Šta je novo?

Banka Intesa

Proveravao sam sinoć, sačuvana mi je bila kartica samo na Wolt i CarGo. Ako je curelo, odatle je curelo.
Neko je gore napisao da se i nakon blokade kartice može koristiti Apple Pay, na Androidu to nije slučaj, Wallet je momentalno sklonio karticu.
Nije bitno samo gde je sačuvana, već gde si je sve koristio. Pomenuh da sam je ja samo jednom koristio za kupovinu karata, jednokratno, i tu je procurela

Upravo mi stigao apdejt za mobi app

Proveru u kreditnom birou, to im je "dobar dan" kad dodjes pa tek onda ide ostalo...

Mojoj devojci je odavno na ios stigla ta nova app, meni na androidu kao što napisah, tek danas

Meni lepse, jasnije su boje, mada je sustinski sve slicno. E da nestao je onaj grafkon odlivi/prilivi. Mozda je ovo onaj update koji je stigao drugima ranije vec...

Ma da, ne radi ništa sada... Ne otvara ni login preko sajta... Malo radi, malo ne radi. Uskoro će im i eBanking biti kao ekspozitura.

Danas poteskoce sa radom app. Do servera je. Ka oi bagovanja razna u sekciji menjacnica. Izgleda da "nije tacno da nema eura" vazi i za online kurseve i menjacnicu.

Juče ni u web aplikaciji nije bilo za pokrivanje kartice iznos za tekući mesec, već samo sve do juče.

to je to. to je brise

stigao mail,,uz kupovinu od 5000din mastecard kreditnom karticom,uplacuju 1000din

meni daju 2k ako potrosim 42k 🤣

tebi daju 20% meni daju manje od 5%

Poklon iznos 2000 RSD

Vas očekuje ukoliko napravite jednu transakciju kupovine svojom Mastercard kreditnom karticom u periodu do 9. 1. 2026. godine, u minimalnom iznosu od 42000 RSD ili više, odnosno 358 EUR ili više, na prodajnom mestu ili internet prodavnici, u zemlji ili inostranstvu.

Poklon iznos će biti uplaćen na račun Vaše kreditne kartice do 28. 2. 2026. godine.

Ala su se otvorili,pravo zabarski.😂😂😂

Koliki je trenutni dnevni limit za podizanje evra preko bankomata (zelena Visa classic kartica) - Intesa hit plus račun.

Uspeo sam da nađem da je za dinare 5.000 evra (u dinarskoj protivrednosti), naravno to bi moralo da se diže iz više puta zbog limita broja novčanica.

Ne znam za vas, ali meni je aplikacija ova nova osetno brža..
Koliki je trenutni dnevni limit za podizanje evra preko bankomata (zelena Visa classic kartica) - Intesa hit plus račun.

Uspeo sam da nađem da je za dinare 5.000 evra (u dinarskoj protivrednosti), naravno to bi moralo da se diže iz više puta zbog limita broja novčanica.

U app ideš u kartice, pa na karticu koju želiš, tri tačke i imaš limiti, tu imaš razne limite da podešavaš, ako to tražiš?

Interesuje me koliko evra mogu da podignem dnevno sa bankomata (500 evra, 1000...), za limite znam da mogu da podešavam.

Pre neki dan sam pitao u poslovnici u Gornjogradskoj u Zemunu, kaže 3.000eur.

Da li se nekom desilo da prelaskom iz Yettel u A1, pri čemu je broj telefona osto isti ne stižu kodovi za potvrdu plaćanja?

Nazad
Vrh Dno