ali sam proveravao rucno i nemam dostupan update, a i kad udjem bas na stranicu od aplikacije na play store i dalje je stara verzija. Zato pitah..

I meni je stara na Play Store i dalje i nemam update.

Malopre sam primetio da je ikonica promenjena, pa otvorio app i vidim da mi je stigao apdejt, sve je novo sad.

Verovatno prvo stiže update ljudima koji imaju skuplje pakete tek.racuna pa tek na kraju stiže onima sa Intesa hit tek.racunu. Tako je bilo i sa prošlom verzijom app tako je I sada, moj kolega ima intesa hit plus I on je dobio update još pre AR dana dok ja imam Intesa hit i još uvek nema update-a, tako da sigurno puštaju po tom parametru.

Da li je ili nije sigurno tako ili je slučajnost sa obe verzije ne znam ali znam dosta ljudi i kolege koji imaju Intesa hit plus i manifico tekući račun I oni su dobili medju prvima dok recimo ja kao korisnik Intesa hit dobio upravo sada. Da li anka to može ili ne ne znam ali da je mnogo slučajnost sa obe verzije to je cinjenica.

Verovatno prvo stiže update ljudima koji imaju skuplje pakete tek.racuna pa tek na kraju stiže onima sa Intesa hit tek.racunu. Tako je bilo i sa prošlom verzijom app tako je I sada, moj kolega ima intesa hit plus I on je dobio update još pre AR dana dok ja imam Intesa hit i još uvek nema update-a, tako da sigurno puštaju po tom parametru.

Zapravo, to zvuči baš kao da ga je smislio neko iz Intesa - ukoliko aplikacija bude imala bagove i ne bude dobro radila, daj prvo da zavalimo korisnike koji nam najviše plaćaju, pa posle rešavamo ove ostale...

S obzirom na iskustva sa njihovim nadogradnjama, ako mogu da biram, biram da ne menjam aplikaciju dokle god radi.

Poslednja izmena:
Da li je ili nije sigurno tako ili je slučajnost sa obe verzije ne znam ali znam dosta ljudi i kolege koji imaju Intesa hit plus i manifico tekući račun I oni su dobili medju prvima dok recimo ja kao korisnik Intesa hit dobio upravo sada. Da li anka to može ili ne ne znam ali da je mnogo slučajnost sa obe verzije to je cinjenica.
Eto, ja znam sebe koji imam hit plus i još nisam dobio novu app 😁

I ja imam hit plus i nemam apdejt jos uvek, tako da teorija koja ne moze da bude istina (jer banka ne moze da zna koji ja racun imam preko mog play store-a) pada u vodu.

Magnifica, nema update-a. Mislim da prosto puštaju u grupama (očigledno), a kako grupišu ko zna... Možda po nekom internom ID-u korisnika, stažu korisnika ili štagod.

Ipak je mnogo popularna app, pa da ne sruše server. 🤣

Ma to je onaj scheduled update sto je neko slao, nema to veze sa njima vec sa playstore. Ne moze playstore da zna moj id u banci da bi mi pustio update ili ne.

Ma nema veze sa intesom to ljudi, niti bilo kojom aplikacijom - update reguliše sam app store i ide u različitim procentima.

Ево ја да потврдим да теорија о рачунима и ажурирању није тачна, ја имам Интеза Хит рачун и међу првима сам добио нову апликацију, имам је већ 4 - 5 дана.
Писао је човек пре пар дана да ажурирање иде постепено, неки критеријум тешко да постоји.

Da skloni novac na račun na koji nema povezanu karticu.

Za kartice postoje podešavanja za dnevne/mesečne limite: POS, Internet, bankomat, inostranstvo... Da li negde piše kolika mi je trenutna potrošnja po ovim kategorijama? Recimo, planiram veću kupovinu, pa da znam da li treba da menjam limit ili ne.

Ima, ali ne radi... Ima tu ispod limita 0.00/3.000.00 npr. sto pretpostavljam da je potrosnja/limit...

Stigao update jutros. Prebacio mi automatski na dark mode. Može li negde da se prebaci na light mode ručno? Navikao da je koristim u svetlom modu, a ne vidim gde to mogu da promenim.

Evo ga i meni upravo stigao update.

Samo sto mi app radi u fazon manje od 30fps-a, ostalo sve ok

Tako je, pojedini delovi rade na 60hz, možda si preterao malo sa 30, ali se stvarno vidi lag.

Tako je, pojedini delovi rade na 60hz, možda si preterao malo sa 30, ali se stvarno vidi lag.
A malo sam parafrazirao, ali osetno manje smooth nego ostatak telefona / aplikacija.

Dobro, ostavljam im prostora da ispeglaju u narednom periodu. Moram da budem realan, tek su uradili redizajn, sad će valjda peglanje.

I da dodaju da se bira dark/light mode. Mada do tada ću se verovatno navići na dark.

Ne znam, meni odgovara dark, jer sve guram sto mogu na dark, mnogo je prijatnije i bolje za oci, ja sam jedva cekao da uvedu dark mode..

A za ovu stednju moram kao da azuriram neke podatke u banci..

Kako dodati još jedan nalog? Izgleda da su zaboravili na ovu opciju.
Iznenadili su se kada sam pozvao korisnički, a oni neki tim za aplikaciju. Za sada nemaju odgovor.

Inače je verzija 8.3.270 od 25.08.2026., a na Playstore stoji stara, narandžasta.

Pa koliko ja znam, app nije nikad ni podržavala dva naloga niti je bila priča o tome?

Nazad
Vrh Dno