Nisam siguran da se razumemo... To je KYC procedura koju zahteva Revolut sa svoje strane. Sasvim je drugo pitanje da li te država Hrvatska obavezuje da njima prijaviš posedovanje Revolut računa. Prvo ne podrazumeva drugo.Tu opciju sam imao kad sam otvarao Revolut,trazili su gde placam porez i da li placam u obe drzave,gde je prebivaliste…itd. Sve sam ja uslove ispunio inace mi ne bi otvorili.
Ne baca na Litvaniju, vec Revolut posluje na prostima Hrvatske na osnovu svoje licence koja im je izdata od Narodne Banke Litvanije. Dakle usluge banke ti pruža Revolut koji je registrovan u Litvaniji.Ne znam zasto,kad otvoris Revolut u Hrvatskoj,on te baci na Litvaniju
Nisi shvatio njegov problem. Nema on problem sa revolutom. Nego sa intezom. Prilikom pokušaja SEPA transfera sa inteze na revolut, iz inteze mu traže dokument na osnovu kog on ima revolut račun. On je priložio hr pasoš što je skroz legitimno. Međutim neupućeni radnici inteze mu traže litvanske dokumente jer je IBAN litvanski, ne uzimaju u obzir da bankarska licenca jedne članice EU važi u svim članicama EU.Možda si koristio Litvanski broj pri registraciju, pa te on vuče da registruješ Litvanske dokumente, tako se meni desilo kada sam otvarao sa Holandskim brojem, a drugim državljanstvom, međutim odmah ispod je bilo dugme za drugi odabir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari