Šta je novo?

Banka Intesa

Ma tek su najavili, ko zna kad će to doći kroz prodavnice

Narodu nikad ugoditi..
Najbolje da stave da može svako sebi da izabere boju i rokaj

Neka bude bilo koje boje, samo da prvog u mesecu ne dobijam internal server error svaki mesec.

Zar nije vec bila zelena pa prebacili na narandzastu i sad samo vracaju na staro?

Ja bi reko da se secam zelene boje,kad sam tek stigao u banku.

Prilozi

• Screenshot_20260903-072413~2.webp
    Screenshot_20260903-072413~2.webp
    32.3 KB · Pregleda: 47
Moze i sada samo ne na Androidu.😉

Stigla nova aplikacija za iOS. Pa i nije tako strasno,cak i izgleda ok. Nema mnogo zelene,kad se ukljuci dark mode. Sto se tice funkcionalnosti,to je stvar ikusa pa to ne bih komentarisao. Sve radi,nista nisu “pokidali”,za sada.😂😂😂

I meni na IOS sitgla. Za divno čudo nije trebala nikakva dodatna akcija, nakon update odmah se ulogovao sa face id. Na prvu, ova zelena ne izgleda toliko loše kako sam očekivao.

Meni baš očaj, kao da su samo natakli zelenu preko bele ... Platinum karticu prikazuje kao internet nisam ulazio još u detalje ali sigurno još ima nekih nebuloza.

Зелена ми је мање - више у реду, на Андроиду сада постоји и тамни мод, што је супер!

Nemoj da si na kraj srca,bice to sve ok.🤣🤣🤣

Poznato je da smo svi mi beta testeri prvih par meseci haha

Ne prikazuje sliku profila, i dalje stoji obaveštenje da uskoro izlazi nova verzija, možda stvarno i izlazi, sve kartice su stari dizajn...

Vec je “izasla” na ios-u…

Prilozi

• IMG_4471.webp
    IMG_4471.webp
    25.6 KB · Pregleda: 26
Radi sasvim pristojno, sto se mene tice, all good. Zelena daleko prijatnija za oko, nego orandzada..

Meni nema update.
Možda zato što sam na iOS 27 beta.

Prilozi

• IMG_3505.webp
    IMG_3505.webp
    26.4 KB · Pregleda: 30
На Андроиду су зезнули пречице за плаћања, постоје само три, када хоћу да изменим та три видљива прихвати измену али када се излогујем и вратим у апликацију врати нека друга три по његовом избору. Такође сада се компликованије улази у приступ осталим рачунима који су у шаблонима.
Углавном овај део нису добро средили.

Ali i dalje mi je žuta app 😆

Edit: nije uraðen update.

Prilozi

• IMG_3506.webp
    IMG_3506.webp
    33.4 KB · Pregleda: 22
Nazad
Vrh Dno