Pa manje sigurno, to ce sluzbenica da izmeni u sistemu, uz potpisivanje jedno 8 papira 😂Ja nameravao da promenim broj telefona, kakve ću tek tu peripetije da imam
Mozda nekom pomogne ubuduce, uspeo sam preko logovanja na sajt tada mozeНа Андроиду не може да се направи, то им је као нека врста заштите.
Zato što se na androidu lice ne smatra kao sigurno otključavanje(ima i opravdanih razloga), samo prst.Користим Интезину Visa картицу, увек телефон морам да откључам отиском прста ако плаћам, уколико откључам лицем тражи ми и отисак прста у том случају
Posle nekog vremena ako je otključan telefon traži da se ponovo verifikuje prstom ako uđeš u wallet ili hoćeš da platiš..Telefon će tražiti otisak na svako drugo ili treće plaćanje dok je zaključan ekran. To je zaštitini mehanizam aplikacije koga primenjuje Google.
U tom smislu sam tako i naveo, da otključavanje telefona i ulazak u Wallet bitno ne utiču na prolazak sigurnosne mere, već konekcija ka POS terminalu ili beskontaktnom čitaču na bankomatu.Posle nekog vremena ako je otključan telefon traži da se ponovo verifikuje prstom ako uđeš u wallet ili hoćeš da platiš..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari