Šta je novo?

Banka Intesa

Ja.koliko se secam kad sam menjao operatora, to proradi nakon par dana samo od sebe...? Ili gresim, dugo nisam menjao...

Ja nameravao da promenim broj telefona, kakve ću tek tu peripetije da imam

@bojilica Onda zovi A1 i zali se njima. Neka oni vide zasto ne stizu.

На Андроиду не може да се направи, то им је као нека врста заштите.

Danas sam obavio dve kupovine, placam G Walletom. U oba slucaja mi je POS terminal naplatio iznos bez ulaska u Wallet, samo sam aktivirao NFC.
Jel Inteza nesto nesto menjala u smislu ovakvog placanja, cini mi se da ranije nije moglo ovako prosto?

Takodje, ne stizu mi nikakve poruke za dozvolu transakcije, bez obzira na iznos.

Ako si otključao ekran telefona, to je to, dao si dozvolu.

Ja samo fingerprintom otključam ekran i prislonim ga i više ništa ne treba, on automatski plaća sa kartice koju si odabrao u GW kao primarnu i to tako radi ne pamtim otkad, znači nije ništa novo.

Uvek sam ulazio u wallet, nikada mi nije palo na pamet da moze i bez toga.
Hvala, sad sam miran.

Telefon će tražiti otisak na svako drugo ili treće plaćanje dok je zaključan ekran. To je zaštitini mehanizam aplikacije koga primenjuje Google.

Користим Интезину Visa картицу, увек телефон морам да откључам отиском прста ако плаћам, уколико откључам лицем тражи ми и отисак прста у том случају

Користим Интезину Visa картицу, увек телефон морам да откључам отиском прста ако плаћам, уколико откључам лицем тражи ми и отисак прста у том случају
Zato što se na androidu lice ne smatra kao sigurno otključavanje(ima i opravdanih razloga), samo prst.

Telefon će tražiti otisak na svako drugo ili treće plaćanje dok je zaključan ekran. To je zaštitini mehanizam aplikacije koga primenjuje Google.
Posle nekog vremena ako je otključan telefon traži da se ponovo verifikuje prstom ako uđeš u wallet ili hoćeš da platiš..

^
Наравно, јасно ми је да је то безбедосна процедура али ми се не свиђа. 😁

Posle nekog vremena ako je otključan telefon traži da se ponovo verifikuje prstom ako uđeš u wallet ili hoćeš da platiš..
U tom smislu sam tako i naveo, da otključavanje telefona i ulazak u Wallet bitno ne utiču na prolazak sigurnosne mere, već konekcija ka POS terminalu ili beskontaktnom čitaču na bankomatu.

Da li kreditna traje mesec krace nego sto pise na kartici? Moj istice u maju a juce mi poslali novu.
Da li je neko menjao ovih dana? Da li su poslali i novu karticu osiguranja jer su presli na Wiener?
Da ne idem dva puta u banku ako ne moram. Poslali sms juce u 18,nisam imao kad savetnicu da zovem.

Traje ti do kada piše na kartici ali to je šalju ranije kako ne bi bilo prekida u periodu isteka stare i dobijanja nove.

Nazad
Vrh Dno