Kod mene radi. Kako sam cuo mozes i neko nasumicno ime da stavis i proci ce uplata dokle god je racun tacan. Nisam probao 😅ne znam da li je do honora ili do aplikacije, ali otkad su je "sredili" ne mogu da koristim "šžćđč" u imenu primaoca, jel se dešava još nekom?
Telefonom zovi.Eh ja morao da reinstaliram aplikaciju a nemam papir za reaktivaciju naloga jer je genijalan bankarski sluzbenik bacio u kantu taj papir kad sam aktivirao nalog. Sad moram opet da idem u banku. AKo neko ima ideju kako da dodjem do svog ID nek napise. Gledao sam mejlove od inteze, nema, nemam nijedan screenshot svog naloga osim kad je stigao sms za kod koji ima 8 cifara a ID trazi 9, probao svakako sa #, ne radi
Pa vidis da ne znamo. Stigla mi notifikacija o uplati pa sam usao da vidim otkud uplataSvaka vama cast ako znate koliko para imate na racunu. Ja nemam pojma,mogu da naplate i kraduckaju koliko hoce😁. Ako ne dobijem obavestenje,kao da se nije ni desilo .
Mali off, ali oni koji kradu podatke sa kartica se uglavnom na to i oslanjaju, da žrtva neće ni primetiti. Doduše, stigla bi ti notifikacija u normalnim okolnostima, pa bi većina ipak reagovala.Ja nemam pojma,mogu da naplate i kraduckaju koliko hoce😁.
NemaIma li negde tamo folder Intese,kad cesljas fajl menadzerom? Mozda ostaje i posle deinstaliranja aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari